Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Συνέβησαν πολλά που πρέπει να βγουν στην επιφάνεια..δύο μέρες τώρα πίνω διαρκώς ουίσκι ( κι ακούω χέβι μέταλ δίσκοι), αλλά ακόμα δεν έχω βρει το κουράγιο να θυμηθώ τη φρίκη που έζησα..
Εντάξει μην τα πεις όλα
έναν μεζέ ρίξε
είμαστε γεμάτο αγωνία καλά λέει ο Ωρίων μην μας σκας

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Εντάξει μην τα πεις όλα
έναν μεζέ ρίξε
είμαστε γεμάτο αγωνία καλά λέει ο Ωρίων μην μας σκας
Πήγα πήρα ένα μπουκαλάκι ακόμα..μόλις το πιω ίσως βρω θάρρος και πω δυο λόγια για τα φρικαλέα που συνεβησα.
Ένα μονο θα πω : Τζίμι μην περάσεις από τη μαύρη πέτρα ξανά

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Ως επί τω κλειστρω, είμαστε ηλικιωμένοι στο νήμα..
Ένα μονο μπορώ να πω προς τω παρω: δεν ξαναπάω στην οδό μαύρης πέτρας. Κρύβονται αρχέγονοι τρόμοι και αταβιστικοι φόβοι
Ένας φίλος μου έχει σπίτι στης μαύρης πέτρας και το πουλάει
ενδιαφέρεσαι μήπως?

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Πήγα πήρα ένα μπουκαλάκι ακόμα..μόλις το πιω ίσως βρω θάρρος και πω δυο λόγια για τα φρικαλέα που συνεβησα.
Εκεί μεγάλωσα βρε
παιδικός μου φίλος έχει σπίτι εκεί
Ούτε πύλες ούτε λίρες ένα ψέμα δυστυχώς

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.827
Πόντοι
6.236
Μόλις το πιεις, θα κοιμηθείς, Αρίστο άρχοντα. Γράψε τώρα που είναι εφικτό.
Εκεί μεγάλωσα βρε
παιδικός μου φίλος έχει σπίτι εκεί
Ούτε πύλες ούτε λίρες ένα ψέμα δυστυχώς
Μα λέει έτσι μέχρι να πουλήσει το σπίτι, τι να έλεγε;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Έχω 3 μέρες να κοιμηθώ..όσα φοβερά συνέβησαν έρχονται σαν εφιάλτες στον ύπνο μου και δε με αφήνουν να ηρεμήσω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.827
Πόντοι
6.236
Έχω 3 μέρες να κοιμηθώ..όσα φοβερά συνέβησαν έρχονται σαν εφιάλτες στον ύπνο μου και δε με αφήνουν να ηρεμήσω
Εμείς, σε λίγες ώρες...
Michael Myers Spooky Szn GIF by Halloween

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.066
Πόντοι
5.506
πες ρε ανθρωπε τωρα που ειναι ακομα μερα μην νυχτωσει και ανατσουτσουριασουμε :confused:

