κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.951
- Πόντοι
- 19.795
Ναι, η, τουλαχιστον νοσηλευτρια. Να μπορει να φροντιζει τον γεροντα παππου, οταν θα βγαινει κατακοπος απο την πισινα της βιλας.Ιατρίνα?
Ναι, η, τουλαχιστον νοσηλευτρια. Να μπορει να φροντιζει τον γεροντα παππου, οταν θα βγαινει κατακοπος απο την πισινα της βιλας.Ιατρίνα?
Εδώ μπαίνει ο.κ. @κωλο-γερος καί διερωτάται ποίος είναι ο χρόνος σας σε αυτό το 800αριΚαλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
Υπάγω είς τ ο γνωστόν πλέον 800αρι...
θα ερθω και εγω..Ναι, η, τουλαχιστον νοσηλευτρια. Να μπορει να φροντιζει τον γεροντα παππου, οταν θα βγαινει κατακοπος απο την πισινα της βιλας.
Σε πισινα που μπορω να μπορω να μετρησω ακριβη αποσταση, 20 λεπτα κανω για τα 1000 μετρα.Εδώ μπαίνει ο.κ. @κωλο-γερος καί διερωτάται ποίος είναι ο χρόνος σας σε αυτό το 800αρι
κ. amjikie???
Καί απαντώ...
Πολύ χαλαρά σε ελεύθερο
Δέκα πέντε λεπτά.
Φεύ είς τό 800αρι.
Καιθα ερθω και εγω..
Πείτε το "ναι" εσείς και σας στέλνω πακέτο τη Λία (@Odin_ ), μέσα σε 24 ώρεςΘα μου γνωρίσετε μία φίλη σας αγρότισσα;;;
Χτυπάμε γκομενάκια με τον Αρίσταρχο και έχουμε ξεμυαλιστεί λίγο.Οπωσδήποτε πρέπει να μπει στο νήμα ψηφιακή κάρτα μελών - άρχισαν τις κοπάνες - πρώτα ο Αρίσταρχος και τώρα λείπει και ο Ωρίων
Α εντάξει αν είναι για γκομενάκια είναι ιερός σκοπός και δικαιολογηστε πάντα υπάρχει κατανόηση για τέτοια θέματα - τελευταίες μέρες τού καλοκαιριού άλλωστε - φάτε πιείτε γλεντηστεΧτυπάμε γκομενάκια με τον Αρίσταρχο και έχουμε ξεμυαλιστεί λίγο.
Παραμένουμε, όμως, πάντα πιστοί στις εργασίες του νήματος.
και θα της λέει της ιατρίνας/νοσοκόμας ... ... ... έλα στον παππού?Ναι, η, τουλαχιστον νοσηλευτρια. Να μπορει να φροντιζει τον γεροντα παππου, οταν θα βγαινει κατακοπος απο την πισινα της βιλας.
τσελεμπριζεις..........και θα της λέει της ιατρίνας/νοσοκόμας ... ... ... έλα στον παππού?
σοκολάτα πίνωτσελεμπριζεις..........
Μία χαρά..Σε πισινα που μπορω να μπορω να μετρησω ακριβη αποσταση, 20 λεπτα κανω για τα 1000 μετρα.
Kαθε μερα στην θαλασσα ειμαι. Απλως δεν μπορω να μετρησω μετρα.Μία χαρά..
Κάντε και μια δοκιμή στη θάλασσα...
Μετρα μιλια.Kαθε μερα στην θαλασσα ειμαι. Απλως δεν μπορω να μετρησω μετρα.
Μία χαρά..
Κάντε και μια δοκιμή στη θάλασσα...
Εάν έχεις χάρτη τής περιοχής μπορείς να τό βρειςKαθε μερα στην θαλασσα ειμαι. Απλως δεν μπορω να μετρησω μετρα.
Βέβαια πάς ποίο αργά.βασει αντίστασης έτσι λοιπόν πρέπει να κρατάς ένα Ρυθμό ..Στη θάλασσα αλλάζουν οι χρόνοι, υπάρχουν άλλοι παράμετροι.