spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
Η γκόμενά της έχει μία φίλη της να μου γνωρίσει;
το νου σου εσύ
Η γκόμενά της έχει μία φίλη της να μου γνωρίσει;
Ισχυρή προσωπικότηταΜεγάλη μου αδυναμία
Άσχετη ερώτηση, βλέποντας το βίντεο μου δημιουργήθηκε η απορία για τα εφέ αποκεφαλισμού, ξυλοδαρμού κλπ των πανάρχαιων εποχών, στις αρχές του κινηματογράφου.
Είναι αυτές καλόγριες??
Θα μου γνωρίσετε την κα. Μαργαρίτα;;;Ισχυρή προσωπικότητα
Εκπληκτική φωνή αρέσει στην κυρία Μαργαρίτα.
Παιδί μου, ο έμπιστος διαχειριστής των Οικονομικών μου, κ. @Μπιρλας , μου είπε ότι τα χρήματα που σου δίνω, τα ξοδεύεις σε Ρουμάνες και τζιν.ΤΟΝ ΕΙΔΕς ΤΟΝ ΜΟΥΝΙ ΘΕΙΟ? χωθηκε η χαμουρα στην αμυθητη περιουσια τπυ θειου μου και κατα προεκταση δικια μου....
Μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια..θα σου πει οχι και θα σε αρχισει στα παρακαλια και τις ικεσιες,θα ερθει και το φιδι-νιπλης να σιγονταρει με νομικιστικα τερτιπια και θα καταληξεις να υποχωρεις ΑΛΛΗ μια φορα και να ενδωσεις..Παιδί μου, ο έμπιστος διαχειριστής των Οικονομικών μου, κ. @Μπιρλας , μου είπε ότι τα χρήματα που σου δίνω, τα ξοδεύεις σε Ρουμάνες και τζιν.
ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;
Κυκλοφορουσε μια φημη παλια οτι τρεφεται αποκλειστικα με κονσερβες φασολια....του ειχε βγει και ενα παρατσουκλι λογω διατροφης αλλα ειμαι κυριος και δε θελω να τα αναφερω.Μου είπε επίσης να σου κόψω το επίδομα ενοικίου, που σου δίνω αφού μένεις κάτω από πεζογέφυρα και δεν πληρώνεις ενοίκιο.
Αυτό το επιβεβαίωσε και ο κ. @Hellraiser4Ever ...!!!
Και το επίδομα σίτισης μου είπε να σου κόψω επειδή τρως σε συσσίτια στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς .
Έχετε δίκιο!Μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια..θα σου πει οχι και θα σε αρχισει στα παρακαλια και τις ικεσιες,θα ερθει και το φιδι-νιπλης να σιγονταρει με νομικιστικα τερτιπια και θα καταληξεις να υποχωρεις ΑΛΛΗ μια φορα και να ενδωσεις..
Ο εξαρτημενος δεν παραδεχεται το προβλημα του ποτε...το διαιωνιζει...αν τον αγαπας ασε τις διαπραγματευσεις σε εμενα και θα δεις οτι θα ερθει σε σωστο και ισιο δρομο...
Αντικειμενικα....δε νομιζεις οτι ηρθε η ωρα??Αρχίζουν οι περικοπές...
Ευτυχώς που είστε και σεις και μου ανοίγετε τα μάτια...!!!Κυκλοφορουσε μια φημη παλια οτι τρεφεται αποκλειστικα με κονσερβες φασολια....του ειχε βγει και ενα παρατσουκλι λογω διατροφης αλλα ειμαι κυριος και δε θελω να τα αναφερω.
Και γιατι τον αφηνατε και σας αρμεγε???Ευτυχώς που είστε και σεις και μου ανοίγετε τα μάτια...!!!
Σ' εμένα έλεγε ότι είναι επιτυχημένος βιομήχανος στον Πειραιά.
Αγαπητέ και αξιότιμε κύριε Μπίρλα, όπως γράφετε και στην αρχή της τελευταίας σας απάντησης, κυκλοφορούσαν φήμες στους διαδρόμους του μπου.Κυκλοφορουσε μια φημη παλια οτι τρεφεται αποκλειστικα με κονσερβες φασολια....του ειχε βγει και ενα παρατσουκλι λογω διατροφης αλλα ειμαι κυριος και δε θελω να τα αναφερω.
Εκμεταλλεύθηκε την αγάπη μου αφού είναι ο μοναδικός συγγενής μου και πίστευα ότι θα μου συμπαραστεκόταν σε μία δύσκολη στιγμή.Και γιατι τον αφηνατε και σας αρμεγε???
Καμία επιείκεια!Αγαπητέ και αξιότιμε κύριε Μπίρλα, όπως γράφετε και στην αρχή της τελευταίας σας απάντησης, κυκλοφορούσαν φήμες στους διαδρόμους του μπου.
Δε μπορούμε να τα λαμβάνουμε ως αποδείξεις, ας δείξουμε λίγη επιείκεια.