Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
ημουν ο τζιμ2323Και μάλιστα τον κ. 2323 τον χαρακτήρισε ως "γλυκό" της.
Εμείς δεν συμπεριλαμβανόμεθα εις την διατροφικήν αλυσίδαν της κας @Sexyjoanna ...
Πάρα πολλά φευ!
Αυτά ακούω όταν τρέχω με 280 στην εθνικη
"Αυτά ακούω όταν τρέχω με 280 στην εθνικη"
280 ???
Εντάξει ψέματα λέω. Δεν έχω Πόρσε σεγεν, ούτε Λαμποργκίνι..έχω φιατ τρίο"Αυτά ακούω όταν τρέχω με 280 στην εθνικη"
280 ???
πως κανεις ετσι καπτεν για ενα ματακι αφου εχεις και δευτεροΤι να σας είπω, αγαπητέ; ήθελα να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ότι η κυρία αυτή σας αδικεί επειδή έχω βιώσει κι εγώ την αδικία στο πετσί μου. Την προκάλεσα τρις να μου δώσει σημασία (και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι φορούσα το καπέλο μου και την στολή εξόδου με τα ασημένια κουμπιά και συνεπώς ο βαθμός μου ήτο ορατός) και το μόνο που κατάφερα να αποσπάσω ήτο ένα "ατακτούλης". Σε άλλες περιπτώσεις ήδη θα έψαχνα για δικαιολογίες προκειμένου να απορρίψω μια πρόταση γάμου ή ελευθέρας συμβιώσεως....αλλά η κυρία αυτή, την οποία γλίχομαι όπως κι εσείς, προτίμησε να χαριεντίζεται με τον κύριο Χατζηπαναγή2323, ο οποίος δεν χάνει ποτέ τον καιρό του εάν πρόκειται να "βγάλει το μάτι" του Καπετάνιου του.
Τι τα θέλετε ; η Ιωάννα δεν μας αγαπά. Είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι που προτιμά την ασφάλειαν των σχέσεων που ελέγχει, με άνδρες οίοι δηλώνουν άπειροι παρά τα άπειρα χρόνια που κουβαλούν στους ώμους. Δεν εμπιστεύεται άνδρες ευγενικής καταγωγής και αγαθών προθέσεων και ο λόγος άγνωστος.
Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε. Μήπως είδατε την Έλενα;
ασχετο αρισταρχε αλλα ο αγραμματος καιρο εχει να φανειΟπς Λάθος, φιατ ουνο ήθελα να πω
Ξύπνησε ο γλυκοπούτσης2323; κάνουμε και αστειάκια στον Καπετάνιο τώρα; πήραμε τα πάνω μας; ας είναι. Θα στην χαρίσω αυτή την φορά επειδή σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά και επειδή χθες ομολόγησες ότι δεν ξέρεις πολλά από γυναίκες. Όσο για την κυρία Τζοάνα, είναι φανερό ότι την συγκίνησε η απειρία σου.
ο απειρος γλυκος2323 δεν ειναι και ασχημοΞύπνησε ο γλυκοπούτσης2323; κάνουμε και αστειάκια στον Καπετάνιο τώρα; πήραμε τα πάνω μας; ας είναι. Θα στην χαρίσω αυτή την φορά επειδή σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά και επειδή χθες ομολόγησες ότι δεν ξέρεις πολλά από γυναίκες. Όσο για την κυρία Τζοάνα, είναι φανερό ότι την συγκίνησε η απειρία σου.
Συνέβη ακόμα μια στενή επαφή τρίτου τύπου με φάντασμα αυτές τις μερε αλλά ο τρόμος με έχει κυριεύσει και δεν βρήκα ακόμα τις λέξεις ( προσοχή έρχεται ο αλεξις)ασχετο αρισταρχε αλλα ο αγραμματος καιρο εχει να φανει
απο τοτε που αρχισες να κανεις παρεα με φαντασματα
νομιζω μας αποφευγει
πρεπει να τον τρομαξες
Αρκεί να έβαλες προφυλακτικό άρχοντα Αρίστο.Συνέβη ακόμα μια στενή επαφή τρίτου τύπου με φάντασμα αυτές τις μερε αλλά ο τρόμος με έχει κυριεύσει και δεν βρήκα ακόμα τις λέξεις ( προσοχή έρχεται ο αλεξις)
Τι σου συμβαίνει Αρίσταρχος αρχίζεις να μας τρομάζειςΠρέπει να ενημερωθούν όλοι για αυτό που συμβαίνει σε ανυποψίαστους περαστικούς. Το χέρι μου τρέμει όμως και δε μπορώ να γράψω
Συνέβησαν πολλά που πρέπει να βγουν στην επιφάνεια..δύο μέρες τώρα πίνω διαρκώς ουίσκι ( κι ακούω χέβι μέταλ δίσκοι), αλλά ακόμα δεν έχω βρει το κουράγιο να θυμηθώ τη φρίκη που έζησα..Τι σου συμβαίνει Αρίσταρχος αρχίζεις να μας τρομάζεις
Μη μας σκας, Αρίστο άρχοντα, έχουμε και μεγάλους ανθρώπους στο νήμα...Συνέβησαν πολλά που πρέπει να βγουν στην επιφάνεια..δύο μέρες τώρα πίνω διαρκώς ουίσκι ( κι ακούω χέβι μέταλ δίσκοι), αλλά ακόμα δεν έχω βρει το κουράγιο να θυμηθώ τη φρίκη που έζησα..
Ως επί τω κλειστρω, είμαστε ηλικιωμένοι στο νήμα..Μη μας σκας, Αρίστο άρχοντα, έχουμε και μεγάλους ανθρώπους στο νήμα...