You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.981
- Πόντοι
- 2.586
μαγκες ..το μαγαζι και τα ματια σας....
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.402
- Πόντοι
- 27.636
Για κουτσομπολιό θέλω να μάθω τι παίζει..ποιος είναι αυτός που αναρτει ψεύτικες κρητικές? Κι από που είναι οι κρητικές? Από τα Χανιά ή το Ηράκλειο? Τι παίζει?
Από τα Σφακιά θαρρώ. Δεν μπλέκεις με βεντέτες!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Το κατάλαβα κ.roger & για αυτό αποφάσισα να το κάνω χρηματοκιβώτιοφιλε οπως ειναι στειλτο στην ανακυκλωση ....
Οταν μου τουμπαρισε το πρωτο σκαφος και η κυρια και η βοηθητικη εμειναν στο νερο 3 ωρες το πολυ
Η βοηθητικη μια 8ρα με 0 ωρες δεν αξιζε καν να την αγκιξω
Η μεγαλη μια 115 , τι ηλεκτρονικες τι πλεξουδες τι της παναγιας τα ματια αλλαξαμε δεν ελεγε να δουλεψει σωστα .....
Οποτε τσαμπα χρονο θα χασεις ( ταπεινη αποψη παντα )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αντε ,μωρη κουφαλα νηματοθέτη ..καλα να περνας ..τα φιλια μας στην " δεν υπαρχει καλυτερο μαναρι "
.κατά τον κ
ΜΠΛΙΖ πάντα υπάρχει μανάρι.
Το οποίο δεν γαμμμμάει απλά γιατί πλέον δεν μπορεί.
Ναι είναι.. χαχαχαχ..ψύχραιμα και με το μαλακό.. εντάξει..μη το παρατραβας..
Λοιπόν, αφού μιλήσαμε για το θέμα μου με τους ιθύνοντες, κατάλαβα ότι παίζουν ρόλο οι πόντοι και όχι τα like κλπ.Μην ανησυχείς θα σε περιμένουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο - Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας
Εσύ, Μπριάμ, έχεις περισσότερους πόντους από μένα, για αυτό και είσαι ανώτερος στην ιεραρχία.
Και επειδή φυσικά, εγώ κάτι τέτοιο δεν το δέχομαι, πάω να τη στήσω σε κανένα νήμα βασικής θεματολογίας που η κάθε αντίδραση πιάνει παραπάνω από έναν πόντους.
Ή που θα μπαναριστώ που θα μπαχαλέψω ή που θα προαχθώ.
Ή όλα ή τίποτα.
Aut Caesar, aut nihil.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.578
- Πόντοι
- 3.506
Όλα η τίποταΩρίων παιδί μου μήπως δεν έχεις τις απαραίτητες συγκινήσεις στο πραγματικό κόσμο μάλλον θα μπαναριστεις Ωρίων ευκαιρία να ξεκουραστείς λιγάκι το δικαιουσαιΛοιπόν, αφού μιλήσαμε για το θέμα μου με τους ιθύνοντες, κατάλαβα ότι παίζουν ρόλο οι πόντοι και όχι τα like κλπ.
Εσύ, Μπριάμ, έχεις περισσότερους πόντους από μένα, για αυτό και είσαι ανώτερος στην ιεραρχία.
Και επειδή φυσικά, εγώ κάτι τέτοιο δεν το δέχομαι, πάω να τη στήσω σε κανένα νήμα βασικής θεματολογίας που η κάθε αντίδραση πιάνει παραπάνω από έναν πόντους.
Ή όλα ή τίποτα.
Aut Caesar, aut nihil.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.445
- Πόντοι
- 12.946
Να πάει σε αυτό που γράφουν τι τρώνε,Όλα η τίποταΩρίων παιδί μου μήπως δεν έχεις τις απαραίτητες συγκινήσεις στο πραγματικό κόσμο μάλλον θα μπαναριστεις Ωρίων ευκαιρία να ξεκουραστείς λιγάκι το δικαιουσαι
είναι εντάξει παιδί ο Ζέμπος δεν κινδυνεύει.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.578
- Πόντοι
- 3.506
Ο Ωρίων θέλει να μπαναριστει Ροντ νομίζω δεν παίζει ρόλο που θα πάει - ο Ωρίων είναι έξυπνος ξέρει πολύ καλά ότι τακτικές του όλα η τίποτα δεν τις "σηκώνει" το μπουΝα πάει σε αυτό που γράφουν τι τρώνε,
είναι εντάξει παιδί ο Ζέμπος δεν κινδυνεύει.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.445
- Πόντοι
- 12.946
Λοιπόν, αφού μιλήσαμε για το θέμα μου με τους ιθύνοντες, κατάλαβα ότι παίζουν ρόλο οι πόντοι και όχι τα like κλπ.
