Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.862
- Πόντοι
- 12.756
και οι Ρουμανες πλασματα του Θεου ειναι !!!Θα τα φάει στις Ρουμάνες ...
Ξερει που τα δίνει ο ανηψιος , ολα αυτα θα επιστραφουν μέσα στην ζωη
και οι Ρουμανες πλασματα του Θεου ειναι !!!Θα τα φάει στις Ρουμάνες ...
Στηρίζουμε ρωσο-ουκρανιδια φανατικά ..μόνο μέλη μας μπορούν να τελειώσουν τον πόλεμο .Ο θεός έφτιαξε τίς ωραίες γυναίκες για να μπορεί να παίρνει και ο διάολος ρεπό - κόλαση οι ωραίες γυναίκες
ΟΧΙ αποκλείεται και αρνούμαι να το πιστέψω - αυτή η εβδομάδα ήταν όλο ψυχρολουσιες δεν μπορώ άλλο τώρα αυτό πριν κάνα δύο μέρες με το Μαράκι που τα έφτιαξε με έναν Τούρκο και τον δέρνει κιόλαςότι και να σου πούμε δεν καταλαβαίνεις
Τέλος πάντων, να βάλω το soundtrack και υπάγω.
Η μελαχρινή που κάνει το μαέστρο καλή μου φαίνεται για τον @blizardeye
Δηλαδή ούτε εμένα πιστεύεις, ούτε τον Καπετάνιο???ΟΧΙ αποκλείεται και αρνούμαι να το πιστέψω - αυτή η εβδομάδα ήταν όλο ψυχρολουσιες δεν μπορώ άλλο τώρα αυτό πριν κάνα δύο μέρες με το Μαράκι που τα έφτιαξε με έναν Τούρκο και τον δέρνει κιόλας
Ωρίων, ο άσωτος υιός πασίγνωστης οικογένειας εφοπλιστών, γνωστός και ως "ο Πάπας", που μετά από μια επεισοδιακή νιότη γύρισε στην γονική φωλεά και διευθύνει δεκάδες επιχειρήσεις που καταλαμβάνουν όλο τον οικονομικό χώρο. Ο ίδιος, όποτε προβαίνει σε δηλώσεις, αρνείται κάθε εμπλοκή του "στις δουλειές του μπαμπά" αλλά είναι κοινό μυστικό ότι έχει το γενικό πρόσταγμα της Δυναστείας αφού ο ιδρυτής της έχει ιδιαίτερα κλονισμένη υγεία και ουσιαστικά έχει αποσυρθεί.Δηλαδή ούτε εμένα πιστεύεις, ούτε τον Καπετάνιο???
Θα σου θυμίσω την υπόθεση του οδηγού, μόνο ο @Ωρίων ήταν ο πρώτος
που κατάλαβε και οι άλλοι ακολουθήσαμε.
Άρα ....
Δε μιλάω ποτέ για τον εαυτό μου.Εντάξει μάθαμε για την φιλία τώρα πες λίγο γιατί σε αποκαλούν νονό
Σεις εδώ είστε;Ωρίων, ο άσωτος υιός πασίγνωστης οικογένειας εφοπλιστών, γνωστός και ως "ο Πάπας", που μετά από μια επεισοδιακή νιότη γύρισε στην γονική φωλεά και διευθύνει δεκάδες επιχειρήσεις που καταλαμβάνουν όλο τον οικονομικό χώρο. Ο ίδιος, όποτε προβαίνει σε δηλώσεις, αρνείται κάθε εμπλοκή του "στις δουλειές του μπαμπά" αλλά είναι κοινό μυστικό ότι έχει το γενικό πρόσταγμα της Δυναστείας αφού ο ιδρυτής της έχει ιδιαίτερα κλονισμένη υγεία και ουσιαστικά έχει αποσυρθεί.
Εδώ είμαι. Ευδιάθετος και σίγουρος ότι θα μου δοθεί γενναία αύξηση επειδή όχι μόνο είμαι εξαιρετικός ναυτικός αλλά επειδή βοήθησα να γίνεις άντρας.Σεις εδώ είστε;
Έχετε ετοιμαστεί ψυχολογικά για το αυριανό ραντεβού με τον μπαμπά;
Έχετε μαζέψει το γραφείο σας;
Ουπς! Μου ξέφυγε!
Ναι, αλλά θυμάστε που με είχατε αποκαλέσει γυαλούση και ότι δήθεν, είχα δέσει το σχοινί στην ομπρέλα της τουρίστριας;Εδώ είμαι. Ευδιάθετος και σίγουρος ότι θα μου δοθεί γενναία αύξηση επειδή όχι μόνο είμαι εξαιρετικός ναυτικός αλλά επειδή βοήθησα να γίνεις άντρας.
ΧΑΧΑ. Ήταν μια δοκιμασία που σκαρφίστηκε ο πατέρας σου για να δει πως θα αντιδράς μελλοντικά σε συκοφαντικά δημοσιεύματα. Ακόμα γελάμε.Ναι, αλλά θυμάστε που με είχατε αποκαλέσει γυαλούση και ότι δήθεν, είχα δέσει το σχοινί στην ομπρέλα της τουρίστριας;
Ψεύδη ασύστολα δηλαδή;
Ο μπαμπάς τα ψεύδη δεν τα συγχωρεί.
Λυπούμαι.
ΧΑΧΑ. Ήταν μια δοκιμασία που σκαρφίστηκε ο πατέρας σου για να δει πως θα αντιδράς μελλοντικά σε συκοφαντικά δημοσιεύματα. Ακόμα γελάμε.
Ωρίων, ο άσωτος υιός πασίγνωστης οικογένειας εφοπλιστών, γνωστός και ως "ο Πάπας", που μετά από μια επεισοδιακή νιότη γύρισε στην γονική φωλεά και διευθύνει δεκάδες επιχειρήσεις που καταλαμβάνουν όλο τον οικονομικό χώρο. Ο ίδιος, όποτε προβαίνει σε δηλώσεις, αρνείται κάθε εμπλοκή του "στις δουλειές του μπαμπά" αλλά είναι κοινό μυστικό ότι έχει το γενικό πρόσταγμα της Δυναστείας αφού ο ιδρυτής της έχει ιδιαίτερα κλονισμένη υγεία και ουσιαστικά έχει αποσυρθεί.
Απλώς ο Καπετάνιος σκοπεύει να ανοίξει πολύ το στόμα του και θα το φάει το τσερβέλο του...
Δηλαδή εκτός από Νονός είναι και Πάπας ?
Κάτι είχα καταλάβει ...
Δεν είναι "και Πάπας". Είναι "ο Πάπας". Θα σας πω άλλη φορά πώς λένε ότι του βγήκε το παρατσούκλι (αν και κάτι έχετε καταλάβει....)
Δηλαδή εκτός από Νονός είναι και Πάπας ?
Κάτι είχα καταλάβει ...
Καπετάνιο, δεσε ζωνες...Δεν είναι "και Πάπας". Είναι "ο Πάπας". Θα σας πω άλλη φορά πώς λένε ότι του βγήκε το παρατσούκλι (αν και κάτι έχετε καταλάβει....)
Για τον αδελφό μας τον Μιχάλη, πο_τσα πάλι...Καπετάνιο, δεσε ζωνες...
Οχι τιποτα αλλο, τον πετσοκοψες χτες τον βαζελο και θα με περιμένει με το μαχαίρι στα δοντια την αλλη εβδομάδα.
Gamiesai που λεει και ο Κωλο-γερος.