Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Εντάξει guys δεν είμαι μεθυσμένος. Βασικά δεν έχω πιει τίποτα, επομένως μην ανησυχείτε άσκοπα
Ωραίος ο Παντελίδης, αν και πολύ μελαγχολικός

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Λοιπόν ενημερώνω ότι με τον καινούργιο χρόνο σoβαρευομαι. Ούτε μυθολογία, ούτε μαύρη πέτρα no more

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Μόλις ήπια το τέταρτο μπουκάλι ουίσκι για σήμερα και κάπως σταμάτησε το διαρκή τρεμούλιασμα των χεριών μου και η συνεχές ανάμνηση της φρικωδιας.
Πριν λίγες μέρες σκέφτηκα να ξαναπεράσω από την οδό μαύρης πέτρας. Είχα ξαναπάει πριν καιρό κι είχα μια "ευχάριστη "εμπειρία. Πατώντας στο συγκεκριμένο πλακάκι, την συγκεκριμένη ώρα και λέγοντας κάποια συγκεκριμένα λόγια, άνοιξε η πύλη , το τοπίο άρχισε να αλλάζει και βρέθηκα στη γνωστή πόλη όπου οι δήθεν
" φιλόξενοι" κάτοικοι σε περιποιούντε με δωρεάν σεξ.
Έτσι λοιπόν βρέθηκα σε έναν οίκο στον οποίο επέμενε μια από τις κύριες να περάσουμε μαζί το βράδυ. Όλα πήγαιναν καλά , μέχρι που κάποια στιγμή την ώρα της συνουσίας, η "κυρία" άρχισε να μεταμορφώνεται σε ένα ον που θυμίζει φοβερά υπεργηρες γυναίκες, όπως τις μάγισσες που βλέπουμε στις ταινίες κι ακόμα χειρότερα. Ήταν σαν 500 χρονών, γεμάτη ρυτίδες, βασικά μόνο ρυτίδες και μια μεγάλη φολιδωτη ουρά. Ήταν από πάνω μου σε στάση cowgirl, και reverse cowgirl,στις οποίες εναλλασσοταν με μανία και ένταση. Φώναζε και τσιριζε υστερικά και οι ρυτίδες είχαν πέσει όλες πάνω μου και μου έκοβαν την ανάσα. Εν το μεταξι, ήταν γεμάτη κονδυλώματα και λεπρα και κομμάτια από το λεπρο της δέρμα έπεφταν στο στόμα και στα μάτια μου. Ενοιωθα ότι βαθμιαία μεταλασσομουν σε ένα κονδυλωματικο και λεπρό ον , ενώ παράλληλα άρχισα να βγάζω ουρά κι εγώ. Ο τρόμος με είχε παραλύσει και με το ζόρι ανεπνεα. Είχα άρχισει να απελπίζομαι , όταν σε κάποια φάση πήγε προς νερού της ( ένα πρασινοκίτρινο πηχτό υγρό ,σαν λαδι μηχανής) στη τουαλέτα. Βρήκα ευκαιρία και το σκασα ( με πολλές περιπέτειες, αλλά δεν είναι επί του παρον)
Όταν ήρθα στη δική μας διάσταση ευτυχώς τα κονδυλώματα κι η λέπρα είχαν φύγει. Μου έμεινε μόνο ένα κοδυλωμα στην πλάτη για να μου θυμίζει την βδελυρά γνωριμία ..
Προσοχή συμπολίτες!
( Κριτική για οίκο στη μαύρη πέτρα)
Αρίστο, τελικά δεν μας είπες: προφυλακτικό φορούσες;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μετά από την αποτυχημένη συγγραφική προσπάθεια στην " πορνογραφία του φανταστικού" , αποφάσισα να μην ξαναγράψω, καθώς η ανταπόκριση του κοινού ήταν μηδαμινή. Μάλλον θα αλλάξω πορεία και θα ασχοληθώ με τη γεωργία

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Μετά από την αποτυχημένη συγγραφική προσπάθεια στην " πορνογραφία του φανταστικού" , αποφάσισα να μην ξαναγράψω, καθώς η ανταπόκριση του κοινού ήταν μηδαμινή. Μάλλον θα αλλάξω πορεία και θα ασχοληθώ με τη γεωργία
καλη η γεωργια? ειναι του χωρου?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Να πω ότι τελικά ( δυστυχώς) δε βγήκα λόγο ανειλυμενων υποχρεώσεων.. ήθελα να πάω σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί λόγο μιας κοπελας που δουλεύει. Εντάξει πολύ νέα ( 25 λέω), δεν έχω ελπίδες, αλλά είναι σαν ωπτασια ( μελαχρινή, ψηλή, τέλειο πρόσωπο και τα λοιπά)
Να δούμε πότε θα πάω αύριο παραμονή δε βολεύει, μεθαύριο αργία ..

