blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.340
- Πόντοι
- 26.096
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μας λήγει ΑΥΡΙΟ τα χαράματα!
Θεωρώ ότι ανεξάρτητα από τις αντιρρήσεις του, οφείλετε να τον προάγετε!Είσαι τόσο πωρωμένος με το επάγγελμα μας! Μπράβο Ωρίωνα. Θα πας μπροστά εάν σκέφτεσαι διαρκώς την θάλασσα
Σκέφτομαι να τον στείλω σε σχολή ασυρματιστών. Ως υπεύθυνος επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, εκτός των καθηκόντων του, θα μπορεί να μας ενημερώνει για την επικαιρότητα του bou ακόμα και όταν πλέουμε ανοιχτά των νήσων του ΠάσχαΘεωρώ ότι ανεξάρτητα από τις αντιρρήσεις του, οφείλετε να τον προάγετε!
Τι περιμένετε για την προαγωγή πλέον;
Να εύρει την γοργόνα που αναζητά τον Μέγα Αλέξανδρο;;;
Τώρα μεταξύ μας, σκέφτομαι και λίγο τις γυναίκες αλλά τι να έλεγα στον νηματοθέτη "πω πω, τι πάτος είναι αυτός!" και να με περάσει για κανένα λιγούρη;Είσαι τόσο πωρωμένος με το επάγγελμα μας! Μπράβο Ωρίωνα. Θα πας μπροστά εάν σκέφτεσαι διαρκώς την θάλασσα
Υπεύθυνος επικοινωνίας!! Μετά, θα γίνω ο influencer του καραβιού!! Ναι!!Σκέφτομαι να τον στείλω σε σχολή ασυρματιστών. Ως υπεύθυνος επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, εκτός των καθηκόντων του, θα μπορεί να μας ενημερώνει για την επικαιρότητα του bou ακόμα και όταν πλέουμε ανοιχτά των νήσων του Πάσχα
Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα έλεγες ότι θα ήθελες να τινάξεις τα πετραδάκια από , εμ, από την προς τα πάνω προέκταση των ποδιών της κυρίας.Τώρα μεταξύ μας, σκέφτομαι και λίγο τις γυναίκες αλλά τι να έλεγα στον νηματοθέτη "πω πω, τι πάτος είναι αυτός!" και να με περάσει για κανένα λιγούρη;
Δεν τα κατάφερα; Και τι; Θα πρέπει να πηγαίνω σε σχολή τώρα και να μαθαίνω γράμματα του Θεού τα πράματα;Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα έλεγες ότι θα ήθελες να τινάξεις τα πετραδάκια από , εμ, από την προς τα πάνω προέκταση των ποδιών της κυρίας.
Επίσης, σε παρακαλώ να μην κάνεις ο,τι περνά από το χέρι σου για να παραμείνεις μούτσος, ασυρματιστή Ωρίωνα.
Μην προκαλείς τον Καπετάνιο σου δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς τα ερυθρόλευκα αισθήματά σου. Μην με εξοργίζεις Ωρίωνα, η απόφασή μου δεν αλλάζει:Δεν τα κατάφερα; Και τι; Θα πρέπει να πηγαίνω σε σχολή τώρα και να μαθαίνω γράμματα του Θεού τα πράματα;
Σας παρακαλώ, να μην αναρτάτε την φωτογραφία του Εξαποδώ εις το παρόν Νήμα!Δεν τα κατάφερα; Και τι; Θα πρέπει να πηγαίνω σε σχολή τώρα και να μαθαίνω γράμματα του Θεού τα πράματα;
Καλώς...Πάω να την αναρτήσω στο νήμα των βάζελων.Σας παρακαλώ, να μην αναρτάτε την φωτογραφία του Εξαποδώ εις το παρόν Νήμα!
Σας έκανα τον δύσκολο για τη σχολή γιατί ναι μεν πετούσα τη σκούφια μου αλλά αν το καταλαβαίνατε, για τιμωρία για καμιά βλακεία που θα έκανα πάλι, δε θα με στέλνατε. Για αυτό σας έβαλα τον Κόκκαλη, για να σας εξαγριώσω και για τιμωρία να με στείλετε.Μην προκαλείς τον Καπετάνιο σου δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς τα ερυθρόλευκα αισθήματά σου. Μην με εξοργίζεις Ωρίωνα, η απόφασή μου δεν αλλάζει:
Αύριο αρχίζεις στην σχολή ασυρματιστών. Τον Μάιο ξεκινάς.
Ωραίο χαμόγελο.Και επειδή ο κ. Annapurna με ξεσηκώνει, επιτρέψτε μου να αναρτήσω και εγώ μία [ελαφρώς λογοκριμένη] φωτογραφία.
For those about to rock!
We salute you!!!
Και επειδή ο κ. Annapurna με ξεσηκώνει, επιτρέψτε μου να αναρτήσω και εγώ μία [ελαφρώς λογοκριμένη] φωτογραφία.
Κι εγώ νόμισα ήταν η αρραβωνιαστικιά σαςΗ συγκεκριμένη πέρασε για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα από το μέρη μας και τώρα πλέον έχει καταλήξει μόνιμα στο Dubai.
Πολύ όμορφο πρόσωπο και σώμα.
Καλημέρα σας.
Άλλαξε ο αρχηγός της πυροσβεστικής.Θεωρώ ότι ανεξάρτητα από τις αντιρρήσεις του, οφείλετε να τον προάγετε!
Τι περιμένετε για την προαγωγή πλέον;
Να εύρει την γοργόνα που αναζητά τον Μέγα Αλέξανδρο;;;