Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Που να ξέρει αρισταρκο...εγκω κι αγκράμματο ιμαστε αγκραματοι..Λίγα "ν" έβαλες.
"Τύρραννννννννα" γράφεται σωστά.
Που να ξέρει αρισταρκο...εγκω κι αγκράμματο ιμαστε αγκραματοι..Λίγα "ν" έβαλες.
"Τύρραννννννννα" γράφεται σωστά.
Τελικά πως γράφεται το αχαυρευτος?Γλείψιμο, Αρίσταρχε.
Με "ει".
Πώς γράφεται το "αχαΐρευτος";
Όχι έτσι.
Για πες, το Dj Μπαϊράμ το έκανες Dj Aristarxos, ε;Τελικά πως γράφεται το αχαυρευτος?
Ήταν dj μπριαμ, γιατί τυρρραννννα τρώμε πολύ μπριαμ...είμαστε κορτοφαγκοι...Για πες, το Dj Μπαϊράμ το έκανες Dj Aristarxos, ε;
Γιατί χορτοφάγοι; Δεν έχετε γίδια στα Τύρραννννννννα;Ήταν dj μπριαμ, γιατί τυρρραννννα τρώμε πολύ μπριαμ...είμαστε κορτοφαγκοι...
Επίσης τρώμε πολύ κοριατικη τυρρρρροπιτα...
Τιμούλα;η συζυγκος...είναι λιγκο ασκημη, αλλά εγώ φτοχο, δεν έβρισκα πιο ομορφι...συγγκνωμη..
Έπεσε πανολη ( βουβονιγκη) και τα γκιδια πεταναν...Γιατί χορτοφάγοι; Δεν έχετε γίδια στα Τύρραννννννννα;
Τέλος πάντων, εμείς, στην Ελλάδα, τρώμε πολλή χωριάτικη μπουγάτσα.
Στειλ' την για 3 μέρες (περισσότερο θα τη βαρεθώ).Για σένα φιλαρακι, 1000 ευρώ το μισάωρο.. ευκαιρία..δώρο ένα ταψί κορεατικη τυρρρρροπιτα από τυρρραανννννα
Καλό Έλληνα..δίνει δουλειά στο φτωχό μεταναστι... μπράβο..Στειλ' την για 3 μέρες (περισσότερο θα τη βαρεθώ).
Να της δώσεις και έναν πλάστη μαζί, να μου φτιάχνει 3 τυρρρρρόπιτες τη μέρα να δίνω και στους managers, στη δουλειά.
Εγώ Μπριάμ μου, αγαπώ όλους τους ανθρώπους και αυτό βγαίνει προς τα έξω.Καλό Έλληνα..δίνει δουλειά στο φτωχό μεταναστι... μπράβο..
Εγκο ντε ντιεγραψα... Ντιέγκο Μαραντόνα...Εγώ Μπριάμ μου, αγαπώ όλους τους ανθρώπους και αυτό βγαίνει προς τα έξω.
(Να σου απαντήσω ή θα πας να διαγράψεις πάλι την ανάρτησή σου, γαμώ το κέρατό σου;)
Ω ρε γλύψιμο....Παλαιόθεν είχα καταλάβει τις προοπτικές τεραστίας και ταχείας ανόδου σας εις την ιεραρχίαν του Νήματος!
Και όχι μόνο.., δολοπλόκος και ζητιάνοςΑφου ειναι ζηλιάρης ..Τωρα θα τον μαθεις !!
Για αυτό που γράψατε το search and destroy mission.... Θυμήθηκα κάτι .Θα σας πω μία ιστορία αν η τύχη τα φέρει και συναντηθούμε πώς εφτά βάτραχοι μπήκανε στην αλβανία ένα βράδυ & σφάξανε 48 ναρκέμπορους...Ε, βέβαια!
Αφού δεν έμεινε μη οικοδομήσιμο οικόπεδο στο οποίο να μην έχετε ανεγείρει αυθαίρετο τη νύχτα, τώρα το διασκεδάζετε και υπάγετε προς νυχτερινήν search and destroy mission...
Φευ εις τους ιχθύες + 5 κιλά τσιμέντο + 1 λίτρο νερό!
Κατάλαβα κανέναν θυρωρό θα με κάνετεΠαλαιόθεν είχα καταλάβει τις προοπτικές τεραστίας και ταχείας ανόδου σας εις την ιεραρχίαν του Νήματος!
Ωριαια είναι αλλά ολοι με μελαχρινές ξεκινήσαμε και καταλήξαμε σε ξανθές