Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Μπριαμ απογκονο σατωμπριαμ..του συγγραφέα...πάω γρκάψει ζωή συζυγκου και εγκδώσει στο μπου...
Πάρω τον πλάστη, σου πω εγώ...Στείλει συνταγκή, ματει μόνο κάνει ντυρρροπιττττα κορεατικη....
Η επανασταση θα ειναι αναιμακτη ...!!!!!Δυστυχώς κ. Άγιε περιμέναμε να γίνει κάτι συγκλονιστικό αλλά οι κυβερνώντες
κάνανε αγκαλίτσες με τους επαναστάτες.
Τζάμπα πήγανε τα ποπκόρν που προμηθευτήκαμε για να παρακολουθήσουμε
Έχω καλό πλαστι για αυταρκικο.. αν τέλει σου στείλει...Πάρω τον πλάστη, σου πω εγώ...
Δεν τελεί.Έχω καλό πλαστι για αυταρκικο.. αν τέλει σου στείλει...
Πλαστι βγκει φτηνότερα από μυγκονο...Δεν τελεί.
Ωρίων είναι φυσιολογικός, όχι ανώμαλος.
Τι σημαίνει "φθηνότερα";Πλαστι βγκει φτηνότερα από μυγκονο...
Τι σημαίνει "φθηνότερα";
Οι "πεθαμένοι " με τούς πεθαμένους και οι ζωντανοί με τούς ζωντανούςΠοιος ήταν ο κλώνος?
Θα μπορούσε την ίδια ορθογραφία ξέρουμεΜη μου πεις....ο leader οδηγός ήταν κλώνος σου;;;
Μη το σκέφτεσαι καν, πήγε για μπάνια μόνιμαΘα μπορούσε την ίδια ορθογραφία ξέρουμε
Τα διάβασα βρε νταξει απορώ πως τα παίρνεις στα σοβαρά και νευριάζεις - εγώ γελάω πάντωςΚακώς διάβασες μόνο λιγάκι, να διαβάσεις και μια σελίδα πιο πριν (26)
Είμαι σοβαρότατος δεν έχουμε κλώνους στο νήμα ούτε ψεύτικες κριτικές.Τα διάβασα βρε νταξει απορώ πως τα παίρνεις στα σοβαρά και νευριάζεις - εγώ γελάω πάντως
Κρίμα τα ποστ τού επικά - εγώ γελούσαΜη το σκέφτεσαι καν, πήγε για μπάνια μόνιμα
και του σβήσανε και όλα τα ποστ, έψαχνα να βρω την ιστορία με το φάντασμα του γάτου
αλλά τίποτα
Mε τους στασιαστες του "δεν ειναι καλος" και εσεις.Kαλησπερα στο πανελ...
Η άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι Ροντ - εγώ τουλάχιστον δεν έχω γνωρίσει κανένας- κατά βάθος είναι όλοι....Είμαι σοβαρότατος δεν έχουμε κλώνους στο νήμα ούτε ψεύτικες κριτικές.
Αυτό μόνο.
Εντάξει αλλά πρέπει να κρατάμε το νήμα σοβαρό και καθαρόΗ άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι Ροντ - εγώ τουλάχιστον δεν έχω γνωρίσει κανένας- κατά βάθος είναι όλοι....