Μόλις ήπια το τέταρτο μπουκάλι ουίσκι για σήμερα και κάπως σταμάτησε το διαρκή τρεμούλιασμα των χεριών μου και η συνεχές ανάμνηση της φρικωδιας.
Πριν λίγες μέρες σκέφτηκα να ξαναπεράσω από την οδό μαύρης πέτρας. Είχα ξαναπάει πριν καιρό κι είχα μια "ευχάριστη "εμπειρία. Πατώντας στο συγκεκριμένο πλακάκι, την συγκεκριμένη ώρα και λέγοντας κάποια συγκεκριμένα λόγια, άνοιξε η πύλη , το τοπίο άρχισε να αλλάζει και βρέθηκα στη γνωστή πόλη όπου οι δήθεν
" φιλόξενοι" κάτοικοι σε περιποιούντε με δωρεάν σεξ.
Έτσι λοιπόν βρέθηκα σε έναν οίκο στον οποίο επέμενε μια από τις κύριες να περάσουμε μαζί το βράδυ. Όλα πήγαιναν καλά , μέχρι που κάποια στιγμή την ώρα της συνουσίας, η "κυρία" άρχισε να μεταμορφώνεται σε ένα ον που θυμίζει φοβερά υπεργηρες γυναίκες, όπως τις μάγισσες που βλέπουμε στις ταινίες κι ακόμα χειρότερα. Ήταν σαν 500 χρονών, γεμάτη ρυτίδες, βασικά μόνο ρυτίδες και μια μεγάλη φολιδωτη ουρά. Ήταν από πάνω μου σε στάση cowgirl, και reverse cowgirl,στις οποίες εναλλασσοταν με μανία και ένταση. Φώναζε και τσιριζε υστερικά και οι ρυτίδες είχαν πέσει όλες πάνω μου και μου έκοβαν την ανάσα. Εν το μεταξι, ήταν γεμάτη κονδυλώματα και λεπρα και κομμάτια από το λεπρο της δέρμα έπεφταν στο στόμα και στα μάτια μου. Ενοιωθα ότι βαθμιαία μεταλασσομουν σε ένα κονδυλωματικο και λεπρό ον , ενώ παράλληλα άρχισα να βγάζω ουρά κι εγώ. Ο τρόμος με είχε παραλύσει και με το ζόρι ανεπνεα. Είχα άρχισει να απελπίζομαι , όταν σε κάποια φάση πήγε προς νερού της ( ένα πρασινοκίτρινο πηχτό υγρό ,σαν λαδι μηχανής) στη τουαλέτα. Βρήκα ευκαιρία και το σκασα ( με πολλές περιπέτειες, αλλά δεν είναι επί του παρον)
Όταν ήρθα στη δική μας διάσταση ευτυχώς τα κονδυλώματα κι η λέπρα είχαν φύγει. Μου έμεινε μόνο ένα κοδυλωμα στην πλάτη για να μου θυμίζει την βδελυρά γνωριμία ..
Προσοχή συμπολίτες!
( Κριτική για οίκο στη μαύρη πέτρα)