Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.506
Θα πάρω μεγεθυντικό φακό για σιγουριά
Ωραίο γυαλί
Με όλο το σέβας, πολυχρονεμένε νηματοθέτη μας, σεις με γκόμενα δε θα διακοπεύσετε από την επαύριον, όπως ανακοινώσατε αρμοδίως;Υπάρχει κάποια φίλη της να μου γνωρίσετε;;;
Το ενδεχόμενο να πάει στο Άγιο Όρος για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του το εξετάσαμε;Με όλο το σέβας, πολυχρονεμένε νηματοθέτη μας, σεις με γκόμενα δε θα διακοπεύσετε από την επαύριον, όπως ανακοινώσατε αρμοδίως;
Ή θα πάτε μπακούριον (και θα κάνετε αναρτήσεις μετά με φωτό της κας Μ, με το καλό που θα γυρίσετε, πρώτα ο Θεός, Παναγία μου);
Ο νηματοθέτης δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία.Το ενδεχόμενο να πάει στο Άγιο Όρος για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του το εξετάσαμε;
Ευελπιστούμε να περάσει καλά και να επιστρέψει γρήγορα κοντά στο νήμα τουΟ νηματοθέτης δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία.
Προφανώς, θα βρεθεί σε κάποιο κοσμικό νησί. Κατά πάσα πιθανότητα, εκτός Ελλάδος.
Μην ανησυχείς αγαπητέ μου Ωρίωνα, θα τον βάλω εγώ στον δρόμο του Θεού!Ο νηματοθέτης δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία.
Προφανώς, θα βρεθεί σε κάποιο κοσμικό νησί. Κατά πάσα πιθανότητα, εκτός Ελλάδος.
Σωθήκαμε!Μην ανησυχείς αγαπητέ μου Ωρίωνα, θα τον βάλω εγώ στον δρόμο του Θεού!
Τι συνωμοσίες παίζονται?Καλημέρα και καλά κρασιά,
Επιμένεις σε ένα πράγμα που δεν ισχύει και για να σου το αποδείξω γιατί ούτε ο Dr Jekyll
και ο Mr Hyde αν ήταν Ολυμπιακός δεν θα έφτιαχνε κλώνο Παναθηναϊκό.
Άλλος ο ένας και Άλλος ο άλλος, ο Ανναπούρνας βάζει βίντεο με ήχο...
Τέσπα κάνεις και άλλο ένα λάθος πας να τα βάλεις μόνος με κόσμο χωρίς να έχεις συμμάχους,
θυμήσου λίγο τι έγινε με τον υπεργαμάτο ακροατή και Λήντερ...
Και γιατί μπλέκεται ένα νήμα που δε γράφονται κριτικές???
άσχετα που οι άλλοι μυρωδιάδες σας κάνουν λαικ.
Θα συνεχίσω να σου κάνω λαικ γιατί δεν με νοιάζει αν είναι μούφα ή όχι
απλά γιατί οι άλλοι είναι κότες (λυράτες) και δε μπορούν να το αποδείξουν
και να κάνουν αναφορά.
Ποια είναι η κυρία?
Μόνο εγώ δεν τη βλέπω;Ποια είναι η κυρία?
Τίποτα σοβαρό, πιστεύω λύθηκε η παρεξήγηση.Τι συνωμοσίες παίζονται?
1,2 εκατομμύρια το χρόνοΑληθεύει ότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι μέλος του νήματος;
Τέτοιο γκολ μόνο σε οικογενειακό διπλό Παππούληδων - Μικροτσούτσουνων δικαιολογείται.
Μάλλον εδώ θα πάει με ωραία παρέα ο @blizardeyeΟ νηματοθέτης δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία.
Γιατί καλέ, σας κολακεύουν.Πόσες φορές πρέπει να σας πω να μην χρησιμοποιείτε τις φωτογραφίες μου, δημοσία;;;
Εγκω τώρα πάει με φίλο στρακοσα μάζεψει μπάμια για να φάει βράδυ...Μπριάμ, που είναι ο πλάστης...ε, το κορίτσι;
Ωχ κατάλαβα.Εγκω τώρα πάει με φίλο στρακοσα μάζεψει μπάμια για να φάει βράδυ...
Δεν ξέρει που είναι συζυγκο..
Κάνει τουρ μάλλον...
Τουρλού, πως το λέτε
Γιατί καλέ, σας κολακεύουν.