Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Όταν την παίρνω στα τέσσερα, λίγο πριν από την ερωτική κορύφωση, μ αρεσει να της δαγκώνω τον σβέρκο. Ενώ κάθε φορά κάνει ότι δεν θέλει, κάθε φορά καταλαβαίνω ότι το περιμένει, δεν ξέρω αν φοβάται, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτός ο φόβος του δαγκώματος, αυτή η αναμονή, την καυλώνει πολυ.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Μην δείτε άνθρωπο να πάει να προκόψει με τίς δικές του δυνάμεις αμέσως να τον κατηγορήσετε :confused:- κάτσε να προσέχω και την ορθογραφία μου ο Ωρίων στη γωνία μας περιμένει :2funny::2funny::2funny:
images.jpeg
Καλημέρα στον εκ δεξιών του Νηματοθέτου ιστάμενο!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Όταν την παίρνω στα τέσσερα, λίγο πριν από την ερωτική κορύφωση, μ αρεσει να της δαγκώνω τον σβέρκο. Ενώ κάθε φορά κάνει ότι δεν θέλει, κάθε φορά καταλαβαίνω ότι το περιμένει, δεν ξέρω αν φοβάται, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτός ο φόβος του δαγκώματος, αυτή η αναμονή, την καυλώνει πολυ.
Αυτό πάλι τι είναι;;; :think:

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.545
Πόντοι
27.636

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
152
Like
27.789
Πόντοι
31.348
Ακόμα και τα βίντεο που κλέβουν από άλλο λογαριασμό, ανεβάζεις

:tooth:
Γεια σου annapurniari

δημιούργησε νέο κλώνο για να φτάσεις τους παππούληδες σε post

γιατί αυτοί οι τρεις δε φτάνουν που έχεις

:2funny:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.950
Πόντοι
5.696
Αφού σε κρατούν ακόμη τα πόδια σου και το καταφέρνεις αυτό.......από εμένα ένα μεγάλο ... :respect:
Την καλημέρα μου σε όλους τους :woldman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Αφού σε κρατούν ακόμη τα πόδια σου και το καταφέρνεις αυτό.......από εμένα ένα μεγάλο ... :respect:
Την καλημέρα μου σε όλους τους :woldman:
Το θέμα, κύριε, είναι εάν διηγείται δική του ιστορία ή αναφέρεται σε κάποιον ή κάτι άλλο.
Ο κ. @κωλο-γερος έχει πάει με χιλιάδες γυναίκες και δεν υπερβάλλω.
Δεν βγάζεις άκρη μαζί του εύκολα ...

Φευ εις την αγαμίαν!

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.545
Πόντοι
27.636
Γεια σου annapurniari

Ποιοί τρεις;

:tooth:

Όσο περισσότερο μιλάς τόσο περισσότερο εκτίθεσαι.

Καλημέρα Ελμουφαναδόρ.

:hi:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.544
Πόντοι
12.946
Γεια σου annapurniari

Καλημέρα και καλά κρασιά,
Επιμένεις σε ένα πράγμα που δεν ισχύει και για να σου το αποδείξω γιατί ούτε ο Dr Jekyll
και ο Mr Hyde αν ήταν Ολυμπιακός δεν θα έφτιαχνε κλώνο Παναθηναϊκό.
Άλλος ο ένας και Άλλος ο άλλος, ο Ανναπούρνας βάζει βίντεο με ήχο...
Τέσπα κάνεις και άλλο ένα λάθος πας να τα βάλεις μόνος με κόσμο χωρίς να έχεις συμμάχους,
θυμήσου λίγο τι έγινε με τον υπεργαμάτο ακροατή και Λήντερ...
Και γιατί μπλέκεται ένα νήμα που δε γράφονται κριτικές???
άσχετα που οι άλλοι μυρωδιάδες σας κάνουν λαικ.
Θα συνεχίσω να σου κάνω λαικ γιατί δεν με νοιάζει αν είναι μούφα ή όχι
απλά γιατί οι άλλοι είναι κότες (λυράτες) και δε μπορούν να το αποδείξουν
και να κάνουν αναφορά.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Ανακοινούται αρμοδίως ότι ο Νηματοθέτης θα απουσιάσει εκ των εργασιών του Νήματος δι΄ ολίγας ημέρας, αρχής γενομένης από αύριον. Κατά την διάρκειαν της απουσίας του Νηματοθέτου συνεχίζουν να ισχύουν οι οδηγίες που είχαν δοθεί την 17ην Ιουλίου Ενεστώτος Έτους και δηλαδή:

1. Κατά την διάρκειαν της επερχομένης εβδομαδιαίας απουσίας του Νηματοθέτου εκ των Εργασιών του Νήματος, καλείσθε να προσέχετε αυτό, να το καθαρίζετε, να το αερίζετε και γενικώς να τηρείτε την Τάξιν.

