blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.163
- Πόντοι
- 26.096
Παιδί μου, πρέπει να τον πείσεις να παραμείνει!θα φαρμακωθω αν συμβει
Παιδί μου, πρέπει να τον πείσεις να παραμείνει!θα φαρμακωθω αν συμβει
ενταξειΠαιδί μου, πρέπει να τον πείσεις να παραμείνει!
Θα πάω λοιπόν να δώσω τα 300 στη εκκλησία.Αυτα ειναι σημάδια απο τον Θεό , δεν πρέπει να τα παρεμποδίζεις ...
εκπροσωπος του Θεου ειναι ο ανηψιος σας , σαν εισπρακτορας ενα πράγμαΘα πάω λοιπόν να δώσω τα 300 στη εκκλησία.
Τα είχα έτοιμα να τα δώσω στον ανεψιό μου αλλά έχετε δίκιο ... πρέπει να τιμήσω το Θείο!
Θα τα φάει στις Ρουμάνες ...εκπροσωπος του Θεου ειναι ο ανηψιος σας , σαν εισπρακτορας ενα πράγμα
Θα του τα δωσει αυτος , ειναι σιγουρο
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;;;Για τους metal φίλους του νήματος, παραυρέθηκα χθες εις την συναυλίαν των Septic Flesh στο ηρώδειο, ομολογώ πως ήταν μεγαλειώδης, η δε ορχήστρα απλώς φοβερή !!
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;;;
Φυσικά ο Ωριών είναι καλός μου φίλος !Κατάλαβα!
Και σεις κολλητός φίλου του άκαρδου και άσπλαχνου, κ. @Ωρίων ...
Άσε τα γλυκανάλατα και πες μας καθαρά, εσένα με πόσες γκόμενες σε δωροδόκησε;Φυσικά ο Ωριών είναι καλός μου φίλος !
Εχει γινει υπερ-υπουργος τωρα...4-5 χαρτοφυλακεια ανελαβε...δεν τον νοιαζουν τα υπολοιπαΠαιδί μου, πρέπει να τον πείσεις να παραμείνει!
Πείτε τα, κύριε!Άσε τα γλυκανάλατα και πες μας καθαρά, εσένα με πόσες γκόμενες σε δωροδόκησε;
Ποιος;;;Εχει γινει υπερ-υπουργος τωρα...4-5 χαρτοφυλακεια ανελαβε...δεν τον νοιαζουν τα υπολοιπα
Η φιλία δε δωροδοκείται.Άσε τα γλυκανάλατα και πες μας καθαρά, εσένα με πόσες γκόμενες σε δωροδόκησε;
Καπου θα σας τουμπαρει αγαπητε...Ποιος;;;
Ο κ. @troubakhs μου;;;;
Ούτε ένα δεν έχει αναλάβει!!!
Ακούω πάντα τις συμβουλές σας, κύριε!
Ξύπνησες Δον Κορλεόνε;Η φιλία δε δωροδοκείται.
Η φιλία δεν εκβιάζεται.
Στη φιλία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Ωρίων + Αγράμματος = Best Friends Forever
Ζηλιάρηδες!
Δον Ωριόνε είπατε;Ξύπνησες Δον Κορλεόνε;