amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Απλόν δημιουργήστε μία γκόμενα και μιλάτε μαζί της.Θα μου γνωρίσετε μία φίλη της;;;
Απλόν δημιουργήστε μία γκόμενα και μιλάτε μαζί της.Θα μου γνωρίσετε μία φίλη της;;;
Ναι αλλα με τα λογια δε γινεται δουλιτσα...ναι καλα ..
Αυτος οχι δε δινει του αγγελου του νερο ...
Ζηταει απο μας τους πτωχους πλην τιμιους ( και ανευ γκομενας ) ακακους ακινδυνους και μικροτσουτσουνους γεροντες να του γνωρισουμε φιλες της γκομενας που δεν εχουμε ....
Για αυτο λεω χιλιαδες φορες ...
να κανουμε αλλαγη στην διοικηση ....
Έμαθες κάτι για τον @Aristarxos dj ???Αγλαισμα κύριε - δεν μένει ευχαριστημένο με τίποτε - σίγουρα με γκόμενες (αγουριδες)θα είναι ο κ.μπλιζ μαζί με τον Αριστάρχο στη παραλία τής Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονικείς από όπου και να τούς πιάσεις....
Περήφανη αγροτιά!Σήμερα έπεσε στην αντιληψή μου αυτή η όμορφη νεαρά
Αγαπητέ μου Τζίμι να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο, οι σοφοί ήρθαν σε τούτο τον μάταιο κόσμο να προσφέρουν λίγη από την σοφία που κατέχουν, οι θεοί μας έστειλαν με ελεύθερη βούληση να πράξουμε όπως μεις επιθυμούμε, μοναδικοί υπεύθυνοι για την σωτηρία μας είμεθα εμείς μονάχα! Συμφωνώ όμως πως πρέπει να το αφήσουμε μόνο του και όπου μας πάει, αυτή άλλωστε είναι η ομορφιά της ζωής, το ''άγνωστο''Οι σοφοί απέτυχαν να σώσουν τον κόσμο - οι θεοί επίσης απέτυχαν - ας αφήσουμε το πράγμα να πάει μόνο τού να δούμε που θα καταλήξει για το μυαλό δεν ξέρω δεν το χρησιμοποιώ συχνά - μην το χαλάσουμε κιόλας
Ο Τζίμης έχει να ταΐσει κόσμο συν χορεύτριες bachata και γράφει ότι του κατέβει.Αγαπητέ μου Τζίμι να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο, οι σοφοί ήρθαν σε τούτο τον μάταιο κόσμο να προσφέρουν λίγη από την σοφία που κατέχουν, οι θεοί μας έστειλαν με ελεύθερη βούληση να πράξουμε όπως μεις επιθυμούμε, μοναδικοί υπεύθυνοι για την σωτηρία μας είμεθα εμείς μονάχα! Συμφωνώ όμως πως πρέπει να το αφήσουμε μόνο του και όπου πάει, αυτή άλλωστε είναι η ομορφιά της ζωής, το ''άγνωστο''
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας αγρότισσα;;;Περήφανη αγροτιά!
Κοιτάξτε, κύριε!Έμαθες κάτι για τον @Aristarxos dj ???
πολύ τράβηξε η ιστορία με τη γκόμενα μήπως παντρεύτηκε ?
Αληθές ότι έσφαλα και έδωσα πολλά χρήματα εις τον ανεψιόν μου, κ. @troubakhs μου.Ολο το χρημα το εχει αρπαξει ο αστεγος-αλκοολικος...
Μην βλέπετε τσόντες με πλαστικές μουναρες, αυτό είναι το κυριότερο, για να δουλεύει η φαντασία και να σας σηκώνεται με την γυναίκα της διπλανής πόρτας, μην πίνετε και μην καπνίζετε, να τρώτε υγιεινά και να γυμνάζεστε, να πίνετε πολλούς χυμούς.
Η αλήθεια είναι ότι μετά τα 60 το πάνω κεφάλι χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη διεργασία και κυρίως έμπνευση για να στείλει εντολή στο κάτω κεφάλι.
Αφού ξεκίνησες τα Ρωσικά, πάρε και τούτο να το ακούσεις. Υπόψιν, το έχω λιώσει στη διαπασών από τις ηχειαρες μου, και ας μην καταλαβαίνω τι λέει. Το γιατί μιλαει το έψαξα βέβαια.
Полюшко-поле, полюшко, широко поле,
Eдут по полю герои,
Эх, да красной армии герои.
Девушки плачут,
Девушкам сегодня грустно,
Милый надолго уехал,
Эх, да милый в армию уехал.
Девушки, гляньте,
Гляньте на дорогу нашу,
Вьётся дальняя дорога,
Эх, да развесёлая дорога.
Только мы видим,
Видим мы седую тучу,
Вражья злоба из-за леса,
Эх, да вражья злоба, словно туча.
Эх, девушки, гляньте,
Мы врага принять готовы,
Наши кони быстроноги,
Эх, да наши танки быстроходны.
Эх, пусть же в колхозе
Дружная кипит работа,
Мы дозорные сегодня,
Эх, да мы сегодня часовые.
Μοιάζει πολύ με Τάρια. Τόσο η μελωδία όσο και ο τρόπος ερμηνείας αλλά και η χροιά της φωνής.Αφού ξεκίνησες τα Ρωσικά, πάρε και τούτο να το ακούσεις. Υπόψιν, το έχω λιώσει στη διαπασών από τις ηχειαρες μου, και ας μην καταλαβαίνω τι λέει. Το γιατί μιλαει το έψαξα βέβαια.
Πες κι εσύ τη γνώμη σου αν η φωνή της αοιδους μοιαζει με της Τουρουνεν. Εμένα μου φέρνει σε πολύ μεγάλο βαθμό Τάρια Τουρουνεν.
Ε, καλα. Μοιαζει ειπαμε οχι ιδια. Ταρια ειναι μονο μια.Μοιάζει πολύ με Τάρια. Τόσο η μελωδία όσο και ο τρόπος ερμηνείας αλλά και η χροιά της φωνής.
Πλην όμως η αυθεντική Τάρια θα το ερμήνευε σε πολύ υψηλότερη φωνητική κλίμακα. Και κυριολεκτικά θα απογείωνε το τραγούδι. Ειδικά στο 1:38 και μετά ...