2. Εις την λίαν απίθανον περίπτωσιν καθήν εισέλθει ροζ εις το Νήμα, να μην δείξετε ότι είστε λιγούρηδες και σεξοπεινασμένοι. Να είστε ευγενικοί και διακριτικοί και να προσποιηθείτε ότι διατηρείτε μεγάλην εμπειρίαν περί των Γυναικών.
Διατηρήσατε ως επτασφράγιστον μυστικόν το γεγονός ότι η τελευταία Γυνή που σας ακούμπησε ήτο η Νονά σας όταν σας βάπτιζε.

3. Τυχόν κινήματα ανταρσίας σε βάρος της καθεστηκυίας Ιεραρχίας του Νήματος, θα αντιμετωπισθούν και εν τέλει καταπνιγούν με απηνείς διωγμούς, ανηλεείς σφαγές και εξανδραποδισμούς άμα τη επιστροφή του Νηματοθέτου.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
152
Like
27.789
Πόντοι
31.348
Καλημέρα και καλά κρασιά,
Επιμένεις σε ένα πράγμα που δεν ισχύει και για να σου το αποδείξω γιατί ούτε ο Dr Jekyll
και ο Mr Hyde αν ήταν Ολυμπιακός δεν θα έφτιαχνε κλώνο Παναθηναϊκό.
Άλλος ο ένας και Άλλος ο άλλος, ο Ανναπούρνας βάζει βίντεο με ήχο...
Τέσπα κάνεις και άλλο ένα λάθος πας να τα βάλεις μόνος με κόσμο χωρίς να έχεις συμμάχους,
θυμήσου λίγο τι έγινε με τον υπεργαμάτο ακροατή και Λήντερ...
Και γιατί μπλέκεται ένα νήμα που δε γράφονται κριτικές???
άσχετα που οι άλλοι μυρωδιάδες σας κάνουν λαικ.
Θα συνεχίσω να σου κάνω λαικ γιατί δεν με νοιάζει αν είναι μούφα ή όχι
απλά γιατί οι άλλοι είναι κότες (λυράτες) και δε μπορούν να το αποδείξουν
και να κάνουν αναφορά.
Τι εγινε Φτιάξαμε και τρίτο κλώνο για να υπερασπιστεί τους άλλους δυο ρε ανναπουρνιαρη δε βαριέσαι τις ιδιες πίπες τόσα χρόνια
ξερεις ο ηλίθιος συνεχίζει και επιμένει στο ίδιο λάθος πιστεύοντας ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα
δεν αλλάζει το αποτέλεσμα πίστεψε με λοιπον πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου και σου δίνω και αξία που αυτό φαίνεται γουστάρεις κάνε ότι καταλαβαίνεις εγώ πάω στο ραντεβού μου στο πριβέ με τοπ εσκορτ και τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σένα που δε γαμας ούτε με έκπτωση

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.544
Πόντοι
12.946
Τι εγινε Φτιάξαμε και τρίτο κλώνο για να υπερασπιστεί τους άλλους δυο ρε ανναπουρνιαρη δε βαριέσαι τις ιδιες πίπες τόσα χρόνια
ξερεις ο ηλίθιος συνεχίζει και επιμένει στο ίδιο λάθος πιστεύοντας ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα
δεν αλλάζει το αποτέλεσμα πίστεψε με λοιπον πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου και σου δίνω και αξία που αυτό φαίνεται γουστάρεις κάνε ότι καταλαβαίνεις εγώ πάω στο ραντεβού μου στο πριβέ με τοπ εσκορτ και τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σένα που δε γαμας ούτε με έκπτωση
Σου μίλησα φιλικά και σου κάνω και λαικ.
Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για κλώνο
γιατί με ξέρουν προσωπικά πάνω από 10 άτομα.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.545
Πόντοι
27.636

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με την περίπτωση σου. Τώρα βγάζεις κλώνο μας και τον @rodriguez96 και προσπαθείς να αποκαλύψεις συνωμοσία που δεν υπάρχει.

1. Κατά την διάρκειαν της επερχομένης εβδομαδιαίας απουσίας του Νηματοθέτου εκ των Εργασιών του Νήματος, καλείσθε να προσέχετε αυτό, να το καθαρίζετε, να το αερίζετε και γενικώς να τηρείτε την Τάξιν.

Κ. Μπλιζ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε αλλά στην περίπτωση με τις σφήκες τι κάνουμε;

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom