Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Καλημέρα. Ώστε είχε συγκρότημα ο Ράιχ; !!!Καλημέρα από την όμορφη Θεσσαλονίκη
Ναι , δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό. Aν είχα χρόνο θα έγραφα την ιστορία της μπάντας του. Ο ίδιος έπαιζε percussionΚαλημέρα. Ώστε είχε συγκρότημα ο Ράιχ; !!!
Σήμερα λίγο μαλάκωσε ...Πολύ κρύο εδώ στα βόρεια
ΕυτυχώςΣήμερα λίγο μαλάκωσε ...
Δεν πιστεύω ο Σαφέτης να θεωρείται σκυλάς, ε;Ραδιόφωνο σου φαίνεται αυτό; δεν πειράζει. Σε λίγο αρχίζει το πρώτο μάθημα. Το βράδυ όμως να ξέρεις να μεταδώσεις την φράση "Απαγορεύονται τα σκυλάδικα στο πλοίο του Cpt Kei".
ΈντεχνοςΔεν πιστεύω ο Σαφέτης να θεωρείται σκυλάς, ε;![]()
Σε λίγο καιρό που θα σπάσεις τα ταξικά δεσμά σου και δεν θα είσαι πια πληβείος, θα ακούς Μπραμς και Σοστακόβιτς. Έως τότε θα παραβλέπω το προκλητικό σου θράσος, μαρκόνη.Δεν πιστεύω ο Σαφέτης να θεωρείται σκυλάς, ε;![]()
Ε όχι και πληβείος ο μοναχογιός του εργοδότη σας...Σε λίγο καιρό που θα σπάσεις τα ταξικά δεσμά σου και δεν θα είσαι πια πληβείος, θα ακούς Μπραμς και Σοστακόβιτς. Έως τότε θα παραβλέπω το προκλητικό σου θράσος, μαρκόνη.
Χμμμ!Ε όχι και πληβείος ο μοναχογιός του εργοδότη σας...
Εγώ το λέω ανταρσίαΧμμμ!
Υποκρύπτεται απειλή ... βλέπω!
Με χαρά να μοιραστώ μαζί σας, κύριε, την τεχνογνωσία που απέκτησα όταν και εγώ αντιμετώπισα στάσεις, εξεγέρσεις και πραξικοπήματα στην διάρκεια των 22.944 σελίδων.Εγώ το λέω ανταρσία
Πρωι-πρωι θα βγεί ο "κακός" και θα αρχίσει να βρίζει.Με χαρά να μοιραστώ μαζί σας, κύριε, την τεχνογνωσία που απέκτησα όταν και εγώ αντιμετώπισα στάσεις, εξεγέρσεις και πραξικοπήματα στην διάρκεια των 22.944 σελίδων.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης τοιούτων μιαρών φαινομένων. Από την πρώτη στιγμή όμως επέλεξα τας μεθόδους, που έχουν υποδειχθεί από μεγάλους Άνδρες της Ιστορίας [π.χ. Χίτλερ, Στάλιν, Καντάφι, Ίντι Αμίν, Σαντάμ Χουσείν, Αννίβας, Τζέγκινς Χαν κ.α.].
Απηνείς σφαγές, εκτεταμένοι διωγμοί και ανηλεείς εξανδραποδισμοί.
Εν ολίγοις: Expect no mercy!
Οι κενές περιεχομένου απειλές και δημεγέρσεις του κ. Ιζνογκουντίου έχουν αποδειχθεί ότι αποτελούν πομφόλυγες!Πρωι-πρωι θα βγεί ο "κακός" και θα αρχίσει να βρίζει.
Καλημέρα
Η κατάδοσις, κύριε, αποτελεί τον συνεκτικόν ιστόν του Νήματος.
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι...
Μπήκα φουριόζος για κατάδοση αλλά δεν μπορώ ο κύριος αναπούλμα φίλος...
Εγώ είπα εγώ να καθαρίσω τους γεροσαργούς...