Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Popovμέλος του νήματος ανοίγει νήμα για να κατηγορήσει άλλο μέλος
popov θα λέτε και θα κλαίτε
Popovμέλος του νήματος ανοίγει νήμα για να κατηγορήσει άλλο μέλος
Εντάξει μην τα θέλεις και όλα δικά σουΕντάξει, καλή, αν και λίγο αληθωρη
Ο Αρίσταρχος γιατί πήρε πάλι την καλύτερη? ήταν αδικία - να ξαναγίνει η μοιρασιά από την αρχήΝα δώσουμε κάτι και στον αγαπητό κύριο @DJ Aristarxos
Συγνώμη από όλη αυτή την αλφάδια -από ολη αυτή την θεϊκή ομορφιά εσύ είδες το ματάκι που λίγο γέρνει να υποβιβαστεις και σύ ταχυσταΕντάξει, καλή, αν και λίγο αληθωρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και κλάψαμε και ήπιαμε και το κεφάλι μιας κτύπησαμε στο τοίχο αλλά το παρελθόν δεν γύρισεμέλος του νήματος ανοίγει νήμα για να κατηγορήσει άλλο μέλος
Έχει όμως ωραίο χαμόγελο.Εντάξει, καλή, αν και λίγο αληθωρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει όμως ωραίο χαμόγελο.
Καλημέρα
Τζιμι τι ξέρεις τον κ. Ποπόφ? Εγώ δεν ξέρω κάτι..Και κλάψαμε και ήπιαμε και το κεφάλι μιας κτύπησαμε στο τοίχο αλλά το παρελθόν δεν γύρισε
Ώρες ώρες είμαι σχολαστικός..Εντάξει μην τα θέλεις και όλα δικά σου
άμα της ρίξεις ένα θα ισιώσει.
Δηλαδή μόνο σε μένα άρεσε το γραφικό Αμάλφι ?και τα μαλλιά της ωραία είναι
Το βαρέθηκα, προς το παρόν χωρίς
Και πρεπει να ειναι και εντος σχεδιου...οικοδομεις ανεταΈχει όμως ωραίο χαμόγελο.
Καλημέρα
Εγώ πραγματικά δεν ξέρω κάτι Αρίσταρχε αλλά για να τον αναφέρουν συχνά πυκνά θα ήταν προσωπικότητα που άφησε το στίγμα τού στο νήμα - απλώς επειδή είχα και εγώ παλαιότερα ας πούμε μια δυσλειτουργία με το παρελθόν όταν ακούω για αναπολήσεις του παρελθόντος με πιάνουν λίγο τα νεύρα μου - βγαίνεις από την πόρτα του σπιτιού Αριστάρχε και κοιτάς λίγο αριστερά και δεξιά τον κόσμο μας - σίγουρα δεν τον έκτισαν άνθρωποι που αναστεναζαν για το παρελθόν αλλά από ανθρώπους που εστιψαν τον παρόν και οραματίζονταν το μέλλονΤζιμι τι ξέρεις τον κ. Ποπόφ? Εγώ δεν ξέρω κάτι..
Κάποιοι λίγοι έβγαλαν τη γνώση μέσα από το κεφάλι τους, κάποιοι τη μετέφρασαν σε πρακτική σκέψη κάποιοι έβαλαν τη χειρονακτική και κάποιοι σαν εμάς ασχολούνται με φωτογραφίες..ρώτησα για τον Ποπόφ, γιατί δεν ξέρω κάτι, μήπως είχε πει αξιόλογα πράγματα..Εγώ πραγματικά δεν ξέρω κάτι Αρίσταρχε αλλά για να τον αναφέρουν συχνά πυκνά θα ήταν προσωπικότητα που άφησε το στίγμα τού στο νήμα - απλώς επειδή είχα και εγώ παλαιότερα ας πούμε μια δυσλειτουργία με το παρελθόν όταν ακούω για αναπολήσεις του παρελθόντος με πιάνουν λίγο τα νεύρα μου - βγαίνεις από την πόρτα του σπιτιού Αριστάρχε και κοιτάς λίγο αριστερά και δεξιά τον κόσμο μας - σίγουρα δεν τον έκτισαν άνθρωποι που αναστεναζαν για το παρελθόν αλλά από ανθρώπους που εστιψαν τον παρόν και οραματίζονταν το μέλλον
Σοβαρότατος κύριος και πολύ μορφωμένος.Κάποιοι λίγοι έβγαλαν τη γνώση μέσα από το κεφάλι τους, κάποιοι τη μετέφρασαν σε πρακτική σκέψη κάποιοι έβαλαν τη χειρονακτική και κάποιοι σαν εμάς ασχολούνται με φωτογραφίες..ρώτησα για τον Ποπόφ, γιατί δεν ξέρω κάτι, μήπως είχε πει αξιόλογα πράγματα..
Εγώ πραγματικά δεν ξέρω κάτι Αρίσταρχε αλλά για να τον αναφέρουν συχνά πυκνά θα ήταν προσωπικότητα που άφησε το στίγμα τού στο νήμα - απλώς επειδή είχα και εγώ παλαιότερα ας πούμε μια δυσλειτουργία με το παρελθόν όταν ακούω για αναπολήσεις του παρελθόντος με πιάνουν λίγο τα νεύρα μου - βγαίνεις από την πόρτα του σπιτιού Αριστάρχε και κοιτάς λίγο αριστερά και δεξιά τον κόσμο μας - σίγουρα δεν τον έκτισαν άνθρωποι που αναστεναζαν για το παρελθόν αλλά από ανθρώπους που εστιψαν τον παρόν και οραματίζονταν το μέλλον