CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.926
- Πόντοι
- 3.786
Ει, εσύ, εθελοντή! Σε έψαχνα ...Σούρα!!! Σου' ρχομαι!!
Ει, εσύ, εθελοντή! Σε έψαχνα ...Σούρα!!! Σου' ρχομαι!!
Τι θα του κανεις;Ει, εσύ, εθελοντή! Σε έψαχνα ...
Τι με θέτε;Ει, εσύ, εθελοντή! Σε έψαχνα ...
Γιατι φωναζεις?Ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη Οντότητα. Μία Οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την Οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
ΜάλισταΕξαίρετος ερώτησις!
Κοιτάξτε, κύριε!
Η εργαζομένη εράται [ερωτεύεται] το χρήμα.
Η γκόμενα όμως εράται αυτά που άλλες εκλαμβάνουν ως αδυναμίες. Για παράδειγμα όταν μία γκόμενα αρχίσει να ορέγεται το μικρό και μαλακό πέος, την μασέλα που εκτοξεύεται από το στόμα όταν βήχουμε, την ελαφράν πλην όμως διακριτήν ακράτειαν ούρων, την θολήν όρασιν, το χειροποίητο ξύλινο μπαστούνι κλπ, τότε ΝΑΙ. Η γκόμενα έχει κατακτηθεί.
Μάλιστα
Μου θυμίσατε μια παλιά διασκεδαστική ιστορία.
Ίσως μερικοί παλιοί θα την θυμούνται, υπήρχε ένας αστικός μύθος στις αρχές δεκαετίας 1980.
Κυκλοφορούσε, τότε, στην Αθήνα, μια φήμη ότι υπήρχε μία νεκρόφιλη, η οποία σε πλήρωνε (και μάλιστα αδρά... ίσα με 5 χιλιάρικα!) εάν κατάφερνες να "συνευρεθείς" μαζί της!
Η κοπέλα ήταν ζωντανή, απλά την "έβρισκε" να το κάνει μέσα σε κάσα! Μάλιστα, ήταν και βαμμένη/μακιγιαρισμένη σα νεκρή, για να είναι πιο πετυχημένο το κλίμα.
Όσοι διηγόντουσαν την ιστορία, είχαν χαραγμένο στο μυαλό τους και το τηλέφωνο: Άρχιζε από "64..." Μία φορά που πήρα, απάντησε αυτόματος τηλεφωνητής και το μήνυμα ξεκινούσε ως εξής: "Ιερός Ναός Αγ. Δημητρίου Αμπελοκήπων..." Μετά, έλεγε κάτι σαν κήρυγμα.
Τέλος πάντων, μην τα πολυλογώ, λέγανε ότι τηλεφωνούσες, έκλεινες ραντεβού και ερχόντουσαν να σε παραλάβουν με μία... νεκροφόρα! (Υπήρχε, όμως, και η εκδοχή του βαν).
Ο μύθος αυτός κυκλοφορούσε πολύ κείνη την εποχή - ήταν της μόδας. Φυσικά, δεν έλειπαν και αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι το επιχείρησαν και πέρασαν τη δοκιμασία, όπως υπήρχαν και αυτοί που έλεγαν ότι μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν, δεν υπήρχαν τα "αναμενόμενα", κι έτσι αποχώρησαν...
Το έγραψα διασκεδαστική ιστορία και αστικός μύθος, απλά τη θυμήθηκα και την έγραψα.Δηλαδή υπονοείτε ότι εξαιτίας του προκεχωρημένου της ηλικίας μου μόνο μία νεκρόφιλη μπορεί να συνευρεθεί μαζί μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Χωρις να θελω να φυτιλιασω νομιζω ναι ξεκαθαρα αυτο εννοει.Δηλαδή υπονοείτε ότι εξαιτίας του προκεχωρημένου της ηλικίας μου μόνο μία νεκρόφιλη μπορεί να συνευρεθεί μαζί μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σύμφωνα με την ψυχολογία η γεροντοφιλία ανήκει στις παραφιλίες.Χωρις να θελω να φυτιλιασω νομιζω ναι ξεκαθαρα αυτο εννοει.
Ευχαριστώ να λέμε στην ηλικία μας που υπάρχουν και αυτέςΣύμφωνα με τη ψυχολογία η γεροντοφιλία ανήκει στις παραφιλίες.
Η δική μου άποψη είναι ότι αυτά είναι αστικοί μύθοι,
ότι υπάρχουν όντως γεροντόφιλες πιο πολύ πάνε για το μαρούλι.
Oυσιαστικα το αρθρο μας λεει να τον παιζουμε ολη μερα.....Αφήνω αυτό εδώ, καθαρά για ενημερωτικούς λόγους...
Αυνανισμός: Η καλύτερη ώρα της ημέρας για να αποκομίσετε οφέλη για την υγεία σύμφωνα με ειδικό - Όλο Υγεία
Τα οφέλη που έχει ο αυνανισμός για την υγεία είναι πολλά. Υπάρχει, όμως, κάποια συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας που θα πρέπει να... επιδίδεστε σε λίγη προσωπική ευχαρίστηση για να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα εν λόγω οφέλη;www.oloygeia.gr
Aν βοηθάει κάποιον, γιατί όχι...?Oυσιαστικα το αρθρο μας λεει να τον παιζουμε ολη μερα.....
Ώστε λοιπόν μόνο μία γεροντόφιλη μπορώ να βρω για γκόμενα;;;Σύμφωνα με την ψυχολογία η γεροντοφιλία ανήκει στις παραφιλίες.
Η δική μου άποψη είναι ότι αυτά είναι αστικοί μύθοι
ότι υπάρχουν όντως γεροντόφιλες, πιο πολύ πάνε για το μαρούλι.
Η γκόμενα όμως εράται αυτά που άλλες εκλαμβάνουν ως αδυναμίες. Για παράδειγμα όταν μία γκόμενα αρχίσει να ορέγεται το μικρό και μαλακό πέος, την μασέλα που εκτοξεύεται από το στόμα όταν βήχουμε, την ελαφράν πλην όμως διακριτήν ακράτειαν ούρων, την θολήν όρασιν, το χειροποίητο ξύλινο μπαστούνι κλπ, τότε ΝΑΙ. Η γκόμενα έχει κατακτηθεί.
Με την περιγραφή που δίνετε, αυτό ταιριάζειΏστε λοιπόν μόνο μία γεροντόφιλη μπορώ να βρω για γκόμενα;;;
Υ.Γ. Ευτυχώς που υπάρχει ο έντιμος και ανιδιοτελής Διαχειριστής των Οικονομικών μου, κ. @Μπιρλας , που μου ανοίγει τα μάτια σχετικά με τα υποκρυπτόμενα νοήματα των αναρτήσεών σας.
Ώστε λοιπόν μόνο μία γεροντόφιλη μπορώ να βρω για γκόμενα;;;
Οχι απλως γεροντοφιλη. Ανωμαλη γεροντοφιληΜε την περιγραφή που δίνετε, αυτό ταιριάζει
Κ.Μπλιζ όταν βγάζετε ντελάλη την πενία σας ποια γκόμενα θα γυρίσει να δεί τά θέλω σας.Το γνωρίζω. Έχω ταξιδέψει πολύ πριν ο Μέγας Εραστής, κ. @κωλο-γερος , ανακαλύψει την χώρα αυτή.
Πλην όμως εγώ δεν θέλω γκόμενα με χρήματα.
Θέλω να μου γνωρίσει μία φίλη από τις γυναίκες, που έχει στο χαρέμι του, για να την βγάλω γκόμενα χωρίς χρήματα.
Φευ εις τον Έρωταν και τα 12 αυθαίρετα στούντιο του κ. @amjik !
Είμαι ειλικρινής, κύριε!Κ.Μπλιζ όταν βγάζετε ντελάλη την πενία σας ποια γκόμενα θα γυρίσει να δεί τά θέλω σας.
Γίνεται παρακαλώ ποιο large και θα δείτε σιγά σιγά να ξεμυτούν οι γκόμενες...
Σύνταξη ΟΓΑ 387€
ΒΑΛΤΕ στην αγγελία αλλο ένα τριάρι έμπροσθεν καί τό πρόβλημα θα λυθεί.
Φεύ είς την σύνταξη 3387€
Υπάγω δια γυαλιστερές !!