Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.485
- Πόντοι
- 3.656
Θείο ευτυχώς θα έχεις την βίλα στην ΣαντορίνηΤΟΝ ΕΙΔΕς ΤΟΝ ΜΟΥΝΙ ΘΕΙΟ? χωθηκε η χαμουρα στην αμυθητη περιουσια τπυ θειου μου και κατα προεκταση δικια μου....
Δεν υπαρχει λογος να βωμολοχεις.ΤΟΝ ΕΙΔΕς ΤΟΝ ΜΟΥΝΙ ΘΕΙΟ? χωθηκε η χαμουρα στην αμυθητη περιουσια τπυ θειου μου και κατα προεκταση δικια μου....
ΤΟΝ ΕΙΔΕς ΤΟΝ ΜΟΥΝΙ ΘΕΙΟ? χωθηκε η χαμουρα στην αμυθητη περιουσια τπυ θειου μου και κατα προεκταση δικια μου....
Μην του το πεις....την εφαγε μια μασατζου μαθαινωΘείο ευτυχώς θα έχεις την βίλα στην Σαντορίνη
Εσυ γιατι βαζεις φυτιλιες σε μια πολιτισμενη διαπραγματευση???Ετοιμος ειναι για βραχιολακια
Ας τον να πιστευει και να λεει οτι θελει
Ακομα δεν εχει μιλησει η δικαιοσύνη , που ειναι με το μέρος σου
εισαι ετοιμος για βραχιολακια....Μην του το πεις....την εφαγε μια μασατζου μαθαινω
Πότε πρόλαβε, οι συμβολαιογράφοι το παίζουν??Μην του το πεις....την εφαγε μια μασατζου μαθαινω
διαθηκη την εκανε.Πότε πρόλαβε, οι συμβολαιογράφοι το παίζουν??
4 χρόνια περιμένουμε να κλείσουμε τα κληρονομικά του πατέρα μου...
Άλλαξε κληρονόμο ο κος @κωλο-γερος ??διαθηκη την εκανε.
εχεις διαβει την πρωτη πυλη του κορυδαλλου και δεν το ξερειςδιαθηκη την εκανε.
Γιατι τα βαζεις με μενα???εχεις διαβει την πρωτη πυλη του κορυδαλλου και δεν το ξερεις
Εισαι χαμένη υπόθεση ...Γιατι τα βαζεις με μενα???
Εγω ειμαι η μασατζου??????
Δεν πας στο κυριακονημα που εχει μπει ο φιλος σου ο νταιμα,να τα πειτε λιγο??Εισαι χαμένη υπόθεση ...
Ετοιμασου να κανεις καινουργιους φίλους , το φίλους σε αυτακια
Κληρονομιές, ναι.Τι λέει, έχουμε κληρονομιές και θησαυρούς?
Ε τότε πολύ καλπάζει η φαντασία στο νήμα και γενικάΚληρονομιές, ναι.
Μακαρίτες, ευτυχώς όχι.
Θησαυροί... αναζητούνται...
αναζήτηση θησαυρού, άδεια έρευνας κι ανασκαφής για εύρεση θησαυρού
Το γραφείο μας ασχολείται με την έκδοση άδειας έρευνας κι ανασκαφής κρυμμένου θησαυρού, με επαγγελματισμό, εχεμύθεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.vagenaslaw.gr
Ε τότε πολύ καλπάζει η φαντασία στο νήμα και γενικά