Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.312
- Πόντοι
- 2.606
πάει και το σπίτι στην Σαντορίνη... σκούρα τα πράγματα...Καμία επιείκεια!
Ευτυχώς που γνώρισα τον έντιμο και ανιδιοτελή κ. Μπιρλα και μου έδειξε την ΑΛΗΘΕΙΑ!
πάει και το σπίτι στην Σαντορίνη... σκούρα τα πράγματα...Καμία επιείκεια!
Ευτυχώς που γνώρισα τον έντιμο και ανιδιοτελή κ. Μπιρλα και μου έδειξε την ΑΛΗΘΕΙΑ!
Την βίλα στην Σαντορίνη προσπαθεί να την κληρονομήσει από το κ. @κωλο-γερος .πάει και το σπίτι στην Σαντορίνη... σκούρα τα πράγματα...
Φοβάμαι πως θα τον ρίξουμε στα επιδόματα του κου Κυριάκου, τον οποίο συμπαθεί και ιδιαίτερα...Την βίλα στην Σαντορίνη προσπαθεί να την κληρονομήσει από το κ. @κωλο-γερος .
Από εμένα ούτε 5 γραμμάρια σοβά δεν θα κληρονομήσει.
Φιλτατε κυριε Eraser,εγω ξερω οτι εαν δεν ηταν ενα τελειωμενο ρεμαλι,τωρα θα ηταν εδω να υπερασπιστει το δικαιωμα του στην κληρονομια...Αγαπητέ και αξιότιμε κύριε Μπίρλα, όπως γράφετε και στην αρχή της τελευταίας σας απάντησης, κυκλοφορούσαν φήμες στους διαδρόμους του μπου.
Δε μπορούμε να τα λαμβάνουμε ως αποδείξεις, ας δείξουμε λίγη επιείκεια.
Τουλάχιστον θα γλυτώσω εγώ από το άρμεγμα...Φοβάμαι πως θα τον ρίξουμε στα επιδόματα του κου Κυριάκου, τον οποίο συμπαθεί και ιδιαίτερα...
Είστε σοφός, κύριε!Φιλτατε κυριε Eraser,εγω ξερω οτι εαν δεν ηταν ενα τελειωμενο ρεμαλι,τωρα θα ηταν εδω να υπερασπιστει το δικαιωμα του στην κληρονομια...
ΑΛΛΑ αυτος 100% ειναι κουλουριασμενος σε καμια γωνια πεζοδρομιου ζεχνοντας αλκοολ απο τη χθεσινοβραδυνη κραιπαλη και αν τον γυρισεις αναποδα δεν θα πεσει ουτε σεντς απο πανω του...
Ποση επιεικεια δηλαδη να δειξουμε???
Παντως εαν συνεχιστει αυτη η παρωδια,η επομενη συμβουλη μου θα ειναι να τον ενταξετε σε ιγκνορ λιστ.Τουλάχιστον θα γλυτώσω εγώ από το άρμεγμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είστε σοφός, κύριε!
Πέραν πάσης αμφιβολίας.
Τουλάχιστον θα γλυτώσω εγώ από το άρμεγμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είστε σοφός, κύριε!
Πέραν πάσης αμφιβολίας.
Με τον κ. Μπιρλα δίπλα μου δεν φοβάμαι πια τίποτε!
Και αν έρθει σε λίγο και αρχίσει τα ... θείε μου ... μοναδικέ μου θείε ... αν δε τα φάω εγώ τότε ποιος...? ... και .... δεν πιστεύω να υπάρχει άλλος ανηψιός γιατί θα τον τσιμεντώσω... δεν θα λυγίσετε???
Μόνο οι δύο όρχεις μου θα γίνουν δικοί σου, παιδί μου!...στην αμυθητη περιουσια τπυ θειου μου και κατα προεκταση δικια μου....
Βιλα στην Σαντορινη μονο οταν παντρευτει και νοικοκυρευτει. Να φερει πρωτα την νυφη στον παππου, να δωσω την ευχη μου και μετα βλεπουμε.Την βίλα στην Σαντορίνη προσπαθεί να την κληρονομήσει από το κ. @κωλο-γερος .
Από εμένα ούτε 5 γραμμάρια σοβά δεν θα κληρονομήσει.
Λες και δεν ξερεις και εσυ τι θα σου φερει......Βιλα στην Σαντορινη μονο οταν παντρευτει και νοικοκυρευτει. Να φερει πρωτα την νυφη στον παππου, να δωσω την ευχη μου και μετα βλεπουμε.
Έχει γνωρίσει μια καλή κοπέλα από ορφανοτροφείο.Λες και δεν ξερεις και εσυ τι θα σου φερει......
Δηλαδη τι περιμενεις??Του κατηχητικου καμια??
Στην καλυτερη θα ειναι απο Τιμισοαρα ή Πιτεστι..
Όχι !!Θα μου γνωρίσετε την κα. Μαργαρίτα;;;
Κι άλλο ψέμαΥπάγω να ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι του κ. Μπιρλα, που μου έδειξε το Φως, που μου δίδαξε την Αλήθεια και με απομάκρυνε από το Ψέμα!
Eχει χασει καθε αξιοπιστια...Λες και δεν τον ξερεις τοσα χρονια...Καθε Κυριακη ξυπναει και αρχιζει το μαγειρεμα γιατι "ερωτευτηκε"...Του τρωνε οτι εχει τελος παντων μαζεψει απο τις ζητιανιες και την Πεμπτη ειναι παλι στη γυρα για την επομενη που θα "ερωτευτει"....Έχει γνωρίσει μια καλή κοπέλα από ορφανοτροφείο.
Την πηγαίνει βόλτα για υποβρύχιο και λεμονάδα αγνή.
Τουλαχιστον να εχει βγαλει το Πανεπιστημιο, της γνωστης Ρουμανικης σχοληςΛες και δεν ξερεις και εσυ τι θα σου φερει......
Δηλαδη τι περιμενεις??Του κατηχητικου καμια??
Στην καλυτερη θα ειναι απο Τιμισοαρα ή Πιτεστι..
Ιατρίνα?Τουλαχιστον να εχει βγαλει το Πανεπιστημιο, της γνωστης Ρουμανικης σχολης