Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.306
- Πόντοι
- 3.656
Να δουλέψει ο άπορος αυτός αχαίρευτος ανεψιός!
Έχει δίκιο ο κ. @Μπιρλας , που σας αποκαλεί φίδι-Νίπλης.
Συνεργάζεστε με τον αχαίρευτο για να μου φάτε τα χρήματα.
Ευτυχώς που στην ζωή μου γνώρισα τον κ. Μπίρλας!!!
αν μπορουσε να εργαστει θα το έκανε
οι συνθηκες ειναι τετοιες που αδυνατεί
Μαυρη η ψυχή του Κου Μπιρλα ... σαν της Τσιλας
Ποιες είναι αυτές οι συνθήκες;
Ο κ. @Μπιρλας λέει ότι ο κ. @troubakhs μου όλη μέρα κοιμάται μέσα σε ένα χαρτόκουτο κάτω από μία πεζογέφυρα στον Πειραιά.
Γιατί δεν πάει στον Χοντρό Πρόεδρο Βαγγέλα για να ζητήσει να τον βάλει κάπου για να εργαστεί;;;
Γιατι για να τον βαλει να εργαστει θα ζητησει αντάλλαγμα την ψυχη του , και θελει να παραμεινει αγνός , οχι να την πουλησει στον σατανα για βρωμοδουλειες .. οπως ο Κος Μπιρλας ας πουμε που πλησιαζει ευαίσθητους, ευσυγκίνητους και ρομαντικους ηλικιωμένους ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΦΡΙΣΕΙ !!! πουλώντας τους οικονομικη προστασία και μετά δεν εχουν ουτε για ασπιρινη
δηλαδη τον κατηγορειτε οτι εκανε οικονομια που χρησιμοποιησε αυτον τον εξυπνο τρόπο ωστε να έχει την μεγιστη επιστροφη των χρημάτων ;;
Αντι να του πειτε και ένα μεγάλο μπράβο !!!!
Σ΄ εμένα όμως ούτε μία γκόμενα δεν γνώρισε ...
Εγώ έφταιγα που δεν είχα ακούσει τον κ. @Μπιρλας και του έδωσα τα 3,99€.Για την ακρίβεια, 4€ του είχα δώσει και δεν μου έφερε ποτέ πίσω το 0,01 που του έδωσαν για ρέστα!
το φυτεψε και αυτο , το 0,01 , μπας και γίνει τίποτα..
Ενω ο Μπιρλας φανταζομαι εχει γινει προσωπικος ουρολόγος σας και βαζει -βγαζει καθετηρες ;
Καταλαβα ..... και γαντι κολονοσκοπησης εχει βάλει
Διαλογος αξιοσεβαστου νηματοθετη με σκληρο ποινικο στοιχειο που υπερασπιζεται αστεγο,αλκοολικο ρεμαλι(που ποτιζει ενα γλαστρακι αλοη και το θεωρει κατορθωμα),Προχθές ο κ. Μπίρλας μου είπε ότι για 2η δουλειά είναι εποχιακός στην ΔΕΗ και ότι τον έστειλαν να εξετάσει τις καλωδιώσεις της οικίας μου....
Σκοτώνεται στην δουλειά ο καημένος.
Όχι σαν τον αχαίρευτο, που όλη μέρα κοιμάται και όταν ξυπνάει ποτίζει τα αλοάκια ...
Τα συμπερασματα δικα σας.