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.907
Πόντοι
2.606
Που βρίσκεται η οδός μαύρης πέτρας?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μόλις ήπια το τέταρτο μπουκάλι ουίσκι για σήμερα και κάπως σταμάτησε το διαρκή τρεμούλιασμα των χεριών μου και η συνεχές ανάμνηση της φρικωδιας.
Πριν λίγες μέρες σκέφτηκα να ξαναπεράσω από την οδό μαύρης πέτρας. Είχα ξαναπάει πριν καιρό κι είχα μια "ευχάριστη "εμπειρία. Πατώντας στο συγκεκριμένο πλακάκι, την συγκεκριμένη ώρα και λέγοντας κάποια συγκεκριμένα λόγια, άνοιξε η πύλη , το τοπίο άρχισε να αλλάζει και βρέθηκα στη γνωστή πόλη όπου οι δήθεν
" φιλόξενοι" κάτοικοι σε περιποιούντε με δωρεάν σεξ.
Έτσι λοιπόν βρέθηκα σε έναν οίκο στον οποίο επέμενε μια από τις κύριες να περάσουμε μαζί το βράδυ. Όλα πήγαιναν καλά , μέχρι που κάποια στιγμή την ώρα της συνουσίας, η "κυρία" άρχισε να μεταμορφώνεται σε ένα ον που θυμίζει φοβερά υπεργηρες γυναίκες, όπως τις μάγισσες που βλέπουμε στις ταινίες κι ακόμα χειρότερα. Ήταν σαν 500 χρονών, γεμάτη ρυτίδες, βασικά μόνο ρυτίδες και μια μεγάλη φολιδωτη ουρά. Ήταν από πάνω μου σε στάση cowgirl, και reverse cowgirl,στις οποίες εναλλασσοταν με μανία και ένταση. Φώναζε και τσιριζε υστερικά και οι ρυτίδες είχαν πέσει όλες πάνω μου και μου έκοβαν την ανάσα. Εν το μεταξι, ήταν γεμάτη κονδυλώματα και λεπρα και κομμάτια από το λεπρο της δέρμα έπεφταν στο στόμα και στα μάτια μου. Ενοιωθα ότι βαθμιαία μεταλασσομουν σε ένα κονδυλωματικο και λεπρό ον , ενώ παράλληλα άρχισα να βγάζω ουρά κι εγώ. Ο τρόμος με είχε παραλύσει και με το ζόρι ανεπνεα. Είχα άρχισει να απελπίζομαι , όταν σε κάποια φάση πήγε προς νερού της ( ένα πρασινοκίτρινο πηχτό υγρό ,σαν λαδι μηχανής) στη τουαλέτα. Βρήκα ευκαιρία και το σκασα ( με πολλές περιπέτειες, αλλά δεν είναι επί του παρον)
Όταν ήρθα στη δική μας διάσταση ευτυχώς τα κονδυλώματα κι η λέπρα είχαν φύγει. Μου έμεινε μόνο ένα κοδυλωμα στην πλάτη για να μου θυμίζει την βδελυρά γνωριμία ..
Προσοχή συμπολίτες!
( Κριτική για οίκο στη μαύρη πέτρα)

Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.066
Πόντοι
5.506
Μόλις ήπια το τέταρτο μπουκάλι ουίσκι για σήμερα και κάπως σταμάτησε το διαρκή τρεμούλιασμα των χεριών μου και η συνεχές ανάμνηση της φρικωδιας.
Πριν λίγες μέρες σκέφτηκα να ξαναπεράσω από την οδό μαύρης πέτρας. Είχα ξαναπάει πριν καιρό κι είχα μια "ευχάριστη "εμπειρία. Πατώντας στο συγκεκριμένο πλακάκι, την συγκεκριμένη ώρα και λέγοντας κάποια συγκεκριμένα λόγια, άνοιξε η πύλη , το τοπίο άρχισε να αλλάζει και βρέθηκα στη γνωστή πόλη όπου οι δήθεν
" φιλόξενοι" κάτοικοι σε περιποιούνται με δωρεάν σεξ.
Έτσι λοιπόν βρέθηκα σε έναν οίκο στον οποίο επέμενε μια από τις κύριες να περάσουμε μαζί το βράδυ. Όλα πήγαιναν καλά , μέχρι που κάποια στιγμή την ώρα της συνουσίας, η "κυρία" άρχισε να μεταμορφώνεται σε ένα ον που θυμίζει φοβερά υπεργηρες γυναίκες, όπως τις μάγισσες που βλέπουμε στις ταινίες κι ακόμα χειρότερα. Ήταν σαν 500 χρονών, γεμάτη ρυτίδες, βασικά μόνο ρυτίδες και μια μεγάλη φολιδωτη ουρά. Ήταν από πάνω μου σε στάση cowgirl, και reverse cowgirl,στις οποίες εναλλασσοταν με μανία και ένταση. Φώναζε και τσιριζε υστερικά και οι ρυτίδες είχαν πέσει όλες πάνω μου και μου έκοβαν την ανάσα. Εν το μεταξι, ήταν γεμάτη κονδυλώματα και λεπρα και κομμάτια από το λεπρο της δέρμα έπεφταν στο στόμα και στα μάτια μου. Ενοιωθα ότι βαθμιαία μεταλασσομουν σε ένα κονδυλωματικο και λεπρό ον , ενώ παράλληλα άρχισα να βγάζω ουρά κι εγώ. Ο τρόμος με είχε παραλύσει και με το ζόρι ανεπνεα. Είχα άρχισει να απελπίζομαι , όταν σε κάποια φάση πήγε προς νερού της ( ένα πρασινοκίτρινο πηχτό υγρό) στη τουαλέτα. Βρήκα ευκαιρία και το σκασα ( με πολλές περιπέτειες, αλλά δεν είναι επί του παρον)
Όταν ήρθα στη δική μας διάσταση ευτυχώς τα κονδυλώματα κι η λέπρα είχαν φύγει. Μου έμεινε μόνο ένα κοδυλωμα στην πλάτη για να μου θυμίζει την βδελυρη γνωριμία ..
Προσοχή συμπολίτες!
sokraths.gif

