Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.830
Πόντοι
26.096
Συγνώμη κ.Μπλιζ ορθογραφικό λάθος.
Λατρεμένοοι μού κύριοι έπρεπε να γράψω.
Βρήκατε γκόμενας??
oxi_2.jpg

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.679
Πόντοι
3.506
Τι τίς θέλουμε τίς γκόμενες μεγάλοι άνθρωποι όλο έξοδα καί μπελάδες είναι - την ελευθερία μας την έχουμε την υγεια την έχουμε... - προβλήματα δεν έχουμε και προβλήματα νομίζω ψάχνουμε :glasses: αν κάτσει πάντως κάτι σε γκόμενα κ.μπλιζ θα σας την γνωρίσω σίγουρα εγώ ΔΕΝ θέλω γκόμενα - είναι η πρώτη χρονιά που θα γυρίσω χωρίς λεφτά :2funny::2funny::2funny: άμα είχα και γκόμενα θα χρωστούσα και σίγουρα :tooth: thanks God :angel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.830
Πόντοι
26.096
Τι τίς θέλουμε τίς γκόμενες μεγάλοι άνθρωποι όλο έξοδα καί μπελάδες είναι - την ελευθερία μας την έχουμε την υγεια την έχουμε... - προβλήματα δεν έχουμε και προβλήματα νομίζω ψάχνουμε :glasses: αν κάτσει πάντως κάτι σε γκόμενα κ.μπλιζ θα σας την γνωρίσω σίγουρα εγώ ΔΕΝ θέλω γκόμενα - είναι η πρώτη χρονιά που θα γυρίσω χωρίς λεφτά :2funny::2funny::2funny: άμα είχα και γκόμενα θα χρωστούσα και σίγουρα :tooth: thanks God :angel:
:grouphug::grouphug::grouphug:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.651
Πόντοι
12.946
Και ποιος θα μας ξεσκατίσει φροντίσει στα γεράματα ? :uglystupid:

istockphoto-104667607-612x612.jpg

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.451
Πόντοι
456
Εσύ τη Μ...ι και τα μάτια σου.

Μέχρι να μου τη γνωρίσεις ...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.168
Πόντοι
3.506
Σκλάβονουν το μυαλό τους όσοι ζούν στο παρελθόν η για το μέλλον :glasses: μόνο στο παρόν μπορεί ο άνθρωπος να είναι ελεύθερος :glasses: μακροπρόθεσμα είμαστε όλοι νεκροί η" νεκροί "- τώρα τι κάνουμε! :angel:
Οπως μου είπε ένας σοφός κύριος κάποτε : ''το μυαλό μας είναι το καλύτερο εργαλείο που έχουμε στην διάθεση μας τώρα που βρισκόμαστε στην ζωή, βέβαια αν δεν μάθουμε να το ''δουλεύουμε'' μπορεί να μας τραυματίσει ακόμα και θανάσιμα'' :hi:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.233
Πόντοι
6.236
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.168
Πόντοι
3.506

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Καλησπέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Άραγε ο κ@blizardeye βρήκε γκόμενα.
Λοιπόν ακούστε του προτείνω γκόμενες και αυτός χάνεται δεν θέλει και ξανά από την αρχή μήπως μας έχει βάλει να ψαχνόμαστε.
Ορίστε μίλησα για σας στην κυρία ουκρανία και μου λέει πόσο χρονών είναι ο κύριος και εγώ λέω 62.
Μου λέει τον τρόπο του τον έχει βέβαια λέω.
Τι να πω ότι ότι παινεσθε.
Φεύ Χ φεύ = Μαρούλι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Λοιπόν καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
Υπάγω δια ένα γρήγορο 800αρι.
Θάλασσα λάδι απόψε.
Έφυγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom