Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
μέλος του νήματος ανοίγει νήμα για να κατηγορήσει άλλο μέλος
popov θα λέτε και θα κλαίτε

Popov:cry::cry::cry:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506
Εντάξει, καλή, αν και λίγο αληθωρη
Screenshot_2024-08-10-23-06-03-652_com.google.android.apps.photos~3.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συγνώμη από όλη αυτή την αλφάδια -από ολη αυτή την θεϊκή ομορφιά εσύ είδες το ματάκι που λίγο γέρνει :headbang: να υποβιβαστεις και σύ ταχυστα:angel:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506
μέλος του νήματος ανοίγει νήμα για να κατηγορήσει άλλο μέλος
popov θα λέτε και θα κλαίτε

Και κλάψαμε και ήπιαμε και το κεφάλι μιας κτύπησαμε στο τοίχο αλλά το παρελθόν δεν γύρισε :priest:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.353
Πόντοι
12.946

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506
Τζιμι τι ξέρεις τον κ. Ποπόφ? Εγώ δεν ξέρω κάτι..
Εγώ πραγματικά δεν ξέρω κάτι Αρίσταρχε αλλά για να τον αναφέρουν συχνά πυκνά θα ήταν προσωπικότητα που άφησε το στίγμα τού στο νήμα - απλώς επειδή είχα και εγώ παλαιότερα ας πούμε μια δυσλειτουργία με το παρελθόν όταν ακούω για αναπολήσεις του παρελθόντος με πιάνουν λίγο τα νεύρα μου - βγαίνεις από την πόρτα του σπιτιού Αριστάρχε και κοιτάς λίγο αριστερά και δεξιά τον κόσμο μας - σίγουρα δεν τον έκτισαν άνθρωποι που αναστεναζαν για το παρελθόν αλλά από ανθρώπους που εστιψαν τον παρόν και οραματίζονταν το μέλλον :angel:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγώ πραγματικά δεν ξέρω κάτι Αρίσταρχε αλλά για να τον αναφέρουν συχνά πυκνά θα ήταν προσωπικότητα που άφησε το στίγμα τού στο νήμα - απλώς επειδή είχα και εγώ παλαιότερα ας πούμε μια δυσλειτουργία με το παρελθόν όταν ακούω για αναπολήσεις του παρελθόντος με πιάνουν λίγο τα νεύρα μου - βγαίνεις από την πόρτα του σπιτιού Αριστάρχε και κοιτάς λίγο αριστερά και δεξιά τον κόσμο μας - σίγουρα δεν τον έκτισαν άνθρωποι που αναστεναζαν για το παρελθόν αλλά από ανθρώπους που εστιψαν τον παρόν και οραματίζονταν το μέλλον :angel:
Κάποιοι λίγοι έβγαλαν τη γνώση μέσα από το κεφάλι τους, κάποιοι τη μετέφρασαν σε πρακτική σκέψη κάποιοι έβαλαν τη χειρονακτική και κάποιοι σαν εμάς ασχολούνται με φωτογραφίες..ρώτησα για τον Ποπόφ, γιατί δεν ξέρω κάτι, μήπως είχε πει αξιόλογα πράγματα..

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.353
Πόντοι
12.946
Κάποιοι λίγοι έβγαλαν τη γνώση μέσα από το κεφάλι τους, κάποιοι τη μετέφρασαν σε πρακτική σκέψη κάποιοι έβαλαν τη χειρονακτική και κάποιοι σαν εμάς ασχολούνται με φωτογραφίες..ρώτησα για τον Ποπόφ, γιατί δεν ξέρω κάτι, μήπως είχε πει αξιόλογα πράγματα..
Σοβαρότατος κύριος και πολύ μορφωμένος.
Κρατούσε το νήμα "καθαρό" και αν χρειαζόταν μονομαχούσε γι αυτό το λόγο.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.891
Πόντοι
18.546

σωστό αυτό, βλέπουμε το μέλλον αλλά έχουμε πολλές φορές σαν σύμβουλο και το παρελθόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom