blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Ψευδεπίγραφη η χαρά σας!Καπετάνιε, γυρίσατε!!!!
Ψευδεπίγραφη η χαρά σας!Καπετάνιε, γυρίσατε!!!!
Ακόμα Μίκυ Μάους βλέπεις εσύ; Το πτυχίο τι το πήρες;Καπετάνιε, γυρίσατε!!!!
Δεν πήρε κανένα πτυχίο.Ακόμα Μίκυ Μάους βλέπεις εσύ; Το πτυχίο τι το πήρες;
Το πήρες, έτσι δεν είναι....;
Φρονώ ότι πρέπει να τον στείλετε για μούτσο σε γκαζάδικο για 10 μήνες μήπως και συνετιστεί.Δεν είναι γεννημένος για την σκληρή ζωή του ναυτικού. Δεν ξέρει τι θα πει κάματος. Κουράζεται μόνο από την κραιπάλη.
Όσο για το "Λία", ίσως επηρεάστηκε από τον γκέι που έχει για έμβλημα η ομάδα του λιμανιού.
Αυτό θα προτείνω στους από πάνω στην εταιρεία εκτός κι αν μας αποδείξει ότι πήρε το πτυχίο του . Που είσαι σπόρε @Ωρίων να μας πεις; Θέλουμε ντοκουμέντα...Φρονώ ότι πρέπει να τον στείλετε για μούτσο σε γκαζάδικο για 10 μήνες μήπως και συνετιστεί.
Δεν πήρε κανένα πτυχίο.
Μόλις αποχωρήσατε, έφυγε από την Σχολή του.
Μας προκαλούσε με τα λεφτά του μπαμπά του και διασκεδάζει εδώ και 4 μήνες στην Μύκονο.
Μάλιστα όταν του ζήτησα να μου γνωρίσει μία φίλη του, για να την βγάλω γκόμενα, μου πρότεινε να μου γνωρίσει τον χοντρό πρόεδρο Βαγγέλα, τον οποίο αυτός αποκαλεί Λία ...
Ακόμα Μίκυ Μάους βλέπεις εσύ; Το πτυχίο τι το πήρες;
Το πήρες, έτσι δεν είναι....;
Τι να αποδείξει, κύριε;;;Αυτό θα προτείνω στους από πάνω στην εταιρεία εκτός κι αν μας αποδείξει ότι πήρε το πτυχίο του . Που είσαι σπόρε @Ωρίων να μας πεις; Θέλουμε ντοκουμέντα...
Δηλαδή είσαι πανέτοιμος για υπερπόντιο ταξίδι σε γκαζάδικο. Ο σάκος σου είναι έτοιμος.
Πήρα το πτυχίο της Ανωτάτης Μαρκονικής (δε σας το δείχνω για λόγους GDPR) και ο μπαμπάς μού έκανε δώρο, διακοπές στη Μύκονο. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει έρθει και ο @Aristarxos dj και περνάμε ζάχαρη.
Ψευδεπίγραφη είναι η αναζήτησή σας για γκόμενα. Ορίστε μας.
Αφελές πλουσιόπαιδο που πιστεύει σε μεταφυσικές ανοησίες. Τι τα θέλετε αγαπητέ; Έχει χρήμα και αντί να πάρει κανένα βιβλίο, αγοράζει κουκλάκια... @Ωρίων , δεν πιστεύω να διαβάζεις και αστρολογία, ε;Τι να αποδείξει, κύριε;;;
Όποτε αναφέραμε το όνομά σας, αυτός αναρτούσε φωτογραφίες σαν τις παρακάτω ...
Αυτοί που πρέπει, οι από πάνω στην εταιρεία (για την ακρίβεια, ο πιο πιο πιο πιο πιο πάνω) το έχουν δει.Αυτό θα προτείνω στους από πάνω στην εταιρεία εκτός κι αν μας αποδείξει ότι πήρε το πτυχίο του . Που είσαι σπόρε @Ωρίων να μας πεις; Θέλουμε ντοκουμέντα...
Ο κ. @Aristarxos dj θρήνησε επί μακρόν και ποικιλοτρόπως δια το απωλεσθέν Πρωτάθλημα.Δηλαδή είσαι πανέτοιμος για υπερπόντιο ταξίδι σε γκαζάδικο. Ο σάκος σου είναι έτοιμος.
