Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Μόλις ήπια το τέταρτο μπουκάλι ουίσκι για σήμερα και κάπως σταμάτησε το διαρκή τρεμούλιασμα των χεριών μου και η συνεχές ανάμνηση της φρικωδιας.
Πριν λίγες μέρες σκέφτηκα να ξαναπεράσω από την οδό μαύρης πέτρας. Είχα ξαναπάει πριν καιρό κι είχα μια "ευχάριστη "εμπειρία. Πατώντας στο συγκεκριμένο πλακάκι, την συγκεκριμένη ώρα και λέγοντας κάποια συγκεκριμένα λόγια, άνοιξε η πύλη , το τοπίο άρχισε να αλλάζει και βρέθηκα στη γνωστή πόλη όπου οι δήθεν
" φιλόξενοι" κάτοικοι σε περιποιούντε με δωρεάν σεξ.
Έτσι λοιπόν βρέθηκα σε έναν οίκο στον οποίο επέμενε μια από τις κύριες να περάσουμε μαζί το βράδυ. Όλα πήγαιναν καλά , μέχρι που κάποια στιγμή την ώρα της συνουσίας, η "κυρία" άρχισε να μεταμορφώνεται σε ένα ον που θυμίζει φοβερά υπεργηρες γυναίκες, όπως τις μάγισσες που βλέπουμε στις ταινίες κι ακόμα χειρότερα. Ήταν σαν 500 χρονών, γεμάτη ρυτίδες, βασικά μόνο ρυτίδες και μια μεγάλη φολιδωτη ουρά. Ήταν από πάνω μου σε στάση cowgirl, και reverse cowgirl,στις οποίες εναλλασσοταν με μανία και ένταση. Φώναζε και τσιριζε υστερικά και οι ρυτίδες είχαν πέσει όλες πάνω μου και μου έκοβαν την ανάσα. Εν το μεταξι, ήταν γεμάτη κονδυλώματα και λεπρα και κομμάτια από το λεπρο της δέρμα έπεφταν στο στόμα και στα μάτια μου. Ενοιωθα ότι βαθμιαία μεταλασσομουν σε ένα κονδυλωματικο και λεπρό ον , ενώ παράλληλα άρχισα να βγάζω ουρά κι εγώ. Ο τρόμος με είχε παραλύσει και με το ζόρι ανεπνεα. Είχα άρχισει να απελπίζομαι , όταν σε κάποια φάση πήγε προς νερού της ( ένα πρασινοκίτρινο πηχτό υγρό) στη τουαλέτα. Βρήκα ευκαιρία και το σκασα ( με πολλές περιπέτειες, αλλά δεν είναι επί του παρον)
Όταν ήρθα στη δική μας διάσταση ευτυχώς τα κονδυλώματα κι η λέπρα είχαν φύγει. Μου έμεινε μόνο ένα κοδυλωμα στην πλάτη για να μου θυμίζει την βδελυρη γνωριμία ..
Προσοχή συμπολίτες!
( Κριτική για οίκο στη μαύρη πέτρα)
Κουλούρι πήρες; η, το χρέωνε έξτρα;:grin:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μόνο 30 άτομα στην πρεμιέρα, πρώτη παρουσίαση του έργου μου. Μάλλον δεν άρεσε παρότι οι ανακοινώσεις ήταν πολλές. Δεν πειράζει, μάλλον δεν είμαι κατάλληλος για το δύσκολο είδος " πορνογραφία του φανταστικού".. παραδίδω τη σκυτάλη στον επόμενο
Screenshot_2023-12-30-17-13-52-142_com.android.chrome.jpg