Ή όλα ή τίποτα.
Aut Caesar, aut nihil.
Ο Ωρίων θέλει να μπαναριστει Ροντ νομίζω δεν παίζει ρόλο που θα πάει - ο Ωρίων είναι έξυπνος ξέρει πολύ καλά ότι τακτικές του όλα η τίποτα δεν τις "σηκώνει" το μπου
Αφού γράφει ή το ένα ή το άλλο, ας βάλει φωτογραφία ένα ταψί μπριάμ του @DJ Aristarxos
να μαζέψει λαικ.
όλα εγώ θα σας τα μαθαίνω.
Watch me!ο Ωρίων ξέρει πολύ καλά ότι τακτικές του όλα η τίποτα δεν τις "σηκώνει" το μπου
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.445
- Πόντοι
- 12.946
Δύσκολο διάλεξεςΤο "θρύλε θεέ Ολυμπιακέ" είναι νήμα βασικής θεματολογίας;
Να πάω;
πρέπει να διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες
και να είσαι ενημερωμένος
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Λοιπόν!
Επειδή καλό είναι η χρόνια αγαμία μας να μην μας οδηγεί σε εμφύλιες συγκρούσεις και επιπλέον επειδή εδώ μέσα μόνο δύο μέλη συνουσιάζονται και δηλαδή ο κ. @κωλο-γερος , που δαγκάνει το σβέρκο της συντρόφου του λίγο πριν την κορύφωση και ο κ. @amjik, που έχει 3 γκόμενες και 1 sugar girl, ας αρκεσθούμε εις μίαν φωτογραφίαν
Άλλος πρωκτολειχει και άλλος σβερκοδαγκώνει. Ο καθείς όπως την βρίσκει.
Μπορεί βέβαια να την βρίσκει και με τα δύο.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Α ρε Ωρίων..σε κατάλαβαν και σε κοροϊδεύουν..οι πόντοι ανεβαίνουν από τα λαϊκ..στα 20000 λαϊκ πήρα δώρο πόντους, και προαγωγή..Λοιπόν, αφού μιλήσαμε για το θέμα μου με τους ιθύνοντες, κατάλαβα ότι παίζουν ρόλο οι πόντοι και όχι τα like κλπ.
Ή όλα ή τίποτα.
Aut Caesar, aut nihil.
Ο μόνος λόγος που δεν προηχθηκες είναι ίσως γιατί έχεις λιγότερα μηνύματα από μένα..αν και δε το νομίζω γιατί εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι πήρα πόντους μόνο από τα λαϊκ..
( Επιτέλους οι κόποι μου ανταμείφθηκαν)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Γράψε στο "μόνο η χανουμα"...θα σου λέω εγώ..Το "θρύλε θεέ Ολυμπιακέ" είναι νήμα βασικής θεματολογίας;
Να πάω;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Μήπως να αλλάξω το νικ σε μπριαμ? Ή σατωμπριαμ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε μα πχια..Άλλος πρωκτολειχει και άλλος σβερκοδαγκώνει. Ο καθείς όπως την βρίσκει.
Μπορεί βέβαια να την βρίσκει και με τα δύο.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.445
- Πόντοι
- 12.946
Δεν τα διαβάσατε καλάΑ ρε Ωρίων..σε κατάλαβαν και σε κοροϊδεύουν..οι πόντοι ανεβαίνουν από τα λαϊκ..στα 20000 λαϊκ πήρα δώρο πόντους, και προαγωγή..
Ο μόνος λόγος που δεν προηχθηκες είναι ίσως γιατί έχεις λιγότερα μηνύματα από μένα..αν και δε το νομίζω γιατί εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι πήρα πόντους μόνο από τα λαϊκ..
( Επιτέλους οι κόποι μου ανταμείφθηκαν)
Νέο Forum - Εγγραφή, περιορισμοί νέων μελών, πόντοι και τρόπαια
Στο site μπορεί να γίνει μέλος οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε είναι πάνω από 18 χρονών, αφού διαβάσει και συμφωνήσει με τους κανόνες της ιστοσελίδας. Τα 5 πρώτα post κάθε νέου μέλους είναι υπό έγκριση. Αυτό σημαίνει ότι δε δημοσιεύονται αμέσως, αλλά τα ελέγχει και τα εγκρίνει (ή τα απορρίπτει) ένας...
www.bourdela.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4