NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Χαιρετώ αγλαΐσματα και πένητες
Θυμώνετε ή δεν θυμώνετε κύριε δεν θα αλλάξει κάτι.Είμαι ειλικρινής, κύριε!
Θα μου γνωρίσετε μία γεροντοφιλη για να την βγάλω γκόμενα;;;
Καλώς το Λούλη το λουλααααααααακι μαααααας!Χαιρετώ αγλαΐσματα και πένητες
Ήθελα απλώς να είναι σε εγρήγορση και να μην κοπροσκυλιάζει σαν ρεμπεσκέςΤι θα του κανεις;
Ήθελα απλώς να είσαι σε εγρήγορση και να μην κοπροσκυλιάζεις σαν ρεμπεσκές και όχι, δεν θέλω να με κουρέψειςΤι με θέτε;
Έχει κολλήσει καμία σουπιά έξω από το τηγάνι σας και θέλετε να το καθαρίσω;
Μήπως να σας κουρέψω θέτε;
Σιγά μη κοπροσκυλιάζει, ο @Ωρίων είναι χωμένος σε μπίζνες,Ήθελα απλώς να είναι σε εγρήγορση και να μην κοπροσκυλιάζει σαν ρεμπεσκές
Ήθελα απλώς να είσαι σε εγρήγορση και να μην κοπροσκυλιάζεις σαν ρεμπεσκές και όχι, δεν θέλω να με κουρέψεις
Μπα πιο πολλά λεφτά πρέπει να έχει,Σιγά μην είναι και ο πρίγκιπας Χάρι
Φυσικά και δεν ειμαι. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει μία.Σιγά μην είναι και ο πρίγκιπας Χάρι
Κρύβε λόγια εσύ...Μπα πιο πολλά λεφτά πρέπει να έχει,
τα είχε βγάλει στη φόρα και ο Αρίσταρχος αλλά για να του κλείσει το στόμα
τον δωροδόκησε και του γνώρισε και γκόμενα (μοντέλο)
Τα είχα διαβάσει για κάτι offshore εταιρίες που έγραφε ο @Aristarxos djΦυσικά και δεν ειμαι. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει μία.
Οκ ότι πειςΚρύβε λόγια εσύ...
(Την γκόμενα πώς είπαμε ότι τη θες;)
Δηλαδή δεν θέλεις να γίνεις ένας τίμιος και αυτοδημιούργητος ναυτικός; Προτιμάς να ζήσεις μέσα στην χλιδή χωρίς καμία ευθύνη;Φυσικά και δεν ειμαι. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει μία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρύβε λόγια εσύ...
(Την γκόμενα πώς είπαμε ότι τη θες;)
Και για κατι αλλα υποκρυπτομενα νοηματα τυπου "θειο δωσε μια 500αρου για αποψε","θειο δωσε μια 800αρου για αποψε","θειο δωσε μια 1000αρου για αποψε" σας ανοιγουμε τα ματια ΑΛΛΑ εσεις αγρον αγοραζετε.......Ώστε λοιπόν μόνο μία γεροντόφιλη μπορώ να βρω για γκόμενα;;;
Υ.Γ. Ευτυχώς που υπάρχει ο έντιμος και ανιδιοτελής Διαχειριστής των Οικονομικών μου, κ. @Μπιρλας , που μου ανοίγει τα μάτια σχετικά με τα υποκρυπτόμενα νοήματα των αναρτήσεών σας.
Τι να ξανασκεφτω φιλε μου??Aν βοηθάει κάποιον, γιατί όχι...?
Το ξανασκέφτηκες?
Αλλοι έχοντες διαφορετικές αντιλήψειςΑφήνω αυτό εδώ, καθαρά για ενημερωτικούς λόγους...
![]()
Αυνανισμός: Η καλύτερη ώρα της ημέρας για να αποκομίσετε οφέλη για την υγεία σύμφωνα με ειδικό - Όλο Υγεία
Τα οφέλη που έχει ο αυνανισμός για την υγεία είναι πολλά. Υπάρχει, όμως, κάποια συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας που θα πρέπει να... επιδίδεστε σε λίγη προσωπική ευχαρίστηση για να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα εν λόγω οφέλη;www.oloygeia.gr
την μαϊμού γιατί την έχει στο εξώφυλλο ?Αλλοι έχοντες διαφορετικές αντιλήψεις
![]()
Μάλλον θα ασπάζονται την θεωρία του Δαρβίνου, δεν ξέρωτην μαϊμού γιατί την έχει στο εξώφυλλο ?![]()
Για την θέση δίπλα στον νηματοθέτη έλεγα.Τι να ξανασκεφτω φιλε μου??
Να τον παιζω ολη μερα??
Δεν προλαβαινω...ουτε ειμαι ο ζανκλω!!
Μα είμαι προκομμένος. Έχω σπουδάσει Finance, στο LSE.Δηλαδή δεν θέλεις να γίνεις ένας τίμιος και αυτοδημιούργητος ναυτικός; Προτιμάς να ζήσεις μέσα στην χλιδή χωρίς καμία ευθύνη;
Σου αρέσει να κλείνεις το στόμα των φίλων σου με ανήθικα ανταλλάγματα σαν κανένας μεγαλοπροαγωγός;
Δεν εχει σωτηρια....βγαζει ανακοινωσεις αξημερωτα οτι ειναι αναρχας και απεριγραπτος...ταλε κουαλε με αχαιρευτο ρεμαλι ανηψιο του...ειχε και πηρε κι αυτο...Για την θέση δίπλα στον νηματοθέτη έλεγα.
Σε καστανή υπάρχει κάτι?Μα είμαι προκομμένος. Έχω σπουδάσει Finance, στο LSE.
Εντάξει, και Μαρκόνης, στη σχολή του μπαμπά. Αλλά το πτυχίο το πήρα με την αξία μου εγώ.
Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιβραβεύω τους φίλους μου για τις γνώσεις τους.
(Rod, μια μελαχρινή και μια ξανθιά. Μη βιαστείς να διαλέξεις.)