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Μόνο 30 άτομα στην πρεμιέρα, πρώτη παρουσίαση του έργου μου. Μάλλον δεν άρεσε παρότι οι ανακοινώσεις ήταν πολλές. Δεν πειράζει, μάλλον δεν είμαι κατάλληλος για το δύσκολο είδος " πορνογραφία του φανταστικού".. παραδίδω τη σκυτάλη στον επόμενο
Screenshot_2023-12-30-17-13-52-142_com.android.chrome.jpg
Μια χαρα τα πηγες αρισταρχε
δεν ηταν μονο 30 ατομα στη πρεμιερα
ειχε και αλλους 69 θεατες δεν φαινονται στη καρτελα καθοτι φαντασματα
εσυ ακομα δεν μπορεις να τους δεις μονον εγω διοτι ειμαι και χρονια στης μ.πετρας:smiling-face-with-heart-eyes:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μια χαρα τα πηγες αρισταρχε
δεν ηταν μονο 30 ατομα στη πρεμιερα
ειχε και αλλους 69 θεατες δεν φαινονται στη καρτελα καθοτι φαντασματα
εσυ ακομα δεν μπορεις να τους δεις μονον εγω διοτι ειμαι και χρονια στης μ.πετρας:smiling-face-with-heart-eyes:
Είμαι απογοητευμένος.. 5 μέρες δούλευα πάνω στο κείμενο, για να είναι τέλειο, αλλά οι προσπάθειες μου αποδείχτηκαν ματεες...
Πρέπει να σιλλογιστω πολλή καλά για το μέλλον

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.827
Πόντοι
6.236
Είμαι απογοητευμένος.. 5 μέρες δούλευα πάνω στο κείμενο, για να είναι τέλειο, αλλά οι προσπάθειες μου αποδείχτηκαν ματεες...
Μην απογοητεύεσαι, Αρίστο. Το ταλέντο σου θα λάμψει μια μέρα.
Για την ώρα, φτιάξε έναν σκέτο, διπλό ελληνικό.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.827
Πόντοι
6.236

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
βρηκα τη καρδια του προβληματος αρισταρχε
το χεβι μεταλ πρεπει να κοψεις οχι το ουισκι
εαν το εριχνες στα λαικοτσιφτετελια σαν εμενα
καμια σαν την βανδη θα ερχονταν για σεξ οχι σαν τη παλιογρια με την πρασινη ουρα:2funny::2funny::2funny:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Δε βάζουν ουίσκι στον ελληνικό. Αλλοιώνει την ερμηνεία του φλιτζανιού. "Πολλά λεφτά" θα έχεις, "χωρισμό" θα σου δείξει

images
Καλά θα βάλω βότκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βρηκα τη καρδια του προβληματος αρισταρχε
το χεβι μεταλ πρεπει να κοψεις οχι το ουισκι
εαν το εριχνες στα λαικοτσιφτετελια σαν εμενα
καμια σαν την βανδη θα ερχονταν για σεξ οχι σαν τη παλιογρια με την πρασινη ουρα:2funny::2funny::2funny:

Πήραμε τη ζωή μας λάθος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Καλά θα βάλω βότκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πήραμε τη ζωή μας λάθος
Και εγω μια Ζωη προσπαθησα να την παρω απο πισω και μου ειπε οτι ειναι λαθος. Αλλα συνεχεια το ιδιο λαθος κανω:confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.907
Πόντοι
2.606
Σκέφτηκες να προσθέσεις ένα κάμπινγκ και 2-3 γουρούνια στο στόρυ, προσαρμοσμένα φυσικά στην μυστηριώδη οδό μαύρης πέτρας...:coffee:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Σκέφτηκες να προσθέσεις ένα κάμπινγκ και 2-3 γουρούνια στο στόρυ, προσαρμοσμένα φυσικά στην μυστηριώδη οδό μαύρης πέτρας...:coffee:
Όχι μόνο μπορούσε να βάλει μερικά μελομακάρονα, κάνα κρασάκι η ακόμα και τσαγακι

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Guys είμαι πολύ απογοητευμένος. Απέτυχα και στον έρωτα και στην τέχνη. Θα βγω να πιω 5-6 ποτά ( έχει ένα μπαρ που δουλεύει μια κοπέλα πάρα πολύ όμορφη, μάλλον εκεί θα πάω)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.827
Πόντοι
6.236
Guys είμαι πολύ απογοητευμένος. Απέτυχα και στον έρωτα και στην τέχνη. Θα βγω να πιω 5-6 ποτά ( έχει ένα μπαρ που δουλεύει μια κοπέλα πάρα πολύ όμορφη, μάλλον εκεί θα πάω)
Φίλε μου, άκουσέ με (για πρώτη φορά) :
πέσε να κοιμηθείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom