Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.947
- Πόντοι
- 2.606
Για την θέση δίπλα στον νηματοθέτη έλεγα.Τι να ξανασκεφτω φιλε μου??
Να τον παιζω ολη μερα??
Δεν προλαβαινω...ουτε ειμαι ο ζανκλω!!
Για την θέση δίπλα στον νηματοθέτη έλεγα.Τι να ξανασκεφτω φιλε μου??
Να τον παιζω ολη μερα??
Δεν προλαβαινω...ουτε ειμαι ο ζανκλω!!
Μα είμαι προκομμένος. Έχω σπουδάσει Finance, στο LSE.Δηλαδή δεν θέλεις να γίνεις ένας τίμιος και αυτοδημιούργητος ναυτικός; Προτιμάς να ζήσεις μέσα στην χλιδή χωρίς καμία ευθύνη;
Σου αρέσει να κλείνεις το στόμα των φίλων σου με ανήθικα ανταλλάγματα σαν κανένας μεγαλοπροαγωγός;
Δεν εχει σωτηρια....βγαζει ανακοινωσεις αξημερωτα οτι ειναι αναρχας και απεριγραπτος...ταλε κουαλε με αχαιρευτο ρεμαλι ανηψιο του...ειχε και πηρε κι αυτο...Για την θέση δίπλα στον νηματοθέτη έλεγα.
Σε καστανή υπάρχει κάτι?Μα είμαι προκομμένος. Έχω σπουδάσει Finance, στο LSE.
Εντάξει, και Μαρκόνης, στη σχολή του μπαμπά. Αλλά το πτυχίο το πήρα με την αξία μου εγώ.
Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιβραβεύω τους φίλους μου για τις γνώσεις τους.
(Rod, μια μελαχρινή και μια ξανθιά. Μη βιαστείς να διαλέξεις.)
Και μια καστανή για τον καλό μου φίλο, Rod!Σε καστανή υπάρχει κάτι?
Και μια καστανή για τον καλό μου φίλο, Rod!
Και μία πατάτεςΚαι μια καστανή για τον καλό μου φίλο, Rod!
Ασ' τον να πλένεται αυτόν...
Θα σκάσει από τη ζήλια ογερολαδάςσεβαστός νηματοθέτης.
Πατάτες θέτε;Και μία πατάτες
Ωραία μπαίνει λοιπόν σε εφαρμογή το σχέδιο γεροντοφιλογκόμενα.Είμαι ειλικρινής, κύριε!
Θα μου γνωρίσετε μία γεροντοφιλη για να την βγάλω γκόμενα;;;
ΟΧΙΚοιτάξτε, κύριε!
Σκέπτομαι σοβαρά να σας προσλάβω ως Διαχειριστή των Οικονομικών μου αφού ο κ. @Μπιρλας την έκανε ταχέως μη αποδεχόμενος την αγάπη μου προς τον αχαίρευτο ανεψιόν μου, κ. @troubakhs μου ...
Πλην όμως υπάρχουν ορισμένα δομικά προβλήματα εις την ανάλυσιν του Οικονομικού Προγράμματός σας.
1. Ημείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, δεν περπατάμε εις την ψιλήν άμμον. Μας μεταφέρουν!
2. Για να συλλέξουν κογχύλια οι γκόμενές μας πρέπει πρώτα να βρούμε γκόμενα. Εις την διακήρυξίν σας ουδέν αναγιγνώσκω περί του τρόπου εύρεσης γκόμενας [επιτέλους].
3. Ημείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, ουδέν αναζητώμεν εκ του room service. Αυτό το πράττει το υπηρετικόν προσωπικόν Ημών. Εις Ημάς προσφέρονται άπαντα τα εδέσματα και ποτά, που υπάρχουν και Ημείς επιλέγομεν. Όσα δεν επιλέγονται, απορρίπτονται πάραυτα εις τους κάδους απορριμμάτων.
Υ.Γ. Τελικώς μάλλον ο κ. @Μπιρλας είναι ο κατάλληλος διαχειριστής των Οικονομικών μου.
Αν για εναν μηνα τροφοδοτεις τον @troubakhs με χρημα, θα σου φερω, οχι θα σου βρω, προσεχε, τρεις γκομενες μουρλια.Θα με βοηθήσετε να βρω γκόμενα στην Ταϊλάνδη;
Η μελαχρινή για μένα, ε;;;;;Μα είμαι προκομμένος. Έχω σπουδάσει Finance, στο LSE.
Εντάξει, και Μαρκόνης, στη σχολή του μπαμπά. Αλλά το πτυχίο το πήρα με την αξία μου εγώ.
Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιβραβεύω τους φίλους μου για τις γνώσεις τους.
(Rod, μια μελαχρινή και μια ξανθιά. Μη βιαστείς να διαλέξεις.)
Μπήκε ο Αδερφός μου και ουδείς τον εχαιρετησε;;;;Χαιρετώ αγλαΐσματα και πένητες
Τώρα τον θυμήθηκες, παιδί μου;;;Χαίρε φίλε Νικόλα
Δεν το είχα δει ρε θείε...εκτιμάω Νικόλα τα μάλαΤώρα τον θυμήθηκες, παιδί μου;;;
Ο Διαχειριστής μου λέει ότι με αρμεγεις!
Μονο αληθειες.Τώρα τον θυμήθηκες, παιδί μου;;;
Ο Διαχειριστής μου λέει ότι με αρμεγεις!
Σας ευχαριστώ, κύριε!Μονο αληθειες.