shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Βάλτε και κάνα ροφό είναι ωραίος στα κάρβουναΘα βρει στην ιχθυαγορα του Ρέντη και θα μας πει ότι τα ψάρεψε..
Φευ Χ Καραβίδα + Φαγκρι!
Βάλτε και κάνα ροφό είναι ωραίος στα κάρβουναΘα βρει στην ιχθυαγορα του Ρέντη και θα μας πει ότι τα ψάρεψε..
Φευ Χ Καραβίδα + Φαγκρι!
Είσαι μεγάλη καρδιάΘα ξαναρχιζα το τσιγάρο για χάρη της..δε θα την άφηνα να καπνίζει μόνη της
Ίσως αυτή η φωτογραφία μου δώσει έμπνευση, για να συνεχίσω την πρωτοχρονιάτικη ιστορία..Είσαι μεγάλη καρδιά
Γιατί δεν την ρωτάς αν της αρέσουν τα πούρα ή το τσιμπούκι; για να γλιτώσει το καρκινογόνο χαρτί δηλαδήΘα ξαναρχιζα το τσιγάρο για χάρη της..δε θα την άφηνα να καπνίζει μόνη της
Καπτεν στη φωτογραφία ειναι η κοπέλα..μια φαντασίωση πήγα να κάνω .. δεν έχω επικοινωνία μαζί της στην πραγματική ζωήΓιατί δεν την ρωτάς αν της αρέσουν τα πούρα ή το τσιμπούκι; για να γλιτώσει το καρκινογόνο χαρτί δηλαδή
Φίλε μου, πρέπει να είσαι πάντα σε φόρμα, πάντα έτοιμος να διευρύνεις το γκομενολόγιό σου. Πώς θα το καταφέρεις αυτό αν δεν κάνεις ασκήσεις επί χάρτου ; σήμερα είναι φωτογραφία αύριο είναι μια γνωριμία.Καπτεν στη φωτογραφία ειναι η κοπέλα..μια φαντασίωση πήγα να κάνω .. δεν έχω επικοινωνία μαζί της στην πραγματική ζωή
Πρόσεξε τι εύχεσαι γιατι ο άρχοντας μπορεί να σου δώσει τον ρόλο του ευνούχου στο χαρέμι τουΑνυπομονώ να αρχίσει την λογοτεχνία ο Αρίσταρχος ελπίζω να έχει πολλες γκόμενες μέσα στο έργο και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο
Σωστό, θα τυπώσω φωτογραφίες και θα μιλάω μαζί τους - θα βγαίνουμε και για καφέΦίλε μου, πρέπει να είσαι πάντα σε φόρμα, πάντα έτοιμος να διευρύνεις το γκομενολόγιό σου. Πώς θα το καταφέρεις αυτό αν δεν κάνεις ασκήσεις επί χάρτου ; σήμερα είναι φωτογραφία αύριο είναι μια γνωριμία.
Οχ μην μου λες τέτοια καπτεν και δεν έχω κάνει προετοιμασίαΠρόσεξε τι εύχεσαι γιατι ο άρχοντας μπορεί να σου δώσει τον ρόλο του ευνούχου στο χαρέμι του
κι αν σε ρωτήσει κάποια όμορφη τι κάνεις εκεί, μπορείς να της πεις "έναν υποθετικό διάλογο με κάποια παλιά αγάπη - έτσι κι αλλιώς όλες τα ίδια έλεγαν - έχεις να μου προτείνεις κάτι συγκινητικό;"Σωστό, θα τυπώσω φωτογραφίες και θα μιλάω μαζί τους - θα βγαίνουμε και για καφέ
Είσαι ετοιμόλογος.. αλλά μάλλον η ασφάλεια θα έρθει, όχι κάποια όμορφηκι αν σε ρωτήσει κάποια όμορφη τι κάνεις εκεί, μπορείς να της πεις "έναν υποθετικό διάλογο με κάποια παλιά αγάπη - έτσι κι αλλιώς όλες τα ίδια έλεγαν - έχεις να μου προτείνεις κάτι συγκινητικό;"
Με ευχαριστείς αργότερα.
Αν έρθει η ασφάλεια πες ότι κανείς εξάσκηση στο να αναγνωρίζεις φάτσες ώστε εάν προκύψει ανάγκη να συνδράμεις τις αρχές....Είσαι ετοιμόλογος.. αλλά μάλλον η ασφάλεια θα έρθει, όχι κάποια όμορφη
Εντάξει θα σε ακούσω εκπτωτε ..θα πάω για καφέ με τις φωτογραφίεςΑν έρθει η ασφάλεια πες ότι κανείς εξάσκηση στο να αναγνωρίζεις φάτσες ώστε εάν προκύψει ανάγκη να συνδράμεις τις αρχές....
Αγαπητέ Αρίστο, οι γκόμενες λυσσάνε αν είναι να αποδείξουν ότι είναι πιο ποθητές από τις υπόλοιπες γκόμενες.
Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις καλύτερα. Είσαι καλλιτέχνης κι εγώ ένας απωλωλώς
Να πεις ψέματα ότι ξέχασες το πορτοφόλι σου και να ζητήσεις ευγενικά να σε κεράσουν.Εντάξει θα σε ακούσω εκπτωτε ..θα πάω για καφέ με τις φωτογραφίες