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Να πω ότι κάνω τις πρώτες μου συγγραφικές προσπάθειες στο λογοτεχνικό είδος: " πορνογραφία του φανταστικού" . Ξέρω ότι θέλω ακόμα πολύ δουλειά, αλλά όλοι κάπως άρχισαν..

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Έτσι λοιπόν βρέθηκα σε έναν οίκο στον οποίο επέμενε μια από τις κύριες να περάσουμε μαζί το βράδυ. Όλα πήγαιναν καλά , μέχρι που κάποια στιγμή την ώρα της συνουσίας, η "κυρία" άρχισε να μεταμορφώνεται σε ένα ον που θυμίζει φοβερά υπεργηρες γυναίκες, όπως τις μάγισσες που βλέπουμε στις ταινίες κι ακόμα χειρότερα. Ήταν σαν 500 χρονών, γεμάτη ρυτίδες, βασικά μόνο ρυτίδες και μια μεγάλη φολιδωτη ουρά. Ήταν από πάνω μου σε στάση cowgirl, και reverse cowgirl,στις οποίες εναλλασσοταν με μανία και ένταση. Φώναζε και τσιριζε υστερικά και οι ρυτίδες είχαν πέσει όλες πάνω μου και μου έκοβαν την ανάσα. Εν το μεταξι, ήταν γεμάτη κονδυλώματα και λεπρα και κομμάτια από το λεπρο της δέρμα έπεφταν στο στόμα και στα μάτια μου. Ενοιωθα ότι βαθμιαία μεταλασσομουν σε ένα κονδυλωματικο και λεπρό ον , ενώ παράλληλα άρχισα να βγάζω ουρά κι εγώ. Ο τρόμος με είχε παραλύσει και με το ζόρι ανεπνεα. Είχα άρχισει να απελπίζομαι , όταν σε κάποια φάση πήγε προς νερού της ( ένα πρασινοκίτρινο πηχτό υγρό) στη τουαλέτα. Βρήκα ευκαιρία και το σκασα ( με πολλές περιπέτειες, αλλά δεν είναι επί του παρον)
Όταν ήρθα στη δική μας διάσταση ευτυχώς τα κονδυλώματα κι η λέπρα είχαν φύγει. Μου έμεινε μόνο ένα κοδυλωμα στην πλάτη για να μου θυμίζει την βδελυρη γνωριμία ..
Προσοχή συμπολίτες!
μια συνηθισμενη μερα στη μαυρης πετρας ηταν αρισταρχε :confused:
για μια στιγμη ανησύχησα
νομιζα ηταν κατι σοβαρο
τζαμπα μας τρομαξες:angel:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Προσοχή συμπολίτες!
Άρχοντα Αρίστο, έχεις περάσει πολλά τελευταία. Καλύτερα να κοιμηθείς λίγο και ο Γλύκας2323 θα φροντίσει να βρεις σιγά σιγά τα λογικά σου.

Τζίμη, τον Άρχοντα και τα μάτια σου. Και κομμένα τα πολλά ουίσκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom