Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
Αυτο να δω...Μάλλον θα του δώσω τα ομόλογα του Σώρα!
Να σωσει τη χωρα ο Τρουμπακης.....
Δε θελω κατι αλλο!!!!
Αυτο να δω...Μάλλον θα του δώσω τα ομόλογα του Σώρα!
αν του ειχα μιλησει εγω ετσι....θα ειχα φαει ηδη 15 αποκληρωσειςΔεν εισθε και ο πιο αξιοπιστος κυριος που κυκλοφορει εδω μεσα.........
Μη σε νοιαζει...Σε 2 σελιδες θα ησουν παλι ο κυριος κληρονομος.αν του ειχα μιλησει εγω ετσι....θα ειχα φαει ηδη 15 αποκληρωσεις
αν του ειχα μιλησει εγω ετσι....θα ειχα φαει ηδη 15 αποκληρωσεις
Όταν δεν είναι αποκληρωμένος, δεν είναι ο κύριος κληρονόμος μου.Μη σε νοιαζει...Σε 2 σελιδες θα ησουν παλι ο κυριος κληρονομος.
Τι είναι Ψιτάλεια;Ναι βέβαια!
Τώρα που είναι off season και οι τιμές έχουν πέσει στα επίπεδα Ψιτάλειας ...
Ναι ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όταν δεν είναι αποκληρωμένος, δεν είναι ο κύριος κληρονόμος μου.
Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κληρονόμος μου!
Εκει που παει διακοπες ο ΑθηναιοςΤι είναι Ψιτάλεια;
Τις Τρίτες όμως και τις Πέμπτες είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κληρονόμος μου!Ναι ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο του εξηγω...Να μην φοβαται...Τις Τρίτες όμως και τις Πέμπτες είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κληρονόμος μου!
Και Κυριακές ελεύθερος να ζητήσει ότι θέλειΤις Τρίτες όμως και τις Πέμπτες είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κληρονόμος μου!
χανεις την ουσια θειουλη μου...κοιτα την μεγαλη εικοναΠαιδί μου, θυμήθηκα ότι προχθές μου ζήτησες και σου έδωσα 300 € για να ανοίξεις σαμπάνια για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λυών, πλην όμως η ομάδα σου έχασε τελικά ...'
Τι έγιναν εκείνα τα 300 ευρώ;;;;;;;;;;;;
Ποια είναι η μεγάλη εικόνα, παιδί μου;;;χανεις την ουσια θειουλη μου...κοιτα την μεγαλη εικονα
Τι δεν βλέπω, παιδί μου;;;δεν ειναι ετσι οπως φαινετε θειε....
Τις ρουμανες......Τι δεν βλέπω, παιδί μου;;;
Είσθε σοφός!Τις ρουμανες......
την μεγαλη εικοναδεν ειναι ετσι οπως φαινετε θειε....
Ειναι πολλες οι ρουμανες και ειναι μεγαλη η εικονα?την μεγαλη εικονα