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Screenshot_2023-12-31-00-00-53-858_com.google.android.googlequicksearchbox~2.jpg

White Christmas

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
66
Like
3.778
Πόντοι
2.666
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί του στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Το μέσο μέλος του μπου έχει εμπειρία σε όλες τις καταστάσεις της ζωής, έχει αιτιολογημένη άποψη για όλα και δεν διανοείται ότι είναι δυνατόν κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα πράγματα από αυτόν.
Το νήμα αυτό δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη του μπου. Απευθύνεται στους λίγους, που ζουν με τα ελαττώματά τους και τις ικανότητές τους. Αυτούς που δέχονται την διαφορετικότητα στην άποψη, γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα και που ... τους έχει τύχει να πάνε με εργαζόμενη και αυτή να κοιτά το ταβάνι ...
Απευθύνεται σ΄ αυτούς που δεν σαρώνουν γυναίκες στο πέρασμά τους. Σ΄ αυτούς που ξέρουν ότι τα σφάλματα και η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή.
Σ΄ αυτούς που με χιούμορ και αυτοσαρκασμό προσπερνούν τις καταστάσεις, χωρίς εμμονές και κολλήματα.
Θα μας παίξετε;

Και επειδή δεν σαρώνουμε στις γυναίκες, ας ξεκινήσουμε με μία συνταγή για να περνάμε την ώρα μας. Βέβαια την τελευταία φορά που ανήρτησα συνταγή, αυτή κατακεραυνώθηκε από τον κ. loytsos. Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία ...

Fesengoun (το βασιλικό περσικό φαγητό)

Τι χρειαζόμαστε:

1/2 κιλό κρέας (ό,τι κρέας θέλετε)
1/2 κιλό καρύδια
χυμός από ένα λεμόνι
2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
2 χούφτες σταφίδες

Πώς το κάνουμε:

Βάζετε τα καρύδια στο μούλτι και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν πολύ πολύ ψιλά, σαν σκόνη.
Τα ρίχνετε σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε νερό τόσο όσο περίπου το διπλάσιο απο το ύψος των καρυδιών.
Ρίχνετε μέσα τον πελτέ και το χυμό λεμονιού.
Βράζετε όλα τα παραπάνω για 5-10 λεπτάκια.
Στη συνέχεια, και ενώ βράζουν ρίχνετε μέσα το κρέας, προσθέτετε λίγο αλάτι και χαμηλώνετε τη φωτιά αφήνοντας να σιγοβράσει για αρκετή ώρα.
10 λεπτά πριν το σβήσετε ρίχνετε μεσα τις σταφίδες.
Αν όταν το σβήσετε σας φανεί λίγο "νερουλό" μην ανησυχήσετε! Όσο κρυώνει, δένει και η τελική όψη της σάλτσας δεν είναι τελείως σφιχτή.
Σερβίρετε βάζοντας ρύζι (μπασμάτι κατα προτίμηση) στο πιάτο και ρίχνοντας από πάνω το κρέας με τη σάλτσα του ώστε να "ποτίσει" λιγάκι το ρύζι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το κρέας που προτείνεται για τη συνταγή είναι κρέας από πουλερικά όπως γαλοπούλα ή κοτόπουλο σε μπούτι ή κομμάτια και επίσης γίνεται εξαιρετικό με κρεας κυνηγιού, πχ λαγός ή κουνέλι. Φτιάχνεται όμως κάλλιστα με οποιοδήποτε άλλο κρέας και γίνεται πολύ νόστιμο. Αυτό που χρειάζεται είναι το κρέας να σιγοβράζει για πολλή ώρα, όσο περισσότερο, τόσο πιο καλά. Ενδεικτικά, μισό κιλο κοτόπουλο σε κομματάκια εγω τα βράζω πάνω από μία ώρα. Όσο θα βράζει θα δείτε το λάδι από τα καρύδια να ανεβαίνει πάνω, αυτο είναι που νοστιμίζει το φαγητό.

Η αυθεντική συνταγή δεν έχει πελτέ ντομάτας, αλλά πάστα απο άγρια ροδιά, όμως επειδή εγω δεν έβρισκα, η φίλη μου μου είπε πως μπορώ να το αντικαταστήσω άνετα. Απλά το αναφέρω μήπως κάποιος-α διαθέτει!

Και ένα τελευταίο μυστικό: το φαγητό αυτό αφού κρυώσει καλό είναι να μην ξαναζεσταθεί γιατι "κόβει" και αλλοιώνεται ελαφρώς η γεύση του. Εάν θέλετε να το φάτε την επόμενη μέρα ζεστάνετε απλά καλά το ρύζι ή ό,τι άλλο το συνοδεύει. Διατηρείται όμως για μέρες στο ψυγείο χωρίς να χαλάσει, μιας που το προστατεύει το δικό του λάδι, αυτό που έχουν "βγάλει" τα καρύδια.
Τομονο πραγμα που δε περιμενα νσ δω σ αυτο το site εινσι συμταγη μσγειρικης
..μηπως να ανοιχτει ενα πιο κσταλληλο θεμα..π,χ μαγειρικη και ταυτοχρονα σεξ?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κάθομαι μόνος στο σαλόνι και γελάω στα μουλωχτα με αυτά που γράψατε χθες...!!!

Καλημέρα, "παιδιά"!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Θα μπορούσα να του στείλω π.μ. στον κ. Εγγράμματο αλλά προτιμώ να τον ευχαριστήσω Δημόσια.

Αυτή η chillstep μουσική του ήταν ένα σημαντικό αίτιο για ένα υπέροχο απόγευμα και βράδυ χθες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom