Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Πρώτο καφέ τον κερνάω πάνταΝα πεις ψέματα ότι ξέχασες το πορτοφόλι σου και να ζητήσεις ευγενικά να σε κεράσουν.
Θα κεράσεις εσύ την επόμενη φορά.
Πρώτο καφέ τον κερνάω πάνταΝα πεις ψέματα ότι ξέχασες το πορτοφόλι σου και να ζητήσεις ευγενικά να σε κεράσουν.
Επί τη ευκαιρία των παραπάνω σαντε, θυμήθηκα αυτό από σαντεΘυμήθηκα αυτό από σαντε, επί τη ευκαιρία της παραπάνω σαντε
Πώς τα λες ρε μούτσο! Λέω να σου δώσω προαγωγή και γενναία αύξηση!Να πεις ψέματα ότι ξέχασες το πορτοφόλι σου και να ζητήσεις ευγενικά να σε κεράσουν.
Συγκινούμαι τώρα.Πώς τα λες ρε μούτσο! Λέω να σου δώσω προαγωγή και γενναία αύξηση!
Ο κ. Annapurna [εις εξ Ημών!] ανήρτησε την παρακάτω φωτο εις δικόν του Νήμα.
Ελπίζω ότι μου επιτρέπει να την αναρτήσω και εις το παρόν Νήμα με την διευκρίνισιν ότι πολλές από τις φωτο, που ο κ. Annapurna αναρτά, είναι από την προσωπική του ζωή πλην όμως ελάχιστοι το έχουν αντιληφθεί αυτό.
Η παρακάτω φωτογραφία προφανώς δεν είναι από την προσωπική ζωή του [και αυτό το λέω επειδή το περιβάλλον φαίνεται να είναι εξωευρωπαϊκό ... σε κάθε περίπτωση και εάν σφάλλω, ζητώ συγνώμη από τον κ. Αnnapurna...].
Απλώς, αναρωτηθείτε, ω πλέμπα ...!!!
Θα επιθυμούσατε ή ου να ζείτε με μίαν καλλονήν αναλόγων προσόντων;;; Αναρωτηθείτε ...!
![]()
Επί τη ευκαιρία των παραπάνω σκόρπιονς, θυμήθηκα τον παρακάτω σφακιανάκηΕπί τη ευκαιρία των παραπάνω σκορπιονς, θυμήθηκα κι αυτό
Πολύ παλιό, αλλά καλό ( από τα ελάχιστα σκορπιονς που μαρεσουν)
Επί τη ευκαιρία των παραπάνω σκόρπιονς, θυμήθηκα τον παρακάτω σφακιανάκη
Σχεδόν όλα του Σφακιανάκη είναι αγαπημένα μου (σε αντίθεση με τον ίδιο τον Σφακιανάκη)! Δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω!Ομοίως ( το αγαπημένο μου από σφακ ατακ)
Για περισσότερα, κύριε, σας παρακαλώ να απευθυνθείτε στο ιχθυοπωλείο από όπου ψωνίζει ο κ. Ιζνογκούντ.Βάλτε και κάνα ροφό είναι ωραίος στα κάρβουνα
Εντάξει θα σε ακούσω εκπτωτε ..θα πάω για καφέ με τις φωτογραφίες
For those about to rock!
Ωραία θάλασσαΚαι επειδή ο κ. Annapurna με ξεσηκώνει, επιτρέψτε μου να αναρτήσω και εγώ μία [ελαφρώς λογοκριμένη] φωτογραφία.
![]()
Είσαι τόσο πωρωμένος με το επάγγελμα μας! Μπράβο Ωρίωνα. Θα πας μπροστά εάν σκέφτεσαι διαρκώς την θάλασσαΩραία θάλασσα