Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Η γκόμενά της έχει μία φίλη της να μου γνωρίσει;

το νου σου εσύ :woldman:

bliz.gif

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
Άσχετη ερώτηση, βλέποντας το βίντεο μου δημιουργήθηκε η απορία για τα εφέ αποκεφαλισμού, ξυλοδαρμού κλπ των πανάρχαιων εποχών, στις αρχές του κινηματογράφου.
Υπήρχαν άραγε ειδικά εφέ ή υπήρχαν ... "άτυχα" θύματα για να διασκεδάζουν οι υπόλοιποι...?? :bottom::s&m_3::s&m_2::confused::embarrased::boff:

Τα έζησε κανείς από το νήμα να μας διαφωτίσει?:confused:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
Υπάγω είς τ ο γνωστόν πλέον 800αρι...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
ΤΟΝ ΕΙΔΕς ΤΟΝ ΜΟΥΝΙ ΘΕΙΟ? χωθηκε η χαμουρα στην αμυθητη περιουσια τπυ θειου μου και κατα προεκταση δικια μου....
Παιδί μου, ο έμπιστος διαχειριστής των Οικονομικών μου, κ. @Μπιρλας , μου είπε ότι τα χρήματα που σου δίνω, τα ξοδεύεις σε Ρουμάνες και τζιν.
ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.485
Πόντοι
3.656
Παιδί μου, ο έμπιστος διαχειριστής των Οικονομικών μου, κ. @Μπιρλας , μου είπε ότι τα χρήματα που σου δίνω, τα ξοδεύεις σε Ρουμάνες και τζιν.
ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;
Μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια..θα σου πει οχι και θα σε αρχισει στα παρακαλια και τις ικεσιες,θα ερθει και το φιδι-νιπλης να σιγονταρει με νομικιστικα τερτιπια και θα καταληξεις να υποχωρεις ΑΛΛΗ μια φορα και να ενδωσεις..
Ο εξαρτημενος δεν παραδεχεται το προβλημα του ποτε...το διαιωνιζει...αν τον αγαπας ασε τις διαπραγματευσεις σε εμενα και θα δεις οτι θα ερθει σε σωστο και ισιο δρομο...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Μου είπε επίσης να σου κόψω το επίδομα ενοικίου, που σου δίνω αφού μένεις κάτω από πεζογέφυρα και δεν πληρώνεις ενοίκιο.
Αυτό το επιβεβαίωσε και ο κ. @Hellraiser4Ever ...!!!

Και το επίδομα σίτισης μου είπε να σου κόψω επειδή τρως σε συσσίτια στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς .

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.485
Πόντοι
3.656
Μου είπε επίσης να σου κόψω το επίδομα ενοικίου, που σου δίνω αφού μένεις κάτω από πεζογέφυρα και δεν πληρώνεις ενοίκιο.
Αυτό το επιβεβαίωσε και ο κ. @Hellraiser4Ever ...!!!

Και το επίδομα σίτισης μου είπε να σου κόψω επειδή τρως σε συσσίτια στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς .
Κυκλοφορουσε μια φημη παλια οτι τρεφεται αποκλειστικα με κονσερβες φασολια....του ειχε βγει και ενα παρατσουκλι λογω διατροφης αλλα ειμαι κυριος και δε θελω να τα αναφερω.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια..θα σου πει οχι και θα σε αρχισει στα παρακαλια και τις ικεσιες,θα ερθει και το φιδι-νιπλης να σιγονταρει με νομικιστικα τερτιπια και θα καταληξεις να υποχωρεις ΑΛΛΗ μια φορα και να ενδωσεις..
Ο εξαρτημενος δεν παραδεχεται το προβλημα του ποτε...το διαιωνιζει...αν τον αγαπας ασε τις διαπραγματευσεις σε εμενα και θα δεις οτι θα ερθει σε σωστο και ισιο δρομο...
Έχετε δίκιο!
Σας τον αναθέτω εν λευκώ για να τον επαναφέρετε στον ίσιο δρόμο.
Σας εύχομαι δύναμη και υπομονή!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Κυκλοφορουσε μια φημη παλια οτι τρεφεται αποκλειστικα με κονσερβες φασολια....του ειχε βγει και ενα παρατσουκλι λογω διατροφης αλλα ειμαι κυριος και δε θελω να τα αναφερω.
Ευτυχώς που είστε και σεις και μου ανοίγετε τα μάτια...!!!

Σ' εμένα έλεγε ότι είναι επιτυχημένος βιομήχανος στον Πειραιά.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
Αγαπητέ και αξιότιμε κύριε Μπίρλα, όπως γράφετε και στην αρχή της τελευταίας σας απάντησης, κυκλοφορούσαν φήμες στους διαδρόμους του μπου.
Δε μπορούμε να τα λαμβάνουμε ως αποδείξεις, ας δείξουμε λίγη επιείκεια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Και γιατι τον αφηνατε και σας αρμεγε???
Εκμεταλλεύθηκε την αγάπη μου αφού είναι ο μοναδικός συγγενής μου και πίστευα ότι θα μου συμπαραστεκόταν σε μία δύσκολη στιγμή.

Θα αλλάξω την διαθήκη μου. Θα κληρονομήσει πλέον τους 2 όρχεις μου, ταριχευμενους μέσα σ' ένα βάζο με φορμόλη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Αγαπητέ και αξιότιμε κύριε Μπίρλα, όπως γράφετε και στην αρχή της τελευταίας σας απάντησης, κυκλοφορούσαν φήμες στους διαδρόμους του μπου.
Δε μπορούμε να τα λαμβάνουμε ως αποδείξεις, ας δείξουμε λίγη επιείκεια.
Καμία επιείκεια!

Ευτυχώς που γνώρισα τον έντιμο και ανιδιοτελή κ. Μπιρλα και μου έδειξε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom