Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.254
- Πόντοι
- 12.756
με 2 χιλιαρικα στον ανηψιο μπορει να σας κάνει τις συστάσειςΔεν είμαστε ψυχούλες σας...
Θα μου γνωρίσετε αυτή την μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα;;;
με 2 χιλιαρικα στον ανηψιο μπορει να σας κάνει τις συστάσειςΔεν είμαστε ψυχούλες σας...
Και που είναι η ανιδιοτελής αγάπη του ανεψιού προς τον θείο του;;;με 2 χιλιαρικα στον ανηψιο μπορει να σας κάνει τις συστάσεις
Και που είναι η ανιδιοτελής αγάπη του ανεψιού προς τον θείο του;;;
Είστε πολύ κυνικός, κύριε!στην φωτογραφια που ειδατε ειναι η αγαπη του
η ζωη με έκανεΕίστε πολύ κυνικός, κύριε!
Στην καμάρα έμαθα ορισμένα απογεύματα έχει νυφοπάζαρο..Δεν είμαστε ψυχούλες σας...
Σαν χαλασμενο γραμοφωνο κανεις ....Δεν είμαστε ψυχούλες σας...
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;;;Σαν χαλασμενο γραμοφωνο κανεις ....
Ο Νηματοθέτης είναι ένας ευαίσθητος, ευσυγκίνητος και ρομαντικός ηλικιωμένος, κύριε!η ζωη με έκανε
Ο Νηματοθέτης είναι ένας ευαίσθητος, ευσυγκίνητος και ρομαντικός ηλικιωμένος, κύριε!
Να δουλέψει ο άπορος αυτός αχαίρευτος ανεψιός!ευαισθητος ... που ειναι αυτη η ευαισθησία οταν ο άπορος ανηψιος ζητάει μια μικρή βοήθεια ;
Δεν είμαστε ψυχούλες σας...
Να δουλέψει ο άπορος αυτός αχαίρευτος ανεψιός!
Έχει δίκιο ο κ. @Μπιρλας , που σας αποκαλεί φίδι-Νίπλης.
Συνεργάζεστε με τον αχαίρευτο για να μου φάτε τα χρήματα.
Ευτυχώς που στην ζωή μου γνώρισα τον κ. Μπίρλας!!!
Επιτέλους ένας λογικός στο νήμαευαισθητος ... που ειναι αυτη η ευαισθησία οταν ο άπορος ανηψιος ζητάει μια μικρή βοήθεια ;
Ποιες είναι αυτές οι συνθήκες;αν μπορουσε να εργαστει θα το έκανε
οι συνθηκες ειναι τετοιες που αδυνατεί
Μαυρη η ψυχή του Κου Μπιρλα ... σαν της Τσιλας
Ποιες είναι αυτές οι συνθήκες;
Ο κ. @Μπιρλας λέει ότι ο κ. @troubakhs μου όλη μέρα κοιμάται μέσα σε ένα χαρτόκουτο κάτω από μία πεζογέφυρα στον Πειραιά.
Γιατί δεν πάει στον Χοντρό Πρόεδρο Βαγγέλα για να ζητήσει να τον βάλει κάπου για να εργαστεί;;;
Αυτά τα είπαμε περί αλληλοκατηγοριών για άστεγους και ντελιβεράδες,Ποιες είναι αυτές οι συνθήκες;
Ο κ. @Μπιρλας λέει ότι ο κ. @troubakhs μου όλη μέρα κοιμάται μέσα σε ένα χαρτόκουτο κάτω από μία πεζογέφυρα στον Πειραιά.
Γιατί δεν πάει στον Χοντρό Πρόεδρο Βαγγέλα για να ζητήσει να τον βάλει κάπου για να εργαστεί;;;
Αγνός;;;;Γιατι για να τον βαλει να εργαστει θα ζητησει αντάλλαγμα την ψυχη του , και θελει να παραμεινει αγνός , οχι να την πουλησει στον σατανα για βρωμοδουλειες .. οπως ο Κος Μπιρλας ας πουμε που πλησιαζει ευαίσθητους, ευσυγκίνητους και ρομαντικους ηλικιωμένους ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΦΡΙΣΕΙ !!! πουλώντας τους οικονομικη προστασία και μετά δεν εχουν ουτε για ασπιρινη
Μια διόρθωση η ασπίρινη ΜΠΛΕΓιατι για να τον βαλει να εργαστει θα ζητησει αντάλλαγμα την ψυχη του , και θελει να παραμεινει αγνός , οχι να την πουλησει στον σατανα για βρωμοδουλειες .. οπως ο Κος Μπιρλας ας πουμε που πλησιαζει ευαίσθητους, ευσυγκίνητους και ρομαντικους ηλικιωμένους ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΦΡΙΣΕΙ !!! πουλώντας τους οικονομικη προστασία και μετά δεν εχουν ουτε για ασπιρινη
Αγνός;;;;
Το ξέρετε ότι αγόρασε ένα γλαστράκι αλόη από το ΙΚΕΑ (3,99€) και μετά δημιούργησε και φύτεψε αλοάκια και τα προσφέρει στις γκόμενες;;;;
Και σ΄ εμένα ούτε μία δεν γνωρίζει.
Φευ εις τας αλόας!