rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.436
- Πόντοι
- 12.946
Έχω και άλλεςΑ, εντάξει. Μετά από αυτήν την απόδειξη, πιστεύω.
αλλά είναι απόρρητα της Νasa
Έχω και άλλεςΑ, εντάξει. Μετά από αυτήν την απόδειξη, πιστεύω.
Υπάρχουν αποδείξεις και από Τρίκαλα....Α, εντάξει. Μετά από αυτήν την απόδειξη, πιστεύω.
Ξεκίνα σιγά-σιγά...Εδώ μέσα μαθαίνω ότι πρέπει να πιστεύω στο Θεό, ότι πρέπει να πιστεύω στα ζώδια, ότι πρέπει να πιστεύω στη Μαύρης Πέτρας, τώρα μη μου πείτε ότι πρέπει να πιστεύω και στους εξωγήινους...
Επιτέλους!Επίδοξε ναύτη, θέλεις να με εξοργίσεις; Έτσι μιλούν σε έναν καλοκάγαθο υπερήλικα με κλονισμένη υγεία;
Αν έχεις τέτοια συμπεριφορά και στον πρώτο σου ναύλο θα κολυμπήσεις στην θάλασσα του Ρος Ιούλιο μήνα.
Τελικά το αίμα νερό δεν γίνεται ...!Οχι.
Eιμαι αναγκασμενος να επιμεινω.
Εισθε συναισθηματικα ασταθης και ευαλωτος απεναντι στην ανεπροκοπη οικονομικη βδελλα.
Στη μια σελιδα τον αποκληρωνεται δια βιου και απο τα παντα και στην επομενη του στελνετε 3 χιλιαρικα επειδη αντεγραψε ενα ποιημα.Απαραδεκτη συμπεριφορα...Στο τελος θα τον βαλετε και συνδικαιουχο στους τραπεζικους λογαριασμους και θα μεινετε στην ψαθα μεσα σε μια νυχτα.
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;;;περπατάνε στην ψιλη άμμο , μαζευουν κοχυλια οι γκομενες τους και αυτοι ψαχνουν τι να παραγγείλουν απο το ρουμ σερβις
Κοιτάξτε, κύριε!1. περπατάνε στην ψιλη άμμο , 2. μαζευουν κοχυλια οι γκομενες τους και 3. αυτοι ψαχνουν τι να παραγγείλουν απο το ρουμ σερβις
Ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη Οντότητα. Μία Οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.Α, εντάξει. Μετά από αυτήν την απόδειξη, πιστεύω.
Θα με βοηθήσετε να βρω γκόμενα στην Ταϊλάνδη;Σε ξενοδοχειο δεν μπαινει κοπελα αν δεν αφησει στην ρεσεψιον πρωτα την ταυτοτητα της. Σε αιρμπιενμπι της ζητας εσυ να σου δειξει την ταυτοτητα της υπολογιζοντας βεβαια παντοτε το Ταιλανδεζικο ημερολογιο, αν δεν εχει τον πουλο.
Θα μου γνωρίσετε την γυναίκα της φωτογραφίας για να την βγάλω γκόμενα;Η (Μ) γκόμενα σας έχει καμμία φίλη να μου γνωρίσει εμένα; Η, της έχετε κάνει την ζωή πατίνι;
Αν ταξιδέψετε στην Ταιλάνδη, μπορείτε και μόνος σας να βρείτε εκεί γκόμενα. δεν νομίζω πως θα χρειαστείτε βοήθεια..Θα με βοηθήσετε να βρω γκόμενα στην Ταϊλάνδη;
Σε αυτά τα ταξίδια υπάρχει πάντα κίνδυνος για τον αμύητο ταξιδιώτη. Αν καταλάβουν ότι ο γέροντας είναι μόνος μπορεί να τον κάνουν κεμπάπ και να τον φάει ο κ.κωλο-γερος σε στριτ φουντ σάντουιτς.Αν ταξιδέψετε στην Ταιλάνδη, μπορείτε και μόνος σας να βρείτε εκεί γκόμενα. δεν νομίζω πως θα χρειαστείτε βοήθεια..
Το γνωρίζω. Έχω ταξιδέψει πολύ πριν ο Μέγας Εραστής, κ. @κωλο-γερος , ανακαλύψει την χώρα αυτή.Αν ταξιδέψετε στην Ταιλάνδη, μπορείτε και μόνος σας να βρείτε εκεί γκόμενα. δεν νομίζω πως θα χρειαστείτε βοήθεια..
Σε αυτά τα ταξίδια υπάρχει πάντα κίνδυνος για τον αμύητο ταξιδιώτη. Αν καταλάβουν ότι ο γέροντας είναι μόνος μπορεί να τον κάνουν κεμπάπ και να τον φάει ο κ.κωλο-γερος σε στριτ φουντ σάντουιτς.
Μιλήστε μας για αυτή την "περίεργη ισορροπία" ανάμεσα στην κατάκτηση της γκόμενας και την "κατάκτηση" της εκδιδόμενηςΤο γνωρίζω. Έχω ταξιδέψει πολύ πριν ο Μέγας Εραστής, κ. @κωλο-γερος , ανακαλύψει την χώρα αυτή.
Πλην όμως εγώ δεν θέλω γκόμενα με χρήματα.
Θέλω να μου γνωρίσει μία φίλη από τις γυναίκες, που έχει στο χαρέμι του, για να την βγάλω γκόμενα χωρίς χρήματα.
Φευ εις τον Έρωταν και τα 12 αυθαίρετα στούντιο του κ. @amjik !
Και κανονικές βρίσκεις χωρίς χρήματα !Το γνωρίζω. Έχω ταξιδέψει πολύ πριν ο Μέγας Εραστής, κ. @κωλο-γερος , ανακαλύψει την χώρα αυτή.
Πλην όμως εγώ δεν θέλω γκόμενα με χρήματα.
Θέλω να μου γνωρίσει μία φίλη από τις γυναίκες, που έχει στο χαρέμι του, για να την βγάλω γκόμενα χωρίς χρήματα.
Φευ εις τον Έρωταν και τα 12 αυθαίρετα στούντιο του κ. @amjik !
Ημείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, δεν ψάχνουμε να βρούμε γκόμενα.Και κανονικές βρίσκεις χωρίς χρήματα !
Ημείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, δεν ψάχνουμε να βρούμε γκόμενα.
Μας γνωρίζουν τις γκόμενες και γι΄ αυτό θέλω να γνωρίσω από τα αποφάγια του Μύθου, κ. @κωλο-γερος !!!
Εξαίρετος ερώτησις!Μιλήστε μας για αυτή την "περίεργη ισορροπία" ανάμεσα στην κατάκτηση της γκόμενας και την "κατάκτηση" της εκδιδόμενης
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη από αυτές που θα σας έρχονται, για να την βγάλω γκόμενα;;;
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;
Έχετε μία φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;
Μία γκόμενα θέλω να με φιλοξενήσει!
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;;;
Σούρα!!! Σου' ρχομαι!!Ημείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, δεν ψάχνουμε να βρούμε γκόμενα.