Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.032
- Πόντοι
- 2.606
Μήπως είναι ο θείος @troubakhs ο μπαμπάς σου ?Λοιπόν, για να ενημερώσω και τους φίλους μου...
Είχα κάνει παράπονα στον μπαμπά γιατί ο Καπετάνιος με είχε προσβάλει τις προάλλες, λέγοντάς με γυαλούση και είχε πει ψέματα ότι είχα δέσει το σχοινί στην ομπρέλα μιας τουρίστριας και άλλες τέτοιες χαζομάρες.
Μετά από αυτό, ο μπαμπάς είχε ζητήσει να δει τον Καπετάνιο. Το ραντεβού κλείστηκε για σήμερα και ζήτησα να είμαι παρών για να δω την αντίδραση του όταν ο μπαμπάς θα του έλεγε, με συνοπτικές διαδικασίες, να περάσει από το λογιστήριο για να εισπράξει την αποζημίωσή του.
Αντί να γίνει αυτό, ο μπαμπάς τού έδωσε αύξηση 40% γιατί
1. είπε ότι είναι πολύ ικανός Καπετάνιος και δε θέλει να τον χάσει (20%)
2. είπε ότι βοηθάει στο να γίνω άντρας (20%).
Το ότι βοηθάει στο να γίνω άντρας, μου είπε ότι το βλέπει στο Bou, στο οποίο μπαίνει κάποιες φορές για να τσεκάρει την πρόοδό μου. Είπε ότι έχω αλλάξει και αντί να κάνω το σκυλάκι και να ασχολούμαι με τον γάμο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, όπως έκανα παλιά, πλέον ασχολούμαι με πιο σοβαρά θέματα και γράφω σε πιο σοβαρά νήματα. Επίσης, μου είπε ότι αυτά, τα είπε ο Καπετάνιος κατ' εντολήν του, για να δουν πώς θα αντιδράσω.
Εγώ, από εκείνη την ώρα έχω τσαντιστεί πολύ. Άλλα περίμενα και άλλα έγιναν. Και φυσικά, επειδή δε θυμώνω ποτέ με τον μπαμπά, έχω θυμώσει με τον Καπετάνιο στου οποίου το πρόσωπο διέκρινα ένα ελαφρά ειρωνικό μειδίαμα όταν ο μπαμπάς του έκανε την ανακοίνωση και με κοίταξε κλείνοντας μου το μάτι.
Αυτό, όμως, κάπως θα το ξεπεράσω.
Το πρόβλημά μου τώρα είναι, ποιο μέλος είναι ο μπαμπάς μου.
Μέχρι τώρα ο θείος τρουμπ είχε μόνο θείο @blizardeye και παππού. Οχι αυτό που λέμε ... έλα στον παππού, κανονικό. @κωλο-γερος
Πρέπει να έχει και ένα γιο.