Τι κάνει ο φίλος μου ο Αρίστος; Θρηνεί για το πρωτάθλημα που δωρίσαμε στα ξασερφάκια του βορρά και πνίγει τον καημό του στα χαμαιτυπεία της Μυκόνου;
Αφελές πλουσιόπαιδο που πιστεύει σε μεταφυσικές ανοησίες. Τι τα θέλετε αγαπητέ; Έχει χρήμα και αντί να πάρει κανένα βιβλίο, αγοράζει κουκλάκια... @Ωρίων , δεν πιστεύω να διαβάζεις και αστρολογία, ε;
Θα μου γνωρίσετε μία γκόμενα από το κρουαζιερόπλοιο;;;Αυτοί που πρέπει, οι από πάνω στην εταιρεία (για την ακρίβεια, ο πιο πιο πιο πιο πιο πάνω) το έχουν δει.
Οπότε, άκυρο το γκαζάδικο.
Μπορείτε να με βάλετε σε κρουαζιερόπλοιο.
Ευχαριστώ.
ΟΧΙΘα μου γνωρίσετε μία γκόμενα από το κρουαζιερόπλοιο;;;
Μία φίλη αυτής της γκόμενας;;;
Νομίζεις ότι θα σερβίρεις κοκτέιλ σε γηραιές κυρίες; Τι το πέρασες ; Love boat?Αυτοί που πρέπει, οι από πάνω στην εταιρεία (για την ακρίβεια, ο πιο πιο πιο πιο πιο πάνω) το έχουν δει.
Οπότε, άκυρο το γκαζάδικο.
Μπορείτε να με βάλετε σε κρουαζιερόπλοιο.
Ευχαριστώ.
Ε όχι και χαμαιτυπεία στη Μύκονο, 920€ το ribeye...Δηλαδή είσαι πανέτοιμος για υπερπόντιο ταξίδι σε γκαζάδικο. Ο σάκος σου είναι έτοιμος.
Τι κάνει ο φίλος μου ο Αρίστος; Θρηνεί για το πρωτάθλημα που δωρίσαμε στα ξασερφάκια του βορρά και πνίγει τον καημό του στα χαμαιτυπεία της Μυκόνου;
Το βιβλίο τι να το κάνω;Αφελές πλουσιόπαιδο που πιστεύει σε μεταφυσικές ανοησίες. Τι τα θέλετε αγαπητέ; Έχει χρήμα και αντί να πάρει κανένα βιβλίο, αγοράζει κουκλάκια... @Ωρίων , δεν πιστεύω να διαβάζεις και αστρολογία, ε;
Σαίνι ο μούτσοςΕ όχι και χαμαιτυπεία στη Μύκονο, 920€ το ribeye...
Στα καλύτερα πηγαίνουμε.
Το βιβλίο τι να το κάνω;
Ενώ τα κουκλάκια, τα παίρνω αγκαλιά για να κοιμηθώ.
Τέλος πάντων, δεν ασχολούμαι με την αστρολογία εγώ. Αυτά είναι χαζαμάρες. Μόνο τα ταρώ ειναι αξιόπιστα.
Όχι σε γηραιές. Νεαρές θέλω.Νομίζεις ότι θα σερβίρεις κοκτέιλ σε γηραιές κυρίες; Τι το πέρασες ; Love boat?
Εγώ είμαι ναυτικός. Σιγά μη λέει ένας ναυτικός "ΜΑΛΙΣΤΑ" από δω και από κει. Σε λίγο, θα μου πείτε να λέω ΜΑΛΙΣΤΑ και στα γλομπεο-στελέχη.Επίσης, σε καπετάνιους και νηματοθέτες δεν λένε όχι. Μόνο ΜΑΛΙΣΤΑ .
Αν εσύ είσαι ναυτικός εγώ είμαι γυναικολόγος.Όχι σε γηραιές. Νεαρές θέλω.
Εγώ είμαι ναυτικός. Σιγά μη λέει ένας ναυτικός "ΜΑΛΙΣΤΑ" από δω και από κει. Σε λίγο, θα μου πείτε να λέω ΜΑΛΙΣΤΑ και στα γλομπεο-στελέχη.
Ένας ναυτικός λέει ΜΑΛΙΣΤΑ μόνο στον Καπετάνιο. Έτσι μας έμαθαν στη σχολή.
Και κάπως έτσι, σας απέδειξα ότι έχω πάρει το πτυχίο μου γιατί πμ δεν μπορώ να στείλω εγώ.
ΜΑΛΙΣΤΑ.