Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.696
- Πόντοι
- 3.656
Θα τηρησω τα συμφωνηθεντα κατα γραμμα.ενταξει....μην κλεψεις ομως
Ποσα θες?
Θα τηρησω τα συμφωνηθεντα κατα γραμμα.ενταξει....μην κλεψεις ομως
8ελω το 90%...ειναι θειος μου και μπηκες στην μεση με δολοπλοκιες να του αρπαξεις χρημαΘα τηρησω τα συμφωνηθεντα κατα γραμμα.
Ποσα θες?
πενεται...χαμηλωσε8ελω το 90%...ειναι θειος μου και μπηκες στην μεση με δολοπλοκιες να του αρπαξεις χρημα
Και δεν μπηκα σε καμια μεση.Ειδα την ευκαιρια και την αρπαξα.Οχι σαν ιζνογκουντηδες που ψωλοβροντανε 1 χρονο τωρα......8ελω το 90%...ειναι θειος μου και μπηκες στην μεση με δολοπλοκιες να του αρπαξεις χρημα
ενταξει...οτι αρπαξουμεΚαι δεν μπηκα σε καμια μεση.Ειδα την ευκαιρια και την αρπαξα.Οχι σαν ιζνογκουντηδες που ψωλοβροντανε 1 χρονο τωρα......
27%ενταξει...οτι αρπαξουμε
min gamiese tora
Λογικεψου...Ουτε ο κυριος κυριακος δεν χτυπαει τετοιο ποσοστο!!!min gamiese tora
SE APOKLHRONO!!!!Λογικεψου...Ουτε ο κυριος κυριακος δεν χτυπαει τετοιο ποσοστο!!!
πηγαινε τον δικαστικά !!!8ελω το 90%...ειναι θειος μου και μπηκες στην μεση με δολοπλοκιες να του αρπαξεις χρημα
ΘΕΙΕΕΕΕ!!!!Καλα.....
24%.
πηγαινε τον δικαστικά !!!
Θα ερθω μαρτυρας
η νίκη ειναι δική μας
Καταλαβαινεις φανταζομαι που πας να μπλεξεις...ΘΕΙΕΕΕΕ!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με το αζημίωτο?Εγω φιλτατε και αξιοτιμε Eraser,κανω μια εξυπηρετηση
Θείο ευτυχώς θα έχεις την βίλα στην ΣαντορίνηΤΟΝ ΕΙΔΕς ΤΟΝ ΜΟΥΝΙ ΘΕΙΟ? χωθηκε η χαμουρα στην αμυθητη περιουσια τπυ θειου μου και κατα προεκταση δικια μου....
Δεν υπαρχει λογος να βωμολοχεις.ΤΟΝ ΕΙΔΕς ΤΟΝ ΜΟΥΝΙ ΘΕΙΟ? χωθηκε η χαμουρα στην αμυθητη περιουσια τπυ θειου μου και κατα προεκταση δικια μου....