CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.945
- Πόντοι
- 3.786
Σε έγραψα στο ειδικό ταχύρυθμο τμήμα των φιλομαθών μούτσων.![]()
Αύριο το πρόγραμμα λέει απλώς "γνωριμία με τους καθηγητές"!
Σε έγραψα στο ειδικό ταχύρυθμο τμήμα των φιλομαθών μούτσων.![]()
Δε χρειάζεται. Κάτσε εδώ εσύ μπροστά στην εξώπορτα του σπιτιού σου για εξάσκηση ( για φύλακας της πύλης)Θα έρθω και εγώ να σε προσέχω
Καλά Ωρίωνα εντάξει..γελά τώρα που μπορείς.. γιατί από αύριο σε βλέπω στο μπαλαουρο, στο αμπάρι..Μήπως πρώτα να τύπωνες τη φωτογραφία της και να βγαίνατε για έναν καφέ πριν κλείσεις τα εισιτήρια;
Αύριο 5 χιλιόμετρα κολύμπι στο τρίγωνο των Βερμούδων![]()
Όχι και στο μπαλαούρο κοτζάμ μαρκούτσης! Ποιος θα στέλνει τα σήματα Μορς;;Καλά Ωρίωνα εντάξει..γελά τώρα που μπορείς.. γιατί από αύριο σε βλέπω στο μπαλαουρο, στο αμπάρι..
Δεν ξέρωΌχι και στο μπαλαούρο κοτζάμ μαρκούτσης! Ποιος θα στέλνει τα σήματα Μορς;;
...---... ...---... ...---...
Το νήμα κύριοι είναι τού στοχασμού & των καταδώσεων...
Δεν είναι λαϊκή αγορά....
Απορώ πως τα επιτρέπει αυτά
ο κ.Μπλιζ.
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μας λήγει ΑΥΡΙΟ τα χαράματα!
Τι παύλες και τελίτσες είναι αυτές;; Ωχ, αυτά πρέπει να μάθω; Πώς έμπλεξα έτσι πάλι......---... ...---... ...---...
Το πρωτο μαθημα για τον μελλοντα μαρκονι.
Α ναι, μαρκόνης θα γίνω....πφφφφ τι μπέρδεμα!Μαρκόνης είπαμε. Μαρκούτσης είναι το μέσο μέλος του μπου έτσι και αλλιώς.
Κοιτάξτε, κύριε!Κύριε Αμτζίκιε,
Σας ευχαριστώ πολύ που δεν με καταδώσατε στον κύριο Μπλίζ.
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....Καλημέρα στους σοφούς γέροντες, στους ασυμβίβαστους καλλιτέχνες και στην φοιτητιώσα νεολαία
Θα έχω μουστάκι;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
![]()
Ραδιόφωνο σου φαίνεται αυτό; δεν πειράζει. Σε λίγο αρχίζει το πρώτο μάθημα. Το βράδυ όμως να ξέρεις να μεταδώσεις την φράση "Απαγορεύονται τα σκυλάδικα στο πλοίο του Cpt Kei".Θα έχω μουστάκι;
Και ράδιο;
Θα βάζω να ακούω Σφακιανάκη όλη μέρα!