Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Μπλιζ και πρασινα αλογα
Το νήμα κύριοι είναι τού στοχασμού & των καταδώσεων...
Δεν είναι λαϊκή αγορά....
Απορώ πως τα επιτρέπει αυτά
ο κ.Μπλιζ.
Άντε τώρα να βρεθεί σε κίντυνο το πλοίο και να περιμένει ο Καπετάνιος από μένα να στείλω το SOS...Και που ξέρεις Ωρίωνα, μπορεί και εσύ να κρύβεις έναν ποιητή μέσα σου και να γίνεις ο νέος Καββαδίας που ήτο επίσης μαρκόνης.
Δώσε βάση στον τελευταίο στίχο σε παρακαλώ:
Άσε τις βλακείες και ετοίμασε την σάκα σου. Αύριο αρχίζεις στην σχολή, μαρκόνη.Άντε τώρα να βρεθεί σε κίντυνο το πλοίο και να περιμένει ο Καπετάνιος από μένα να στείλω το SOS...
![]()
Καλά...πάντως εγώ είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω.Άσε τις βλακείες και ετοίμασε την σάκα σου. Αύριο αρχίζεις στην σχολή, μαρκόνη.
Αφού η κοπέλα είναι ελεύθερη, θα πάω Ντουμπάι να την αναζητήσωΗ συγκεκριμένη πέρασε για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα από το μέρη μας και τώρα πλέον έχει καταλήξει μόνιμα στο Dubai.
Πολύ όμορφο πρόσωπο και σώμα.
Καλημέρα σας.
![]()
..... έρχονται εκλογές??Μπλιζ και πρασινα αλογα
Ασε μας ρε φίλε ....
Απορω γιατι τον κραταμε ακομα ...
Μήπως πρώτα να τύπωνες τη φωτογραφία της και να βγαίνατε για έναν καφέ πριν κλείσεις τα εισιτήρια;Αφού η κοπέλα είναι ελεύθερη, θα πάω Ντουμπάι να την αναζητήσω
Εσύ εξυπνάκια αύριο κοίτα να μπορείς να τα γράψεις αυτά που μόλις είπες στον κύριο Αρίστο, σε κώδικα ΜορςΜήπως πρώτα να τύπωνες τη φωτογραφία της και να βγαίνατε για έναν καφέ πριν κλείσεις τα εισιτήρια;
Θα έρθω και εγώ να σε προσέχωΑφού η κοπέλα είναι ελεύθερη, θα πάω Ντουμπάι να την αναζητήσω
Εσύ εξυπνάκια αύριο κοίτα να μπορείς να τα γράψεις αυτά που μόλις είπες στον κύριο Αρίστο, σε κώδικα Μορς