BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.545
- Πόντοι
- 27.636
Ποίες είναι οι σφήκες;
Αυτές που χώνονται και μπαχαλεύουν τα νήματα για τους δικούς τους σκοπούς! Βλέπε παραπάνω.
Ποίες είναι οι σφήκες;
Καλημέρα και καλά κρασιά,
Επιμένεις σε ένα πράγμα που δεν ισχύει και για να σου το αποδείξω γιατί ούτε ο Dr Jekyll
και ο Mr Hyde αν ήταν Ολυμπιακός δεν θα έφτιαχνε κλώνο Παναθηναϊκό.
Άλλος ο ένας και Άλλος ο άλλος, ο Ανναπούρνας βάζει βίντεο με ήχο...
Τέσπα κάνεις και άλλο ένα λάθος πας να τα βάλεις μόνος με κόσμο χωρίς να έχεις συμμάχους,
θυμήσου λίγο τι έγινε με τον υπεργαμάτο ακροατή και Λήντερ...
Και γιατί μπλέκεται ένα νήμα που δε γράφονται κριτικές???
άσχετα που οι άλλοι μυρωδιάδες σας κάνουν λαικ.
Θα συνεχίσω να σου κάνω λαικ γιατί δεν με νοιάζει αν είναι μούφα ή όχι
απλά γιατί οι άλλοι είναι κότες (λυράτες) και δε μπορούν να το αποδείξουν
και να κάνουν αναφορά.
Θα συνιστούσα αδιαφορία!Αυτές που χώνονται και μπαχαλεύουν τα νήματα για τους δικούς τους σκοπούς! Βλέπε παραπάνω.
Ποιος βρήκε γκόμενα, κύριε;;;Μπριάμ, που είναι ο πλάστης...ε, το κορίτσι;
Βλέπω τι γράφει η πάνω πάνω σειρά '' Α Β Γ Δ ''
Χθες, στην καφετέρια, όπου βλέπαμε τον αγώνα του ΠΑΟΚ, λέγαμε ότι ευτυχώς που υπάρχει και η ΑΕΚ και κάνει και χειρότερες γκάφες από εμάς ...Αληθεύει ότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι μέλος του νήματος;
Τέτοιο γκολ μόνο σε οικογενειακό διπλό Παππούληδων - Μικροτσούτσουνων δικαιολογείται.
Υπάρχει πάνω σειρά γραμμένη στον πίνακα αυτό;;;Βλέπω τι γράφει η πάνω πάνω σειρά '' Α Β Γ Δ ''
Ο Μπριάμ (κατά κόσμον Αρίσταρχος) είναι νυμφευμένος και θα μου τη στείλει για 3 μέρες, με το αζημίωτο φυσικά.Ποιος βρήκε γκόμενα, κύριε;;;
Υπάρχει κάποια φίλη της να μου γνωρίσετε;;;Ο Μπριάμ (κατά κόσμον Αρίσταρχος) είναι νυμφευμένος και θα μου τη στείλει για 3 μέρες, με το αζημίωτο φυσικά.
Γυαλιά γρήγορα!Βλέπω τι γράφει η πάνω πάνω σειρά '' Α Β Γ Δ ''
Υπερασπίζομαι το νήμα από μπαχαλέματα,Καλημέρα κύριε Ρόντ.
Μη δίνετε σημασία.
Παλαιότερα είχε ανοίξει νήμα μαζί με τον μπαναρισμένο φίλο του Γεροκσούρα για να μου επιτίθεται προσωπικά.
Μέχρι που @antisthenis το κατάλαβε και του διέγραψε το νήμα.
Του διέγραψε και όλες τις κριτικές και έπαθε αμόκ.
Δημιούργησε 4-5 κλώνους όπως Bisha, Embape κλπ ...
Δεν είχα πρόβλημα μαζί του διότι έχω μάθει να συγχωρώ.
Τελικά ξανάρχισε τα ίδια ισχυριζόμενος ότι είμαστε κλώνοι.
Αηδίες.
Τελικά αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει ...
Ο άνθρωπος είναι εμμονικός.
Έχω ζητήσει από τον @antisthenis να τον διαγράψει και δεν ντρέπομαι να το γράψω και δημοσίως διότι έχει καταντήσει κουραστικός.
Είναι και εμμονικός και περιφέρεται στα νήματα αποκαλώντας ανναπουρνιάρη τον bigmountain.
Φοράω, άστα να πάνε πάει στραβώθηκαΓυαλιά γρήγορα!
Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο τερματοφύλακα.Χθες, στην καφετέρια, όπου βλέπαμε τον αγώνα του ΠΑΟΚ, λέγαμε ότι ευτυχώς που υπάρχει και η ΑΕΚ και κάνει και χειρότερες γκάφες από εμάς ...
Γυαλιά γρήγορα!
Αυτά είναι για μακριά.
Αυτά είναι για μακριά.
Αυτά είναι μάλλον πολυεστιακά οπότε οκ!