Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.305
- Πόντοι
- 3.656
Τις ρουμανες......Τι δεν βλέπω, παιδί μου;;;
Τις ρουμανες......Τι δεν βλέπω, παιδί μου;;;
Είσθε σοφός!Τις ρουμανες......
την μεγαλη εικοναδεν ειναι ετσι οπως φαινετε θειε....
Ειναι πολλες οι ρουμανες και ειναι μεγαλη η εικονα?την μεγαλη εικονα
ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ!!!!!!Είσθε σοφός!
Κατουρησες σημερα στο βαζελονημα ή θα μεινουν αποτιστοι??ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ!!!!!!
θα αποκληρωθω μονος μου
Σοφόν το σαφές!ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ!!!!!!
θα αποκληρωθω μονος μου
Κατουρησες σημερα στο βαζελονημα ή θα μεινουν αποτιστοι??
φευγω...παω αστραλια να μου φανε την ζωη τα λιγνητορυχεια....θα σου στειλω καρτ ποσταλ....Σοφόν το σαφές!
Υ.Γ. Ο κ. Μπίρλας, παιδί μου, ενδιαφέρεται για την οικονομική ευημερία μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει Ρουμάνες εκεί;;;φευγω...παω αστραλια να μου φανε την ζωη τα λιγνητορυχεια....θα σου στειλω καρτ ποσταλ....
αντιο καλε και μοναδικε μου θειε
O τολμων νικά..Good morning guys !!!
Εάν το λέει η ψυχούλα σου τίποτα δε σε σταματάει.
Ο θεός έφτιαξε τίς ωραίες γυναίκες για να μπορεί να παίρνει και ο διάολος ρεπό - κόλαση οι ωραίες γυναίκεςΚόκκινος Στρατός, Νομενκλατούρα των Σοβιέτ και πραγματικά όμορφες γυναίκες!
Να κάτσει σπίτι του ο γέροντας και να πιεί χαμομήλι- τέτοια τούς λέτε ότι το λέει ακόμα η ψυχούλα τούς και κυκλοφορούν με τα αμάξια και βλέπουμε το χάρο με τα μάτια μας καθημερινάO τολμων νικά..
Πως πάει η δουλειά, έχετε τρέξιμο ?Να κάτσει σπίτι του ο γέροντας και να πιεί χαμομήλι- τέτοια τούς λέτε ότι το λέει ακόμα η ψυχούλα τούς και κυκλοφορούν με τα αμάξια και βλέπουμε το χάρο με τα μάτια μας καθημερινά
Εντάξει μάθαμε για την φιλία τώρα πες λίγο γιατί σε αποκαλούν νονόΗ φιλία δε δωροδοκείται.
Η φιλία δεν εκβιάζεται.
Στη φιλία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Ωρίων + Αγράμματος = Best Friends Forever
Ζηλιάρηδες!
Με τα συνέδρια και τα κετερινκ, λέω έχετε τρέξιμο?
Τα συνέδρια τελείωσαν αλλά έχει ακόμα καλό καιρό και κόσμο αρκετό - 3 Νοεμβρίου κλείνουμε για φέτοςΜε τα συνέδρια και τα κετερινκ, λέω έχετε τρέξιμο?
Πότε τελειώνει η σεζόν?
Μα κάτι ερωτήσεις που κάνεις, δεν έχεις δει την τριλογία, είχε βγει και σε pc game (rpg)Εντάξει μάθαμε για την φιλία τώρα πες λίγο γιατί σε αποκαλούν νονό
Ο Ωρίων έχει ένα μεγάλο ελάττωμα είναι καλός άνθρωπος και οι καλοί άνθρωποι σπανίως γίνονται ηγέτες αλλά ποιός ξέρει ...Μα κάτι ερωτήσεις που κάνεις, δεν έχεις δει την τριλογία, είχε βγει και σε pc game (rpg)
Ο @CaptainK είναι έξυπνος άνθρωπος και κατάλαβε ότι ο Ωρίων
κινεί τα νήματα