Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.682
- Πόντοι
- 46.423
Μπριαμ πάει τώρα κήπο βγάλει λαχανικό, φάει αύριο..
Γυναίκα έρθει σε σένα με πλαστη για αυταρκικο, σορι για κορεατικο πίτα..
Μπριαμ πάει τώρα κήπο βγάλει λαχανικό, φάει αύριο..
Γυναίκα έρθει σε σένα με πλαστη για αυταρκικο, σορι για κορεατικο πίτα..
Αυτό πάλι τι είναι;;;Όταν την παίρνω στα τέσσερα, λίγο πριν από την ερωτική κορύφωση, μ αρεσει να της δαγκώνω τον σβέρκο. Ενώ κάθε φορά κάνει ότι δεν θέλει, κάθε φορά καταλαβαίνω ότι το περιμένει, δεν ξέρω αν φοβάται, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτός ο φόβος του δαγκώματος, αυτή η αναμονή, την καυλώνει πολυ.
Αυτό πάλι τι είναι;;;
Όταν μαθαίνει η πεθερά ότι δουλεύει εσκορτ
475.760 Aufrufe · 966 Reaktionen | Vjehrra ne aksion | By Shqiperia Ime Unike | Facebook
Vjehrra ne aksionwww.facebook.com
Γεια σου annapurniariΑκόμα και τα βίντεο που κλέβουν από άλλο λογαριασμό, ανεβάζεις
Αφού σε κρατούν ακόμη τα πόδια σου και το καταφέρνεις αυτό.......από εμένα ένα μεγάλο ...Όταν την παίρνω στα τέσσερα, λίγο πριν από την ερωτική κορύφωση, μ αρεσει να της δαγκώνω τον σβέρκο. Ενώ κάθε φορά κάνει ότι δεν θέλει, κάθε φορά καταλαβαίνω ότι το περιμένει, δεν ξέρω αν φοβάται, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτός ο φόβος του δαγκώματος, αυτή η αναμονή, την καυλώνει πολυ.
Το θέμα, κύριε, είναι εάν διηγείται δική του ιστορία ή αναφέρεται σε κάποιον ή κάτι άλλο.Αφού σε κρατούν ακόμη τα πόδια σου και το καταφέρνεις αυτό.......από εμένα ένα μεγάλο ...
Την καλημέρα μου σε όλους τους
Γεια σου annapurniari
δημιούργησε νέο κλώνο για να φτάσεις τους παππούληδες σε post
γιατί αυτοί οι τρεις δε φτάνουν που έχεις
Καλημέρα και καλά κρασιά,Γεια σου annapurniari
δημιούργησε νέο κλώνο για να φτάσεις τους παππούληδες σε post
γιατί αυτοί οι τρεις δε φτάνουν που έχεις
Τι εγινε Φτιάξαμε και τρίτο κλώνο για να υπερασπιστεί τους άλλους δυο ρε ανναπουρνιαρη δε βαριέσαι τις ιδιες πίπες τόσα χρόνιαΚαλημέρα και καλά κρασιά,
Επιμένεις σε ένα πράγμα που δεν ισχύει και για να σου το αποδείξω γιατί ούτε ο Dr Jekyll
και ο Mr Hyde αν ήταν Ολυμπιακός δεν θα έφτιαχνε κλώνο Παναθηναϊκό.
Άλλος ο ένας και Άλλος ο άλλος, ο Ανναπούρνας βάζει βίντεο με ήχο...
Τέσπα κάνεις και άλλο ένα λάθος πας να τα βάλεις μόνος με κόσμο χωρίς να έχεις συμμάχους,
θυμήσου λίγο τι έγινε με τον υπεργαμάτο ακροατή και Λήντερ...
Και γιατί μπλέκεται ένα νήμα που δε γράφονται κριτικές???
άσχετα που οι άλλοι μυρωδιάδες σας κάνουν λαικ.
Θα συνεχίσω να σου κάνω λαικ γιατί δεν με νοιάζει αν είναι μούφα ή όχι
απλά γιατί οι άλλοι είναι κότες (λυράτες) και δε μπορούν να το αποδείξουν
και να κάνουν αναφορά.
Σου μίλησα φιλικά και σου κάνω και λαικ.Τι εγινε Φτιάξαμε και τρίτο κλώνο για να υπερασπιστεί τους άλλους δυο ρε ανναπουρνιαρη δε βαριέσαι τις ιδιες πίπες τόσα χρόνια
ξερεις ο ηλίθιος συνεχίζει και επιμένει στο ίδιο λάθος πιστεύοντας ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα
δεν αλλάζει το αποτέλεσμα πίστεψε με λοιπον πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου και σου δίνω και αξία που αυτό φαίνεται γουστάρεις κάνε ότι καταλαβαίνεις εγώ πάω στο ραντεβού μου στο πριβέ με τοπ εσκορτ και τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σένα που δε γαμας ούτε με έκπτωση
Τι εγινε Φτιάξαμε και τρίτο κλώνο για να υπερασπιστεί τους άλλους δυο ρε ανναπουρνιαρη δε βαριέσαι τις ιδιες πίπες τόσα χρόνια
ξερεις ο ηλίθιος συνεχίζει και επιμένει στο ίδιο λάθος πιστεύοντας ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα
δεν αλλάζει το αποτέλεσμα πίστεψε με λοιπον πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου και σου δίνω και αξία που αυτό φαίνεται γουστάρεις κάνε ότι καταλαβαίνεις εγώ πάω στο ραντεβού μου στο πριβέ με τοπ εσκορτ και τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σένα που δε γαμας ούτε με έκπτωση
1. Κατά την διάρκειαν της επερχομένης εβδομαδιαίας απουσίας του Νηματοθέτου εκ των Εργασιών του Νήματος, καλείσθε να προσέχετε αυτό, να το καθαρίζετε, να το αερίζετε και γενικώς να τηρείτε την Τάξιν.
Ποίες είναι οι σφήκες;Κ. Μπλιζ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε αλλά στην περίπτωση με τις σφήκες τι κάνουμε;
Ποίες είναι οι σφήκες;