Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.542
Πόντοι
12.946
Η άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι Ροντ - εγώ τουλάχιστον δεν έχω γνωρίσει κανένας- κατά βάθος είναι όλοι.... :2funny::2funny:
Εντάξει αλλά πρέπει να κρατάμε το νήμα σοβαρό και καθαρό :woldman:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.944
Πόντοι
19.795
Είμαι σοβαρότατος δεν έχουμε κλώνους στο νήμα ούτε ψεύτικες κριτικές.
Αυτό μόνο.
Ειχα φτιαξει και εγω κλωνο καποτε. "Klonos69". Με υπογραφη: "κανε κλωνο κι αστονε, και αν σε μπαναρουν πιαστονε" . Πως με πηρανε χαμπαρι δεν μπορω να καταλαβω:confused::confused::confused:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.542
Πόντοι
12.946
Την τελευταία φορά που έλειψε ο κ μπλιζ μας επισκέφθηκε η Λολίτα - λες τώρα πού ξαναλειπει να μας επισκέφθει καμία φίλη τής :think:
Μπα είδε πως είμαστε λιγούρια και πενόμαστε gentlemen και έσβησε το ακκαούντ
και προειδοποίησε και τις φίλες της :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.957
Πόντοι
46.423
Fac200.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.944
Πόντοι
19.795
Με τον Klono69 ειχα γραψει και 2 κριτικες. Τρολαριζα τον Μπλιζ τον οποιο ειχα αγορευσει σε μεντορα μου στις κριτικες. Ειχα κατεβασει απο την Γουικιπιντια ολη την ιστορια της πλατειας Βαθης και της Τρουμπας σαν εισαγωγη στις κριτικες.:grin:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.106
Πόντοι
6.236
Καλά ε, δεν πάμε καθόλου καλά.
Ο φίλος leader διαγράφτηκε (εντάξει, το τελευταίο που έκανε παραήταν χοντρό), η Lolita αυτοδιαγράφτηκε, ο Trouba είναι ακόμα μπαναρισμένος, ο Καπετάνιος αγνοείται, ο νηματοθέτης πάει διακοπές πάλι...american bar το έχουμε κάνει εδώ.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.545
Πόντοι
27.636

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Δηλαδή επειδή εσείς έχετε την κα. Παγώνα, την κα. Ορτανσία και την κα. Ζαχαρούλα και την sugar girl, πιστεύετε ότι όλοι έχουν τις γκόμενες τρεις τρεις;;;; :uglystupid:
Αμα θέλετε ελάτε να σας φιλοξενήσει η κ.Ζαχαρουλα .
Έχει στο μπαλκόνι τής και αιώρα.
Φεύ εις την κοινό πολιτείαν.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ο φίλος leader διαγράφτηκε (εντάξει, το τελευταίο που έκανε παραήταν χοντρό), η Lolita αυτοδιαγράφτηκε, ο Trouba είναι ακόμα μπαναρισμένος, ο Καπετάνιος αγνοείται, ο νηματοθέτης πάει διακοπές πάλι...american bar το έχουμε κάνει εδώ.
Τι έκανε o leader? ( γιατί δεν παρακολουθούσα την πορεία του)
Η Λολίτα επιμένω ήταν ψυχίατρος κι έκανε πείραμα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ειχα φτιαξει και εγω κλωνο καποτε. "Klonos69". Με υπογραφη: "κανε κλωνο κι αστονε, και αν σε μπαναρουν πιαστονε" . Πως με πηρανε χαμπαρι δεν μπορω να καταλαβω:confused::confused::confused:
Κι εγώ πέρσι που με είχαν μπαναρει για τρεις μήνες, είχα κάνει κάποιους κλώνους αλλά με κατάλαβαν γρήγορα κι έσβησαν τα πάντα...
Μια, δύο , τρεις βαρέθηκα και δεν έκανα άλλους κλώνους..
Διασκέδαζα με τον @Ωρίων που ανησυχούσε και με κατηγορούσε ταυτόχρονα... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Θα αποκαλύψω κάτι πολυ προσωπικό: πριν πολύ καιρό είχα κάνει κι άλλο λογαριασμό, που τον απενεργοποίησα μόνιμα..τα μηνύματα ακόμα υπάρχουν, τελευταία φορά που είδα ( πέρσι).. όποιος τον βρει κερδίζει ένα τριήμερο στην ιπανιμα ( Επανομή)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.957
Πόντοι
46.423
Θα αποκαλύψω κάτι πολυ προσωπικό: πριν πολύ καιρό είχα κάνει κι άλλο λογαριασμό, που τον απενεργοποίησα μόνιμα..τα μηνύματα ακόμα υπάρχουν, τελευταία φορά που είδα ( πέρσι).. όποιος τον βρει κερδίζει ένα τριήμερο στην ιπανιμα ( Επανομή)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.944
Πόντοι
19.795
Δηλαδή επειδή εσείς έχετε την κα. Παγώνα, την κα. Ορτανσία και την κα. Ζαχαρούλα και την sugar girl, πιστεύετε ότι όλοι έχουν τις γκόμενες τρεις τρεις;;;; :uglystupid:
Εσείς όχι. Τρεις-τρεις ποτε. Τέσσερις είχατε, αν δεν με απατά η μνήμη μου, πριν από λίγο καιρό.:confused:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Νομίζω την Λολίτα την έλεγαν Λολίτα μπλιζαρντοπουλου, ψυχίατρος Χάρβαρντ, PhD -MBA - NBA

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom