Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.981
- Πόντοι
- 2.586
Λοιπόν βγαίνω τώρα..πάω για καφέ στην δροσερή θεσνικη.. ( πάω να ψάξω για κλινική)
See ya later..
Λοιπόν βγαίνω τώρα..πάω για καφέ στην δροσερή θεσνικη.. ( πάω να ψάξω για κλινική)
See ya later..
Η δράσις έχει και παθήματα φίλε μου - νομίζω η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η αδιαφορία η να τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία καί χιούμορ -εγω εκεί έχω καταλήξει μέχρι στιγμής
Απλώς το αναφέρω :
Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του
άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον
εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.
καλα δε ντρεπεσαι εσυ ?Και όποιος εν γνώσει του γράφει ψεύτικες κριτικές, πώς τιμωρείται;
σημερα για παραδειγμακαλα δε ντρεπεσαι εσυ ?
υπαρχουν ψευτικες κριτικές ?
σημερα για παραδειγμα
υπαρχουν 18κριτικες οι 9 ειναι απο ενα ατομο ...
ο συναγωνιστης θυσιαζεται για μας
οκΑυτό είναι άσχετο με τις ψεύτικες!
Και αλλοι γραφουν κριτικες με ποια τον παιξανε σημερα.σημερα για παραδειγμα
υπαρχουν 18κριτικες οι 9 ειναι απο ενα ατομο ...
ο συναγωνιστης θυσιαζεται για μας
ειναι οπως με τα χρηματαΚαι αλλοι γραφουν κριτικες με ποια τον παιξανε σημερα.
Οτι μπορεί ο καθένας...Και αλλοι γραφουν κριτικες με ποια τον παιξανε σημερα.
Πες κάτι για χαβαλε..όταν ξεβαρεθεις τέλος πάντων..Ε ρε κάτι κολλήματα που τρώνε κάποιοι...
Λολίτα δεν υπάρχει, αυτοδιαγράφτηκε.
Με κριτικές μούφα δεν ασχολείτε το νήμα γιατί δεν μας ενδιαφέρει.
Έχω και άλλα να γράψω αλλά βαριέμαι.
Ξεκολλήστε ...
Έχει μια στον Τρίλοφο.. εκεί θα πάω στην εξοχή..
Εγώ ένα έχω νά πω..ναι καλα ....
ο @blizardeye ειναι ...αλλου τα κακαρισματα και αλλου γενανε οι κοτες ....
μην του δινεις σημασια ,,χανει και απ τις δυο φλατζες
Ολίγον πριν αναχωρήσω δια το αεροδρόμιον, η κατάπτυστος τούτη ανάρτησις με αναγκάζει να παρέμβω!
Ο blizardeye ουδένα κλώνο έχει δημιουργήσει.
Το νικ lolita, που τόσο πολύ σας απασχόλησε, ήτο αγνώστου ταυτότητος.
Πρώτος ο Νηματοθέτης και ύστερον τινες εξ υμών διετύπωσαν αμφιβολίας περί του αληθούς του γένους του.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Είχον σχετικώς εκτεταμένην ιδιωτικήν συνομιλίαν μετά του νικ Λολίτα. Η γνώμη μου είναι ότι επρόκειτο περί ζεύγους δεδομένου ότι ήλλαζε ο τρόπος γραφής των απαντήσεων του νικ Λολίτα. Φρονώ ότι ο σκοπός εγγραφής δεν ήτο ίνα ανευρεθεί sugar daddy αλλά κάποιος άλλος ουχί εξ οικονομικών κινήτρων εκκινούμενος. Φρονώ επίσης ότι το νικ Λολίτα θα προσπαθήσει να επανέλθει εις το μπου πλην όμως σήμερον τούτο καθίσταται λίαν δύσκολον εκτός εάν το νικ τούτο ανεύρει άλλην IP.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Παύσατε την ενασχόλησιν μετά του νικ Λολίτα. Κάποτε ίσως καταφέρουμε να προσελκύσουμε θηλυκό νικ εις το Νήμα Ημών.
Κάποτε ...
Η ελπίς αποθνήσκει τελευταία ...
Φευ εις την αιώραν της κας. Ζαχαρούλας εις το κοινόβιον του κ. @amjik , κάτωθεν της αυθαιρέτως οικοδομηθείσας οροφής!
Γιατί ήρθε καινούργια γκόμενα για να ξεχάσουμε την παλιά (την Λολίτα )Ε ρε κάτι κολλήματα που τρώνε κάποιοι...
Λολίτα δεν υπάρχει, αυτοδιαγράφτηκε.
Με κριτικές μούφα δεν ασχολείτε το νήμα γιατί δεν μας ενδιαφέρει.
Έχω και άλλα να γράψω αλλά βαριέμαι.
Ξεκολλήστε ...
Αμάν βρε Αρίσταρχε όλο το ανθρώπινο οικοδόμημα σε ένα ψέμα στηρίζεται - για λίγες ψεύτικες κρητικές κάνεις έτσιΠοιος γράφει ψεύτικες κριτικές?