Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.335
- Πόντοι
- 2.586
φερτε ενα καφε ρε παιδια ....40 επισκέπτες λέει - όχι ακριβώς κοιμάται μάλλον λαγό κοιμάται
φερτε ενα καφε ρε παιδια ....40 επισκέπτες λέει - όχι ακριβώς κοιμάται μάλλον λαγό κοιμάται
Καλύτερα όχι δεν συμφέρουν καθόλου -μόλις πιούν καφέ και ξυπνήσουν πάλι γκόμενες θα ζητάνεφερτε ενα καφε ρε παιδια ....
Οι σοφοί απέτυχαν να σώσουν τον κόσμο - οι θεοί επίσης απέτυχαν - ας αφήσουμε το πράγμα να πάει μόνο τού να δούμε που θα καταλήξει για το μυαλό δεν ξέρω δεν το χρησιμοποιώ συχνά - μην το χαλάσουμε κιόλαςΟπως μου είπε ένας σοφός κύριος κάποτε : ''το μυαλό μας είναι το καλύτερο εργαλείο που έχουμε στην διάθεση μας τώρα που βρισκόμαστε στην ζωή, βέβαια αν δεν μάθουμε να το ''δουλεύουμε'' μπορεί να μας τραυματίσει ακόμα και θανάσιμα''
το προβλημα ειναι οτι αυτος που εχει τις περισοτερες , ειναι αυτος που κλαιγεται συνεχεια ...Καλύτερα όχι δεν συμφέρουν καθόλου -μόλις πιούν καφέ και ξυπνήσουν πάλι γκόμενες θα ζητάνε
Οι 40 παρθένες που γιόρταζαν προχθές είναι.40 επισκέπτες λέει - όχι ακριβώς κοιμάται μάλλον λαγό κοιμάται
Αγλαισμα κύριε - δεν μένει ευχαριστημένο με τίποτε - σίγουρα με γκόμενες (αγουριδες)θα είναι ο κ.μπλιζ μαζί με τον Αριστάρχο στη παραλία τής Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονικείς από όπου και να τούς πιάσεις....το προβλημα ειναι οτι αυτος που εχει τις περισοτερες , ειναι αυτος που κλαιγεται συνεχεια ...
Αντε μην αρχισω τα γαλλικά πρωι πρωι ...
40 παρθένες ακουγεται τρομακτικό νουμερο - νομίζω 40 παρθένες δεν έχει ούτε όλη η ΕλλάδαΟι 40 παρθένες που γιόρταζαν προχθές είναι.
Διάβασαν ότι ο νηματοθέτης ψάχνει για γκόμενα και ξεροσταλιάζου απ' έξω.
Ξεκινα να του ζητας φιλες της φιλης του.το προβλημα ειναι οτι αυτος που εχει τις περισοτερες , ειναι αυτος που κλαιγεται συνεχεια ...
Αντε μην αρχισω τα γαλλικά πρωι πρωι ...
ναι καλα ..Ξεκινα να του ζητας φιλες της φιλης του.
Για να δούμε- αν δεν μπούνε και με τίς Ρωσίδες θα είναι πτώματα οι γέροντες
Για να δούμε- αν δεν μπούνε και με τίς Ρωσίδες θα είναι πτώματα οι γέροντες
Κάνουν βίζιτες;
Kαι ο Ταθλανδεζικος στρατός δεν πάει πίσωΓια να δούμε- αν δεν μπούνε και με τίς Ρωσίδες θα είναι πτώματα οι γέροντες
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη της;;;Kαι ο Ταθλανδεζικος στρατός δεν πάει πίσω
Και όλο τον λόχο να σας γνωρίσω εσείς δεν θα χορτασετε.Θα μου γνωρίσετε μία φίλη της;;;
Σοφόν το σαφές.ναι καλα ..
Αυτος οχι δε δινει του αγγελου του νερο ...
Ζηταει απο μας τους πτωχους πλην τιμιους ( και ανευ γκομενας ) ακακους ακινδυνους και μικροτσουτσουνους γεροντες να του γνωρισουμε φιλες της γκομενας που δεν εχουμε ....
Για αυτο λεω χιλιαδες φορες ...
να κανουμε αλλαγη στην διοικηση ....
Απλόν δημιουργήστε μία γκόμενα και μιλάτε μαζί της.Θα μου γνωρίσετε μία φίλη της;;;
Ναι αλλα με τα λογια δε γινεται δουλιτσα...ναι καλα ..
Αυτος οχι δε δινει του αγγελου του νερο ...
Ζηταει απο μας τους πτωχους πλην τιμιους ( και ανευ γκομενας ) ακακους ακινδυνους και μικροτσουτσουνους γεροντες να του γνωρισουμε φιλες της γκομενας που δεν εχουμε ....
Για αυτο λεω χιλιαδες φορες ...
να κανουμε αλλαγη στην διοικηση ....
Έμαθες κάτι για τον @Aristarxos dj ???Αγλαισμα κύριε - δεν μένει ευχαριστημένο με τίποτε - σίγουρα με γκόμενες (αγουριδες)θα είναι ο κ.μπλιζ μαζί με τον Αριστάρχο στη παραλία τής Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονικείς από όπου και να τούς πιάσεις....