Ο Ωρίων δεν κοιμάται ποτέ.Ξέχασα ότι ο @Ωρίων κοιμάται με τις κοτες..και ξυπνάει πριν το χάραμα..
Τις ώρες που δε δραστηριοποιείται στο Bou, απλώς οργανώνει την στρατηγική του.
Ο Ωρίων δεν κοιμάται ποτέ.Ξέχασα ότι ο @Ωρίων κοιμάται με τις κοτες..και ξυπνάει πριν το χάραμα..
Ξύπνησες για λίγο για να απαντήσεις, ε? Τώρα θα ξανακοιμηθεις? Κάθε φορά που σου στέλνει κάποιος μήνυμα, χτυπάει ξυπνητήρι, μάλλον..Ο Ωρίων δεν κοιμάται ποτέ.
Τις ώρες που δε δραστηριοποιείται στο Bou, απλώς οργανώνει την στρατηγική του.
Πολλά δεν ξέρεις εσύ...Aaaa...δεν τα ξερα αυτά ...
Φαντάζομαι πόσος κόσμος δουλεύει στα παρασκήνια..ένας να μετράει τα λαϊκ , άλλος να βλέπει από πού προέρχονται, άλλος να κάνει τους πολλαπλασιασμούς, άλλος τις προσθέσεις..
Ήρθε η ανάπτυξη τελικά..
Γρήγορα για ύπνο, Μπριάμ, γιατί εάν ανακαλύψει η μαμά σου ότι δεν έχεις κάνει νάνι ακόμα, δε θα σε αφήσει να φας παγωτό για 4 μέρεςGood night!
οχι....ΟΧΙ.
Καλημέρα σύντροφοι!
Καλημέρα σας κύριοι!
Καλημέρα σύντροφοι!
Ο Αρίσταρχος λέει ότι δεν έχεις πολλά μηνύματα- εμμέσως δηλαδή ότι λουφαρεις καί θέλεις και γλομπεαρχης λίγη αιδος αμάν πια με αυτήν τη νεολαία - τα καλά λόγια του Αριστάρχου στο τσακ σε γλύτωσαν από τον υποβιβασμόΠολλά δεν ξέρεις εσύ...
Το bou είναι μια καλοστημένη μηχανή για την οποία έχουν εργαστεί και εργάζονται καθημερινά χιλιάδες εγκέφαλοι.
Οτιδήποτε φαίνεται σε σένα πάρα πολύ απλό και αυτονόητο έχει περάσει από επεξεργασία χιλιάδων ανθρωποωρών.
Τα πάντα εν σοφία εποίησε ο Άντι.
(Αντισθένη, δώσε μου τον τίτλο του γλομπεάρχη έστω για μια μέρα, είναι το όνειρο της ζωής μου)
Επανερχομαι:Λοιπόν!
Επειδή καλό είναι η χρόνια αγαμία μας να μην μας οδηγεί σε εμφύλιες συγκρούσεις και επιπλέον επειδή εδώ μέσα μόνο δύο μέλη συνουσιάζονται και δηλαδή ο κ. @κωλο-γερος , που δαγκάνει το σβέρκο της συντρόφου του λίγο πριν την κορύφωση και ο κ. @amjik, που έχει 3 γκόμενες και 1 sugar girl, ας αρκεσθούμε εις μίαν φωτογραφίαν.
Για σένα είναι κ. ΣατωμπριαμΓρήγορα για ύπνο, Μπριάμ, γιατί εάν ανακαλύψει η μαμά σου ότι δεν έχεις κάνει νάνι ακόμα, δε θα σε αφήσει να φας παγωτό για 4 μέρες
Όλους σας βλέπω ενημερωμένους Πόντοι - λαικ - κανόνες και όλα αυτά τα λογιστικά - εγώ όταν μπήκα στο μπου δεν διάβασα τίποτα κατευθείαν στις τσόντες πήγαΔύσκολο διάλεξες
πρέπει να διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες
και να είσαι ενημερωμένος
Πες τα ρε Τζίμι.. κανονικά έπρεπε να είναι σκέτο μέλος..πως τα πέρασες χθες το βράδυ..( εγώ πολύ ωραία)Ο Αρίσταρχος λέει ότι δεν έχεις πολλά μηνύματα- εμμέσως δηλαδή ότι λουφαρεις καί θέλεις και γλομπεαρχης λίγη αιδος αμάν πια με αυτήν τη νεολαία - τα καλά λόγια του Αριστάρχου στο τσακ σε γλύτωσαν από τον υποβιβασμό
- εγώ τα λέω αλλά ποιός με ακούει - χθές ήσυχα τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα όμως το βραδάκι έχουμε Βασίλη σε συναυλία φυσικά και θα παωΠες τα ρε Τζίμι.. κανονικά έπρεπε να είναι σκέτο μέλος..πως τα πέρασες χθες το βράδυ..( εγώ πολύ ωραία)
Ευχαριστώ - το βραδάκι δεν θα μπω καθόλου θα έχω τρομερά πολύ δουλειά
Κι εγώ ήσυχα..- εγώ τα λέω αλλά ποιός με ακούει - χθές ήσυχα τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα όμως το βραδάκι έχουμε Βασίλη σε συναυλία φυσικά και θα παω