Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.936
Πόντοι
6.236

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Ο Ωρίων δεν κοιμάται ποτέ.
Τις ώρες που δε δραστηριοποιείται στο Bou, απλώς οργανώνει την στρατηγική του.
Ξύπνησες για λίγο για να απαντήσεις, ε? Τώρα θα ξανακοιμηθεις? Κάθε φορά που σου στέλνει κάποιος μήνυμα, χτυπάει ξυπνητήρι, μάλλον..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.936
Πόντοι
6.236
Aaaa...δεν τα ξερα αυτά ...
Φαντάζομαι πόσος κόσμος δουλεύει στα παρασκήνια..ένας να μετράει τα λαϊκ , άλλος να βλέπει από πού προέρχονται, άλλος να κάνει τους πολλαπλασιασμούς, άλλος τις προσθέσεις..
Ήρθε η ανάπτυξη τελικά..
Πολλά δεν ξέρεις εσύ...
Το bou είναι μια καλοστημένη μηχανή για την οποία έχουν εργαστεί και εργάζονται καθημερινά χιλιάδες εγκέφαλοι.
Οτιδήποτε φαίνεται σε σένα πάρα πολύ απλό και αυτονόητο έχει περάσει από επεξεργασία χιλιάδων ανθρωποωρών.
Τα πάντα εν σοφία εποίησε ο Άντι.

(Αντισθένη, δώσε μου τον τίτλο του γλομπεάρχη έστω για μια μέρα, είναι το όνειρο της ζωής μου)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.936
Πόντοι
6.236
Γρήγορα για ύπνο, Μπριάμ, γιατί εάν ανακαλύψει η μαμά σου ότι δεν έχεις κάνει νάνι ακόμα, δε θα σε αφήσει να φας παγωτό για 4 μέρες
Spanking Adult Swim GIF by shremps

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
Εντός ολίγου αναχωρώ με την συνοδεία των granny δια τάς πηγας των Θερμοπυλών...

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Πολλά δεν ξέρεις εσύ...
Το bou είναι μια καλοστημένη μηχανή για την οποία έχουν εργαστεί και εργάζονται καθημερινά χιλιάδες εγκέφαλοι.
Οτιδήποτε φαίνεται σε σένα πάρα πολύ απλό και αυτονόητο έχει περάσει από επεξεργασία χιλιάδων ανθρωποωρών.
Τα πάντα εν σοφία εποίησε ο Άντι.

(Αντισθένη, δώσε μου τον τίτλο του γλομπεάρχη έστω για μια μέρα, είναι το όνειρο της ζωής μου)
Ο Αρίσταρχος λέει ότι δεν έχεις πολλά μηνύματα- εμμέσως δηλαδή ότι λουφαρεις καί θέλεις και γλομπεαρχης :confused: λίγη αιδος αμάν πια με αυτήν τη νεολαία:2funny: - τα καλά λόγια του Αριστάρχου στο τσακ σε γλύτωσαν από τον υποβιβασμό :angel:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.859
Πόντοι
19.795
Λοιπόν!
Επειδή καλό είναι η χρόνια αγαμία μας να μην μας οδηγεί σε εμφύλιες συγκρούσεις και επιπλέον επειδή εδώ μέσα μόνο δύο μέλη συνουσιάζονται και δηλαδή ο κ. @κωλο-γερος , που δαγκάνει το σβέρκο της συντρόφου του λίγο πριν την κορύφωση και ο κ. @amjik, που έχει 3 γκόμενες και 1 sugar girl, ας αρκεσθούμε εις μίαν φωτογραφίαν.
Επανερχομαι:

Ερωτογενής Ζώνη #9:

Τον Σβέρκο Της

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία που αγγίζεις, φιλάς τις γυναίκες και τρελαίνονται. Ο λαιμός της και συγκεκριμένα το πίσω μέρος του λαιμού της. Με σωστή τεχνική, μπορείς να την κάνεις να λιώνει και να σπαρταράει στα χέρια σου.

Το πίσω μέρος του λαιμού της είναι υπερβολικά ευαίσθητο στα χάδια, στο άγγιγμα ή στα φιλιά.

"Ποσο μαλλον στο δαγκωμα".

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Δύσκολο διάλεξες :confused:
πρέπει να διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες :dunno:
και να είσαι ενημερωμένος :glasses:
Όλους σας βλέπω ενημερωμένους Πόντοι - λαικ - κανόνες και όλα αυτά τα λογιστικά - εγώ όταν μπήκα στο μπου δεν διάβασα τίποτα :embarrased: κατευθείαν στις τσόντες πήγα :tooth:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Ο Αρίσταρχος λέει ότι δεν έχεις πολλά μηνύματα- εμμέσως δηλαδή ότι λουφαρεις καί θέλεις και γλομπεαρχης :confused: λίγη αιδος αμάν πια με αυτήν τη νεολαία:2funny: - τα καλά λόγια του Αριστάρχου στο τσακ σε γλύτωσαν από τον υποβιβασμό :angel:
Πες τα ρε Τζίμι.. κανονικά έπρεπε να είναι σκέτο μέλος..πως τα πέρασες χθες το βράδυ..( εγώ πολύ ωραία)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
Πες τα ρε Τζίμι.. κανονικά έπρεπε να είναι σκέτο μέλος..πως τα πέρασες χθες το βράδυ..( εγώ πολύ ωραία)
- εγώ τα λέω αλλά ποιός με ακούει - χθές ήσυχα τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα όμως το βραδάκι έχουμε Βασίλη σε συναυλία φυσικά και θα παω :rockon::rockon::rockon:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Ευχαριστώ:smiling-face-with-heart-eyes: - το βραδάκι δεν θα μπω καθόλου θα έχω τρομερά πολύ δουλειά :jerking::2funny::2funny::2funny:

- εγώ τα λέω αλλά ποιός με ακούει - χθές ήσυχα τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα όμως το βραδάκι έχουμε Βασίλη σε συναυλία φυσικά και θα παω :rockon::rockon::rockon:
Κι εγώ ήσυχα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom