Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
Επιλογες του νηματοθετη.Υποψήφιοι?
Απλα ομορφα και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
Επιλογες του νηματοθετη.Υποψήφιοι?
Eνας θεος ξερει που ειναι τσιμεντωμενοι οι κακομοιρηδες.....
Θα χρειαστεί τεχνικό σύμβουλο όμως, εφόσον το αποφασίσει.Επιλογες του νηματοθετη.
Απλα ομορφα και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
Ναι νιπλη...και οι αλαχαμπαρηδες τρωνε πιλαφια και γαμανε παρθενες....περπατάνε στην ψιλη άμμο , μαζευουν κοχυλια οι γκομενες τους και αυτοι ψαχνουν τι να παραγγείλουν απο το ρουμ σερβις![]()
Ναι νιπλη...και αλαχαμπαρηδες τρωνε πιλαφια και γαμανε παρθενες....
Θα βολευτει κοσμος...θα φαει ψωμακιΘα χρειαστεί τεχνικό σύμβουλο όμως, εφόσον το αποφασίσει.![]()
Η ζωη μου ειναι σιγουρα καλυτερη οταν δεν με ψαχνει η ιντερπολΑν εβγαζες αυτη την ζηλεια απο μέσα σου θα ηταν η ζωη σου καλύτερη![]()
μετα την ζηλεια βλεπω και σπέκουλα .. μαυρη η ψυχουλα σου , κρίμαΗ ζωη μου ειναι σιγουρα καλυτερη οταν δεν με ψαχνει η ιντερπολ
Θα σας ψηφίσω ως διαχειριστή, γιατί ως γνωστό ο νηματοθέτης έχει πολλέςπερπατάνε στην ψιλη άμμο , μαζευουν κοχυλια οι γκομενες τους και αυτοι ψαχνουν τι να παραγγείλουν απο το ρουμ σερβις![]()
Δεν υπάρχουν γκόμενες.Θα σας ψηφίσω ως διαχειριστή, γιατί ως γνωστό ο νηματοθέτης έχει πολλές
και ζητάει να του γνωρίσουμε και άλλες.
Από αυτές του νηματοθέτη,Δεν υπάρχουν καλύτερες γκόμενες.
Νηματοθέτης υπάρχει ή ούτε αυτός;Δεν υπάρχουν γκόμενες.
Αύριο είναι Πέμπτη. Θα την ρωτήσω.Η Μολδαβή ύπαρξη έχει κάποια φίλη να μου γνωρίσει, για να την βγάλω γκόμενα, κ. @κωλο-γερος ;
Εσύ πιστεύεις στους εξωγήινους, Ωρίων;Νηματοθέτης υπάρχει ή ούτε αυτός;
Εδώ μέσα μαθαίνω ότι πρέπει να πιστεύω στο Θεό, ότι πρέπει να πιστεύω στα ζώδια, ότι πρέπει να πιστεύω στη Μαύρης Πέτρας, τώρα μη μου πείτε ότι πρέπει να πιστεύω και στους εξωγήινους...Εσύ πιστεύεις στους εξωγήινους, Ωρίων;
Δεν είπα αυτό. Εγώ εξάλλου που είμαι θαλασσόλυκος δεν πιστεύω σε τίποτα....Εδώ μέσα μαθαίνω ότι πρέπει να πιστεύω στο Θεό, ότι πρέπει να πιστεύω στα ζώδια, ότι πρέπει να πιστεύω στη Μαύρης Πέτρας, τώρα μη μου πείτε ότι πρέπει να πιστεύω και στους εξωγήινους...
![]()
Τι; Ούτε στον μπαμπά;Δεν είπα αυτό. Εγώ εξάλλου που είμαι θαλασσόλυκος δεν πιστεύω σε τίποτα....
Τι δεν πιστεύεις στους εξωγήινους???Εδώ μέσα μαθαίνω ότι πρέπει να πιστεύω στο Θεό, ότι πρέπει να πιστεύω στα ζώδια, ότι πρέπει να πιστεύω στη Μαύρης Πέτρας, τώρα μη μου πείτε ότι πρέπει να πιστεύω και στους εξωγήινους...
![]()
Α, εντάξει. Μετά από αυτήν την απόδειξη, πιστεύω.Τι δε πιστεύεις στους εξωγήινους???
υπάρχουν αποδείξεις
![]()