Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
150
Like
27.212
Πόντοι
31.348
IMG_4961.jpeg

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.402
Πόντοι
27.636
Για κουτσομπολιό θέλω να μάθω τι παίζει..ποιος είναι αυτός που αναρτει ψεύτικες κρητικές? Κι από που είναι οι κρητικές? Από τα Χανιά ή το Ηράκλειο? Τι παίζει?

Από τα Σφακιά θαρρώ. Δεν μπλέκεις με βεντέτες!

:tooth:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
φιλε οπως ειναι στειλτο στην ανακυκλωση ....
Οταν μου τουμπαρισε το πρωτο σκαφος και η κυρια και η βοηθητικη εμειναν στο νερο 3 ωρες το πολυ
Η βοηθητικη μια 8ρα με 0 ωρες δεν αξιζε καν να την αγκιξω

Η μεγαλη μια 115 , τι ηλεκτρονικες τι πλεξουδες τι της παναγιας τα ματια αλλαξαμε δεν ελεγε να δουλεψει σωστα .....
Οποτε τσαμπα χρονο θα χασεις ( ταπεινη αποψη παντα )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αντε ,μωρη κουφαλα νηματοθέτη ..καλα να περνας ..τα φιλια μας στην " δεν υπαρχει καλυτερο μαναρι "
Το κατάλαβα κ.roger & για αυτό αποφάσισα να το κάνω χρηματοκιβώτιο
.κατά τον κ
ΜΠΛΙΖ πάντα υπάρχει μανάρι.
Το οποίο δεν γαμμμμάει απλά γιατί πλέον δεν μπορεί.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.996
Πόντοι
6.236
Ναι είναι.. χαχαχαχ..ψύχραιμα και με το μαλακό.. εντάξει..μη το παρατραβας..

Μην ανησυχείς θα σε περιμένουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο :angel: - Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας :angel:
Λοιπόν, αφού μιλήσαμε για το θέμα μου με τους ιθύνοντες, κατάλαβα ότι παίζουν ρόλο οι πόντοι και όχι τα like κλπ.
Εσύ, Μπριάμ, έχεις περισσότερους πόντους από μένα, για αυτό και είσαι ανώτερος στην ιεραρχία.
Και επειδή φυσικά, εγώ κάτι τέτοιο δεν το δέχομαι, πάω να τη στήσω σε κανένα νήμα βασικής θεματολογίας που η κάθε αντίδραση πιάνει παραπάνω από έναν πόντους.
Ή που θα μπαναριστώ που θα μπαχαλέψω ή που θα προαχθώ.
Ή όλα ή τίποτα.
Aut Caesar, aut nihil.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.578
Πόντοι
3.506
Λοιπόν, αφού μιλήσαμε για το θέμα μου με τους ιθύνοντες, κατάλαβα ότι παίζουν ρόλο οι πόντοι και όχι τα like κλπ.
Εσύ, Μπριάμ, έχεις περισσότερους πόντους από μένα, για αυτό και είσαι ανώτερος στην ιεραρχία.
Και επειδή φυσικά, εγώ κάτι τέτοιο δεν το δέχομαι, πάω να τη στήσω σε κανένα νήμα βασικής θεματολογίας που η κάθε αντίδραση πιάνει παραπάνω από έναν πόντους.
Ή όλα ή τίποτα.
Aut Caesar, aut nihil.
Όλα η τίποτα:new_shocked:Ωρίων παιδί μου μήπως δεν έχεις τις απαραίτητες συγκινήσεις στο πραγματικό κόσμο :think: μάλλον θα μπαναριστεις Ωρίων ευκαιρία να ξεκουραστείς λιγάκι το δικαιουσαι

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.445
Πόντοι
12.946
Όλα η τίποτα:new_shocked:Ωρίων παιδί μου μήπως δεν έχεις τις απαραίτητες συγκινήσεις στο πραγματικό κόσμο :think: μάλλον θα μπαναριστεις Ωρίων ευκαιρία να ξεκουραστείς λιγάκι το δικαιουσαι
Να πάει σε αυτό που γράφουν τι τρώνε,
είναι εντάξει παιδί ο Ζέμπος δεν κινδυνεύει.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.578
Πόντοι
3.506
Να πάει σε αυτό που γράφουν τι τρώνε,
είναι εντάξει παιδί ο Ζέμπος δεν κινδυνεύει.
Ο Ωρίων θέλει να μπαναριστει Ροντ νομίζω δεν παίζει ρόλο που θα πάει - ο Ωρίων είναι έξυπνος ξέρει πολύ καλά ότι τακτικές του όλα η τίποτα δεν τις "σηκώνει" το μπου

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.445
Πόντοι
12.946
Ή όλα ή τίποτα.
Aut Caesar, aut nihil.

Ο Ωρίων θέλει να μπαναριστει Ροντ νομίζω δεν παίζει ρόλο που θα πάει - ο Ωρίων είναι έξυπνος ξέρει πολύ καλά ότι τακτικές του όλα η τίποτα δεν τις "σηκώνει" το μπου

Αφού γράφει ή το ένα ή το άλλο, ας βάλει φωτογραφία ένα ταψί μπριάμ του @DJ Aristarxos
να μαζέψει λαικ.
όλα εγώ θα σας τα μαθαίνω.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.445
Πόντοι
12.946

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Λοιπόν!
Επειδή καλό είναι η χρόνια αγαμία μας να μην μας οδηγεί σε εμφύλιες συγκρούσεις και επιπλέον επειδή εδώ μέσα μόνο δύο μέλη συνουσιάζονται και δηλαδή ο κ. @κωλο-γερος , που δαγκάνει το σβέρκο της συντρόφου του λίγο πριν την κορύφωση και ο κ. @amjik, που έχει 3 γκόμενες και 1 sugar girl, ας αρκεσθούμε εις μίαν φωτογραφίαν

Άλλος πρωκτολειχει και άλλος σβερκοδαγκώνει. Ο καθείς όπως την βρίσκει.
Μπορεί βέβαια να την βρίσκει και με τα δύο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ή όλα ή τίποτα.
Aut Caesar, aut nihil.
Α ρε Ωρίων..σε κατάλαβαν και σε κοροϊδεύουν..οι πόντοι ανεβαίνουν από τα λαϊκ..στα 20000 λαϊκ πήρα δώρο πόντους, και προαγωγή..
Ο μόνος λόγος που δεν προηχθηκες είναι ίσως γιατί έχεις λιγότερα μηνύματα από μένα..αν και δε το νομίζω γιατί εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι πήρα πόντους μόνο από τα λαϊκ..
( Επιτέλους οι κόποι μου ανταμείφθηκαν)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Μήπως να αλλάξω το νικ σε μπριαμ? Ή σατωμπριαμ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλος πρωκτολειχει και άλλος σβερκοδαγκώνει. Ο καθείς όπως την βρίσκει.
Μπορεί βέβαια να την βρίσκει και με τα δύο.
Ε μα πχια..

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.445
Πόντοι
12.946
Α ρε Ωρίων..σε κατάλαβαν και σε κοροϊδεύουν..οι πόντοι ανεβαίνουν από τα λαϊκ..στα 20000 λαϊκ πήρα δώρο πόντους, και προαγωγή..
Ο μόνος λόγος που δεν προηχθηκες είναι ίσως γιατί έχεις λιγότερα μηνύματα από μένα..αν και δε το νομίζω γιατί εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι πήρα πόντους μόνο από τα λαϊκ..
( Επιτέλους οι κόποι μου ανταμείφθηκαν)
Δεν τα διαβάσατε καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom