blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.340
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα στο Νήμα της Φιλομάθειας, της Επιστήμης, της Τέχνης και της Υδραυλικής!
Προτείνετε, παρακαλώ, μερικές επιλογές ψήφου για να καταλάβω τι ακριβώς εννοείτε.Αξιότιμε νηματοθετα περιμένουμε νέα ψηφοφορία για αυτογνωσία και αυτοπραγμάτωση
Φευ εις τους αμέριμνους ιχθύες ...
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι..
Υπάγω...
Άι απαντήσεις θα δοθούν αργότερα άματι επιστροφής....
That 's a start!
Καταγγέλλω τον κύριο αναπούλμα ότι προέβη εις δωροδοκία μέλους για να μην τον καταγγείλει εις το νήμα με 2δεκαεπταλιτρους τενεκέδες αγνό παρθένο ελαιόλαδο Αλτις.....
Φεύ !!
Τίποτα κρυπτόν.
Δεν εννοούσα να μπουν ερωτήματα για την αυτογνωσία. Εννοώ ότι ο λαός θέλει νέα ψηφοφορία, η οποία με τη σειρά της( οποία και να είναι )προσφέρει στην αυτογνωσία και αυτοπραγμάτωση, όπως πρόσφεραν οι μέχρι τώρα. Από την τελευταία συνειδητοποιησα , γιατί με αποφεύγουν οι γυναίκες. Από την προηγούμενη γιατί τα πονήματα μου, δεν είναι αποδεκτά..Προτείνετε, παρακαλώ, μερικές επιλογές ψήφου για να καταλάβω τι ακριβώς εννοείτε.
Επειδή βλέπω να υπερψηφιζεται ο Αυνανισμός ως το ασφαλές μέσο για την αυτογνωσία κλπ
Μία ακόμη κατάθεσις ψυχής εις το παρόν Νήμα!Δεν εννοούσα να μπουν ερωτήματα για την αυτογνωσία. Εννοώ ότι ο λαός θέλει νέα ψηφοφορία, η οποία με τη σειρά της( οποία και να είναι )προσφέρει στην αυτογνωσία και αυτοπραγμάτωση, όπως πρόσφεραν οι μέχρι τώρα. Από την τελευταία συνειδητοποιησα , γιατί με αποφεύγουν οι γυναίκες. Από την προηγούμενη γιατί τα πονήματα μου, δεν είναι αποδεκτά..
Τι ψυχάρα Καπετάνιος είστε εσείς! Όσο για το "άριστα" το έχω στο τσεπάκι! Ήδη την πρώτη μέρα, έμαθα να διαβάζω τη λέξη "κώλος", που μου έγραψε ο κύριος Κωλόγερος. Θα έχω τεράστια εξέλιξη.Ο,τι πάρεις από το κυλικείο της Σχολής, από αύριο και έως την αποφοίτησή σου με άριστα, το χρεώνεις στον Καπετάνιο.
ΉΜΟΥΝ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;Τι "μην πας" ρε Αρίστο; θες να μείνει μούτσος ή να του σαλέψει πάλι και να κάνει τον σκύλο; Άσε να γίνει μαρκόνης να έχει σίγουρη δουλειά. Το πολύ πολύ που θα μπορεί να πάθει είναι να παραγγείλει καμία πίτσα στη μέση του Ινδικού και να φάει επειδή άργησε ο ντελιβεράς.
Ναι!!! Και ναι!!!Ως γιος του εφοπλιστή θα είναι περιζήτητος γαμπρός. Θα επικοινωνεί δε με τη σύζυγο με σήματα Μορς να κάνουν και επικοινωνία.
Άντε Ωρίωνα και όταν πάρεις το χαρτί θα κάνουμε πάρτι να σε γιορτάσουμε. Σε ποια πίστα θες να κλείσουμε τραπέζι;
O κ. Κωλόγερος σου έγραψε sos, Ωρίωνα, αλλά ακόμα είσαι στην αρχή. Πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.Τι ψυχάρα Καπετάνιος είστε εσείς! Όσο για το "άριστα" το έχω στο τσεπάκι! Ήδη την πρώτη μέρα, έμαθα να διαβάζω τη λέξη "κώλος", που μου έγραψε ο κύριος Κωλόγερος. Θα έχω τεράστια εξέλιξη.
ΉΜΟΥΝ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;
Δεν βλέπω πουθενά επιλογή "έναν ψηλόλιγνο ροκ Καπετάνιο" και ως εκ τούτου σκέφτομαι να απέχω από τις κάλπες.ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
Αντί να ξοδεύεστε σε οφθαλμίατρο, ΨΗΦΙΣΤΕ!
Έως 2 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος - ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ, ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια επιλογή θα ταιριάζει με το είδωλό σας στον καθρέφτη.Δεν βλέπω πουθενά επιλογή "έναν ψηλόλιγνο ροκ Καπετάνιο" και ως εκ τούτου σκέφτομαι να απέχω από τις κάλπες.
Εγώ δεν έχω κάνει μπότοξ όπως ο κ.Μπραντ Πιτ. Θα προτιμούσα να μοιάζω στον Μαύρο Πητ παρά στον συγκεκριμένο αστέρα του Χόλιγουντ ο οποίος συγκρινόμενος με εμένα καταφανώς υστερεί.Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια επιλογή θα ταιριάζει με το είδωλό σας στον καθρέφτη.
Μήπως η 4η;;;
SOS; Πάλι λάθος έκανα;O κ. Κωλόγερος σου έγραψε sos, Ωρίωνα, αλλά ακόμα είσαι στην αρχή. Πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.
Εγώ δεν έχω κάνει μπότοξ όπως ο κ.Μπραντ Πιτ. Θα προτιμούσα να μοιάζω στον Μαύρο Πητ παρά στον συγκεκριμένο αστέρα του Χόλιγουντ ο οποίος συγκρινόμενος με εμένα καταφανώς υστερεί.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ψήφισα την πρώτη επιλογή. Αν μη τι άλλο, έχω ένα κοινό με τον Κουασιμόδο: όποια με γνώρισε δεν με ξεχνά....
Τι σύμπτωση;;;Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ψήφισα την πρώτη επιλογή. Αν μη τι άλλο, έχω ένα κοινό με τον Κουασιμόδο: όποια με γνώρισε δεν με ξεχνά....