Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 371
Καλημέρα στο πιο θετικό νήμα του μπου...
Πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες![]()
ετοιμαζουμε τα ψηφοδελτια
Πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες![]()
![]()
ετοιμαζουμε τα ψηφοδελτια
Φυσικά και βεβαιως βεβαιωςΠάντα με δημοκρατικές διαδικασίες
Παλι ????Υπάγω!
![]()
Η ψήφος είναι προδιαγραμμένη κ. Μπλιζ δηλαδή είναι υπέρ σας..Η κατάδοσις, κύριε, αποτελεί τον συνεκτικόν ιστόν του Νήματος.
Η κατάδοσις ίσταται υπεράνω φιλίας και συμπαθειών.
ΚΑΤΑΔΩΣΤΕ!!!
O εργοδότης μου και πατέρα σου διατηρεί εν αγνοία σου δεσμό με αιθέρια ύπαρξη που φέρεται ότι μετακόμισε εις Ντουμπάι, την οποία όμως φιλοξενεί εις Μύκονο Κυκλάδων. Είναι κοινό μυστικό στους εφοπλιστικούς κύκλους ότι της έχει κάνει πρόταση γάμου την οποία αποδέχθηκε παρά την διαφορά των 42 ετών που χωρίζει τα 2 πιτσουνάκια.Ε όχι και πληβείος ο μοναχογιός του εργοδότη σας...
Μα τώρα σοβαρολογείτε; Είστε σίγουρος για αυτά που μου λέτε;O εργοδότης μου και πατέρα σου διατηρεί εν αγνοία σου δεσμό με αιθέρια ύπαρξη που φέρεται ότι μετακόμισε εις Ντουμπάι, την οποία όμως φιλοξενεί εις Μύκονο Κυκλάδων. Είναι κοινό μυστικό στους εφοπλιστικούς κύκλους ότι της έχει κάνει πρόταση γάμου την οποία αποδέχθηκε παρά την διαφορά των 42 ετών που χωρίζει τα 2 πιτσουνάκια.
Επειδή, όπως καταλαβαίνεις, άλλος ορεγόταν το αρπακτικό και άλλος το άρπαξε, θα σε συμβούλευα να είσαι επιμελής στην Σχολή σου και υπάκουος εν πλω.
Εκτός εάν θέλεις να πάρεις την θέση του ανθυπομούτσου που παραμένει κενή.