Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.706
- Πόντοι
- 11.146
....να την συστηνεις με το καλλιτεχνικο της "Λια" γιατι τρομαζεις τον κοσμοΑμέ, έχω μία που τη λένε Βαγγέλη.
Τελευταία τροποποίηση:
....να την συστηνεις με το καλλιτεχνικο της "Λια" γιατι τρομαζεις τον κοσμοΑμέ, έχω μία που τη λένε Βαγγέλη.
@ΙζνογκουντΑληθές ότι έσφαλα και έδωσα πολλά χρήματα εις τον ανεψιόν μου, κ. @troubakhs μου.
Και ποίο ήτο το αποτέλεσμα;;;
Ούτε ένα ευχαριστώ...!!!
Εξηφανίσθη.
Παρατηρώ επίσης ότι έπαυσε να αλληλοϋβρίζεται με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Δεν εισέρχεται πλέον εις το παρόν και ακόμη και εις το νήμα του Ολυμπιακού εισέρχεται σπανίως και μόνο ίνα ασχημονήσει άνευ λόγου και αιτίας.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ηράσθη εκ νέου. Δεν γνωρίζομεν [έτι] την εθνικότηταν του θήλεος. Πιθανώς και ούτος ο αχαίρευτος να μην την γνωρίζει.
Ουδέν διαρκεί διά πάντα εις την ζωήν τούτην, κύριε.
Τα χρήματα θα εξαντληθούν και θα επιστρέψει και θα ζητήσει και άλλα.
Και τότε θα τον παραπέμψω εις Υμάς, ως διαχειριστήν των χρηματικών αποθεμάτων μου, ίνα συνεννοηθείτε μετ΄ αυτού!
@Ιζνογκουντ
Μαθε μπαλιτσα...ηδη απεκτησα χαρτοφυλακιο...
Σκριπτα μανεντ αγαπητε....Μην βιάζεσαι
Σκριπτα μανεντ αγαπητε....
ΕΣΥ ειδικα επρεπε να το γνωριζεις αυτο!!!!!
Και εγώ κ.Μπλιζ υπάγω στο φτωχικό μου...Υππάγω προς βιοπορισμόν.
Ευτυχώς μερικές κάνουν όπως κάποτε όταν κατέρρευσε το Βυζάντιο πνευματικοί μετανάστες και μη μπόλιασαν την Ευρώπη με αποτέλεσμα την αναγέννηση - έτσι και όταν έπεσε η ΕΣΣΔ πηδηξαμε γυναίκες πού καν τίς ονειρευομαστανΚάνουν βίζιτες;
Ωραίες φαίνονται τα ταϊλανδέζικα "όπλα" δεν τα έχω μελετήσει - να μια καλή ευκαιρία - Γηράσκω αεί διδασκόμενοςKαι ο Ταθλανδεζικος στρατός δεν πάει πίσω
Αν δεν υπάρχει κέρδος δεν υπάρχει καί λόγος αυστηρότηταςΟ Τζίμης έχει να ταΐσει κόσμο συν χορεύτριες bachata και γράφει ότι του κατέβει.
Προς το παρόν τον συγχωρώ γιατί δεν έχει χρόνο, όταν επιστρέψει θα είμαι πιο αυστηρός
τωρα μαλιστα ..δεσαμε ....@Ιζνογκουντ
Μαθε μπαλιτσα...ηδη απεκτησα χαρτοφυλακιο...
καλα σε ειχα κοψει εσενα για τσατσοπροξενο του Μπλιζακου ...Ναι αλλα με τα λογια δε γινεται δουλιτσα...
Ολο το χρημα το εχει αρπαξει ο αστεγος-αλκοολικος...
Θελει οργανωση το πραγμα...Αμα ειναι να φωναζεις "επανασταση" και "αλλαγη" και να καθεσαι στον καναπε αστο καλυτερα...
Θελει σωστη και υγιη υπονομευση και προσηλυτισμο και δολωματα(φιλες φιλων) να αποπροσανατολισουν την υπαρχουσα κατασταση ετσι ωστε να βρεις την ευκαρια-παραθυρο να μπεις μεσα...
Από τον εορτασμό της επόμενης εβδομάδας είναι Φήμες λένε τίς επόμενες μέρες ο κ.μπλιζ εκτός από νηματοθετης θα στεφθεί καί τσάρος - νομίζω κανέναν μας δεν κάλεσε - μόνο γκόμενες θα είναι καλεσμένες
Nομιζω οτι η εποχικοτητα της επαγγελματικης σας ιδιοτητας ευνοει την μελετη των "οπλων" της Ν/Α Ασιας.Ωραίες φαίνονται τα ταϊλανδέζικα "όπλα" δεν τα έχω μελετήσει - να μια καλή ευκαιρία - Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Επιβεβαιωνω...Από τον εορτασμό της επόμενης εβδομάδας είναι Φήμες λένε τίς επόμενες μέρες ο κ.μπλιζ εκτός από νηματοθετης θα στεφθεί καί τσάρος - νομίζω κανέναν μας δεν κάλεσε - μόνο γκόμενες θα είναι καλεσμένες
Όλη η Μπλεμπα είναι δικιά του .καλα σε ειχα κοψει εσενα για τσατσοπροξενο του Μπλιζακου ...
Μεγάλη μου αδυναμία