jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.656
- Πόντοι
- 3.506
Μήπως έχουμε όνομα μόλις την αγάπησα- είναι τρομερά δύσκολο να αγαπάς ανώνυμαΤην καλησπέρα μου
Μήπως έχουμε όνομα μόλις την αγάπησα- είναι τρομερά δύσκολο να αγαπάς ανώνυμαΤην καλησπέρα μου
Για κουτσομπολιό θέλω να μάθω τι παίζει..ποιος είναι αυτός που αναρτει ψεύτικες κρητικές? Κι από που είναι οι κρητικές? Από τα Χανιά ή το Ηράκλειο? Τι παίζει?Αμάν βρε Αρίσταρχε όλο το ανθρώπινο οικοδόμημα σε ένα ψέμα στηρίζεται - για λίγες ψεύτικες κρητικές κάνεις έτσι
Αν είναι να με θεραπεύσει το sugar baby, έρχομαι!Δεν θα έρθεις σε εμένα?
Για σένα αγαπητέ κύριε κάτι θα κάνουμεΜήπως έχουμε όνομα μόλις την αγάπησα- είναι τρομερά δύσκολο να αγαπάς ανώνυμα
Μπριάμ :Για κουτσομπολιό θέλω να μάθω τι παίζει..ποιος είναι αυτός που αναρτει ψεύτικες κρητικές?
Ο μπριαμ είναι με τον στρακοσα τώρα.. θα κάνουν ιμάμ μπαϊλντίΜπριάμ :
Βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις εγώ είμαι άσχετος από αυτά και καθόλου κουτσομπολης - Αρίσταρχε ο κ.μπλιζ πάλι εδώ είναι είχες δεν είχες χάλασες τις διακοπές του ανθρώπουΓια κουτσομπολιό θέλω να μάθω τι παίζει..ποιος είναι αυτός που αναρτει ψεύτικες κρητικές? Κι από που είναι οι κρητικές? Από τα Χανιά ή το Ηράκλειο? Τι παίζει?
Δώσε χαιρετισμούς στον Θωμά από τον Ωρίωνα.Ο μπριαμ είναι με τον στρακοσα τώρα.. θα κάνουν ιμάμ μπαϊλντί
Έκανε πολλή προετοιμασία φέτος και δεν πρόλαβεΔώσε χαιρετισμούς στον Θωμά από τον Ωρίωνα.
Δεν τον είδα στο νησί φέτος.
Ευχαριστώ - το βραδάκι δεν θα μπω καθόλου θα έχω τρομερά πολύ δουλειάΓια σένα αγαπητέ κύριε κάτι θα κάνουμε
Δηλαδή το "ανώτερος" είναι μεγαλύτερο από το "μέγας";@Ωρίων ακόμα δεν πήρες προαγωγή ενώ έχεις 20 χιλιάδες λαϊκ..σε ξέχασαν
Ναι είναι.. χαχαχαχ..ψύχραιμα και με το μαλακό.. εντάξει..μη το παρατραβας..Δηλαδή το "ανώτερος" είναι μεγαλύτερο από το "μέγας";
Από την απάντησή σου θα εξαρτηθεί το αν θα μπαναριστώ (σκοπεύω να κάνω πολύ μεγάλη φασαρία εγώ).
Ναι είναι.. χαχαχαχ..ψύχραιμα και με το μαλακό.. εντάξει..μη το παρατραβας..
Σε περίπτωση που δε με ξαναδείτε για κάνα τρίμηνο, αφήνω γεια στη γειτονιά.Να ζητήσει και αύξηση -εάν δεν γίνει κάτι να βάλουμε μέσον ρε παιδιά στη Ελλάδα είμαστε
Μην ανησυχείς θα σε περιμένουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο - Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μαςΣε περίπτωση που δε με ξαναδείτε για κάνα τρίμηνο, αφήνω γεια στη γειτονιά.
Δεν ήταν αποχώρηση αλλά υποχώρηση είναι μια μορφή στρατιωτικού ελιγμού και αυτή αν λες για τον Ρεντ ελπίζω να είναι σύντομα κοντά μας
Καλοκαίρι είναι οι περισσότεροι σκορπάμε από δω και εκεί - από φθινόπωρο ελπίζω να συμμάζευτουμε πολύ Μ έπεσε βρε παιδιά Μελίνα- Ματίνα- σκέτο Μ τώρα ακούω και Μαράκι - να κάνουμε ένα σύλλογοΜπορεί και να αποχώρησε ινκόγκνιτο με το Μαράκι του και κρύβεται.
Το δικό μου Μαράκι να δω πότε θα αξιωθεί να έρθει πάλι.