thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.451
- Πόντοι
- 456
Βρήκατε γκόμενας??
Βρήκατε γκόμενας??
Συγνώμη κ.Μπλιζ ορθογραφικό λάθος.
Λατρεμένοοι μού κύριοι έπρεπε να γράψω.
Βρήκατε γκόμενας??
Τι τίς θέλουμε τίς γκόμενες μεγάλοι άνθρωποι όλο έξοδα καί μπελάδες είναι - την ελευθερία μας την έχουμε την υγεια την έχουμε... - προβλήματα δεν έχουμε και προβλήματα νομίζω ψάχνουμε αν κάτσει πάντως κάτι σε γκόμενα κ.μπλιζ θα σας την γνωρίσω σίγουρα εγώ ΔΕΝ θέλω γκόμενα - είναι η πρώτη χρονιά που θα γυρίσω χωρίς λεφτά άμα είχα και γκόμενα θα χρωστούσα και σίγουρα thanks God
Τι τίς θέλουμε τίς γκόμενες μεγάλοι άνθρωποι όλο έξοδα καί μπελάδες είναι - την ελευθερία μας την έχουμε την υγεια την έχουμε... - προβλήματα δεν έχουμε και προβλήματα νομίζω ψάχνουμε αν κάτσει πάντως κάτι σε γκόμενα κ.μπλιζ θα σας την γνωρίσω σίγουρα εγώ ΔΕΝ θέλω γκόμενα - είναι η πρώτη χρονιά που θα γυρίσω χωρίς λεφτά άμα είχα και γκόμενα θα χρωστούσα και σίγουρα thanks God
Φωνάρα η Νατάσα
Και ποιος θα μαςΤι τίς θέλουμε τίς γκόμενες μεγάλοι άνθρωποι όλο έξοδα καί μπελάδες είναι - την ελευθερία μας την έχουμε την υγεια την έχουμε... - προβλήματα δεν έχουμε και προβλήματα νομίζω ψάχνουμε αν κάτσει πάντως κάτι σε γκόμενα κ.μπλιζ θα σας την γνωρίσω σίγουρα εγώ ΔΕΝ θέλω γκόμενα - είναι η πρώτη χρονιά που θα γυρίσω χωρίς λεφτά άμα είχα και γκόμενα θα χρωστούσα και σίγουρα thanks God
Εσύ τη Μ...ι και τα μάτια σου.Τι τίς θέλουμε τίς γκόμενες μεγάλοι άνθρωποι όλο έξοδα καί μπελάδες είναι - την ελευθερία μας την έχουμε την υγεια την έχουμε... - προβλήματα δεν έχουμε και προβλήματα νομίζω ψάχνουμε αν κάτσει πάντως κάτι σε γκόμενα κ.μπλιζ θα σας την γνωρίσω σίγουρα εγώ ΔΕΝ θέλω γκόμενα - είναι η πρώτη χρονιά που θα γυρίσω χωρίς λεφτά άμα είχα και γκόμενα θα χρωστούσα και σίγουρα thanks God
Απλώστε μαρούλι για δόλωμα ...
Nobody that is the LifeΚαι ποιος θα μαςξεσκατίσειφροντίσει στα γεράματα ?
Εντάξει!Απλώστε μαρούλι για δόλωμα ...
Οπως μου είπε ένας σοφός κύριος κάποτε : ''το μυαλό μας είναι το καλύτερο εργαλείο που έχουμε στην διάθεση μας τώρα που βρισκόμαστε στην ζωή, βέβαια αν δεν μάθουμε να το ''δουλεύουμε'' μπορεί να μας τραυματίσει ακόμα και θανάσιμα''Σκλάβονουν το μυαλό τους όσοι ζούν στο παρελθόν η για το μέλλον μόνο στο παρόν μπορεί ο άνθρωπος να είναι ελεύθερος μακροπρόθεσμα είμαστε όλοι νεκροί η" νεκροί "- τώρα τι κάνουμε!
Αυτόν τον Βαγγέλη εννοείςΑμέ, έχω μία που τη λένε Βαγγέλη.
Δεν με λυπάσε, θα βλέπω εφιάλτες το βράδυ...Όχι, αυτόν
Δεν ντρέπομαι για τους φίλους μου εγώ. Αυτόν έχω, τι να κάνω;Δεν με λυπάσε, θα βλέπω εφιάλτες το βράδυ...
Καλός είναι δεν λέω, αλλά έτσι όπως είδα την φωτογραφία απότομα τρόμαξα λίγοΔεν ντρέπομαι για τους φίλους μου εγώ. Αυτόν έχω, τι να κάνω;