Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ώστε γελούσες μαζί μου...
Το λες και λόγο για να σε αγνοήσω για 2 μήνες.
Λοιπόν, πατάω το κουμπί της αγνόησης εγώ τώρα.
Push It The Voice GIF by La Voix TVA
Αμέσως εσύ..ξέχασες κιόλας τι ωραία περασαμε στη Μύκονο..

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν...καλες διακοπές κ. Μπλιζαρντ..
Τι καλές διακοπές :grin: να σε κάψω Γιάννη να σε αλειψω λάδι - χάλασες τις διακοπές του ανθρώπου - όλο το νου τού εδώ θα τον έχει - και αν τον πιάσει η Μ σε βλέπω κανονικό μπριαμ :2funny::2funny::2funny:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Τρομοκράτης - βομβιστής? Τι έπαιζε? Πες κανά παράδειγμα!
Νομίζω σου πάτησε αγνοηση ο Ωρίων :2funny:αλλα όχι επειδή γελουσες μαζί του αλλά επειδή δεν παρακολουθούσες την πορεία του λιντερ:2funny::2funny::2funny:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.089
Πόντοι
6.236
Αμέσως εσύ..ξέχασες κιόλας τι ωραία περασαμε στη Μύκονο..
Σε περίπτωση που (χ2 φορές, για έμφαση) μου έχεις απαντήσει κάτι, να ξέρεις ότι δεν το έχω δει γιατί έχω πατήσει "αγνόηση".

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Έχει πλάκα, μέχρι να σου επιτεθούν προσωπικά.

:confused:
Η δράσις έχει και παθήματα φίλε μου - νομίζω η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η αδιαφορία η να τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία καί χιούμορ -εγω εκεί έχω καταλήξει μέχρι στιγμής

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τι καλές διακοπές :grin: να σε κάψω Γιάννη να σε αλειψω λάδι - χάλασες τις διακοπές του ανθρώπου - όλο το νου τού εδώ θα τον έχει - και αν τον πιάσει η Μ σε βλέπω κανονικό μπριαμ :2funny::2funny::2funny:
Πώς θα τον πιάσει η Μ? Τέλος πάντων, επειδή δ ν θέλω να προκαλω προβλήματα και ούτε θέλω να γίνω μπριαμ, δηλώνω υπεύθυνα:
" Ο υποφαινομενος Αρίσταρχος ο Σάμιος ( θα θελα) , σόρυ Αρίσταρχος dj , δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ γνώση περί του ποια είναι η Λολίτα και ότι τα προηγούμενα μου σχόλια ήταν αστεϊσμοι αβάσιμοι, ασαφείς, λόγια του αέρα που ως σκοπό είχαν την πρόκληση γέλωτα στους συμμετέχοντας εις την συζήτηση "
Καλές διακοπές στον κ. Μπλιζαρντ!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Σε περίπτωση που (χ2 φορές, για έμφαση) μου έχεις απαντήσει κάτι, να ξέρεις ότι δεν το έχω δει γιατί έχω πατήσει "αγνόηση".
Μη με αγνοείς άλλο..αρκετά με τιμωρησες..

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Πώς θα τον πιάσει η Μ? Τέλος πάντων, επειδή δ ν θέλω να προκαλω προβλήματα και ούτε θέλω να γίνω μπριαμ, δηλώνω υπεύθυνα:
" Ο υποφαινομενος Αρίσταρχος ο Σάμιος ( θα θελα) , σόρυ Αρίσταρχος dj , δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ γνώση περί του ποια είναι η Λολίτα και ότι τα προηγούμενα μου σχόλια ήταν αστεϊσμοι αβάσιμοι, ασαφείς, λόγια του αέρα που ως σκοπό είχαν την πρόκληση γέλωτα στους συμμετέχοντας εις την συζήτηση "
Μπράβο Αρίσταρχε νομίζω ήσουν ξεκάθαρος και ο κ .μπλιζ θα σε συγχωρήσει για είναι και αυτός άνθρωπος με χιούμορ -

Υ.Σ Με τον Ωρίων να δω πώς θα καθαρίσεις :2funny::2funny::2funny:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.089
Πόντοι
6.236
Καλά, έκατσες και έγραψες όλα αυτά για τον κο Bliz;
Για μένα ποτέ δεν έχεις γράψει τόσα.
Και ας περάσαμε και τόσο ωραία στη Μύκονο.
gordon ramsay facepalm GIF

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Καλά, έκατσες και έγραψες όλα αυτά για τον κο Bliz;
Για μένα ποτέ δεν έχεις γράψει τόσα.
Και ας περάσαμε και τόσο ωραία στη Μύκονο.
gordon ramsay facepalm GIF
Θα γράψω και για σένα ( στο επόμενο ποστ)

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ακολουθεί δήλωση που αφορά στον Ωρίωνα:
" Εγώ, ο υποφαινομενος, ο Αρίσταρχος dj, δηλώνω υπεύθυνα ότι όσο καιρό ήμουν μπαναρισμενος ( από μέσα Απριλίου του 23, έως μέσα Ιουνίου του 23), έκανα απέλπιδες προσπάθειες για να ενημερώσω τον φίλο μου Ωρίωνα για την κατάσταση. Το μάταιο των προσπαθειών μου με έφερε σε απόγνωση και έκτοτε ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με ουίσκι ( και χέβι μέταλ δίσκοι), ώστε να μπορέσω να επουλωσω το τραύμα "

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.089
Πόντοι
6.236
Ακολουθεί δήλωση που αφορά στον Ωρίωνα:
" Εγώ, ο υποφαινομενος, ο Αρίσταρχος dj, δηλώνω υπεύθυνα ότι όσο καιρό ήμουν μπαναρισμενος ( από μέσα Απριλίου του 23, έως μέσα Ιουνίου του 23), έκανα απέλπιδες προσπάθειες για να ενημερώσω τον φίλο μου Ωρίωνα για την κατάσταση. Το μάταιο των προσπαθειών μου με έφερε σε απόγνωση και έκτοτε ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με ουίσκι ( και χέβι μέταλ δίσκοι), ώστε να μπορέσω να επουλωσω το τραύμα "
Απλώς το αναφέρω :
Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του
άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον
εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Απλώς το αναφέρω :
Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του
άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον
εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.
Εντάξει, είναι αλήθεια όλα..θα πάω σε κλινική αποτοξίνωσης..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom