Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.066
Πόντοι
5.506
Αποχωρώ τώρα.
Η Μ έχει αύριο γενέθλια. Κλείνει τα 49.
Θέλω να ρυθμίσω ορισμένες λεπτομέρειες δια τον αυριανόν εορτασμόν.
πανε τα λεφτακια μου....σε λουλουδικα,οινους και αδαμαντες θα πανε...
φευ

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Κοινές οι αναζητήσεις μας.
Είχα προσκαλέσει και μια Χριστινα35αρα.
Εκείνη ούτε καν μου απάντησε...
Θα διάβασε μάλλον την σε βάρος μου κριτική της κας Ιωάννας.

Όταν επιστρέψω θα σας βοηθήσω με την κα. Ελένη. Εμένα με έχει φτυσμενο αλλά θα της ομιλήσω για το ευγενές των προθέσεων σας, κύριε.
Τι μου θυμίσατε τώρα! Όταν η Χριστίνα αυτή εμφανίστηκε και είπε ότι θα ερχόταν στο κλεινόν άστυ τα περασμένα Χριστούγεννα, της είπα κάτι για τα εσώρουχα της επειδή τα έδειχνε δημοσίως. Ξέρετε τι μου απάντησε; ΤΙΠΟΤΑ.

Σας ευχαριστώ για την Έλενα αλλά μην μπείτε στον κόπο. Όταν δεν πηγαίνει ο Καπετάνιος στην Έλενα πρέπει η Έλενα να έλθει στον Καπετάνιο.
Αποχωρώ τώρα.
Τις καλύτερες ευχές από εμένα και από το πλήρωμά μου.

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Αποχωρώ τώρα.
Να της μεταφέρετε (βρείτε κάποιον ευσχημον τρόπον) και τις δικές μας ευχές για χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε αλλά είσθε τυχερός! (ως προς το παρόν τουλάχιστον)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.827
Πόντοι
6.236
Οι λιγούρηδες που θέλουν γκόμενα ισοψηφισαν με εμάς τους ανώτερους πνευματικά ανθρώπους, που αφού ξεπεράσαμε τις πρόσκαιρες υλικές απολαύσεις (οι χυλοπίτες βοήθησαν σημαντικά σ αυτό) ασχολούμεθα με τον εξευγενισμό του Πνεύματος.
Με όλο το σέβας, αγαπητέ οικοδεσπότα, θα σας θέσω ένα ερώτημα, για εμάς, που ψηφίσαμε ότι θέλουμε γκόμενα :
Δηλαδή, εάν είχαμε πάει διά δεκαήμερον αλλαγήν του χρόνου με 49χρονη αιθέρια ξανθιά, εις τας μακρινάς εξοχάς, θα θεωρούμασταν ως ενασχολούμενοι με τον εξευγενισμό του Πνεύματος και όχι λιγούρια;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Όταν η οικογένεια του πατέρα μου ήρθαν στην Ελλάδα μετά την Καταστροφή, ο πατέρας μου ήρθε Θεσσαλονίκη και έγινε ΠΑΟΚ ενώ ο αδελφός του πήγε Αθήνα και έγινε ΑΕΚ.
Αυτό νομίζω ότι λέει πολλά, πάρα πολλά!
Στην περίπτωση του πατέρα μου η οικογένεια του, πρώτα πήγαν στην επαρχία, και μετά από χρόνια με τη μάνα μου ήρθαν θεσνικη ( ήταν σε μέρος με πολλούς πρόσφυγες και πολλούς οπαδούς της ΑΕΚ)

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Με όλο το σέβας, αγαπητέ οικοδεσπότα, θα σας θέσω ένα ερώτημα, για εμάς, που ψηφίσαμε ότι θέλουμε γκόμενα :
Δηλαδή, εάν είχαμε πάει διά δεκαήμερον αλλαγήν του χρόνου με 49χρονη αιθέρια ξανθιά, εις τας μακρινάς εξοχάς, θα θεωρούμασταν ως ενασχολούμενοι με τον εξευγενισμό του Πνεύματος και όχι λιγούρια;
Επειδή πήγε διακοπές ( στην Ελβετία?) ο οικοδεσπότης, δε σημαίνει ότι είναι λιγουρι..
Θα πάρω τώρα κι εγώ την Πόρσε, να πάω για καφεδάκι παραλία..
Την είχα για σέρβις..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Σέρβις κιόλας; Τον προηγούμενο μήνα δεν την πήρες; :think:
Όχι Ωρίων. Αν και νέο παιδί ξεχνάς και μπερδευεσαι.
τον προηγούμενο μήνα παραγγελία μια λαμπργκινι.θα αργήσει να έρθει.είναι ειδηκη παραγγελία, μοντέλο μόνο για μένα, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μου

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.827
Πόντοι
6.236
Όχι Ωρίων. Αν και νέο παιδί ξεχνάς και μπερδευεσαι.
τον προηγούμενο μήνα παραγγελία μια λαμπργκινι.θα αργήσει να έρθει.είναι ειδηκη παραγγελία, μοντέλο μόνο για μένα, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μου
Ποιες ανάγκες σου; Όταν βάζει γκολ η ΑΕΚ, σε ενημερώνει παίζοντας τον ύμνο της;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Ποιες ανάγκες σου; Όταν βάζει γκολ η ΑΕΚ, σε ενημερώνει παίζοντας τον ύμνο της;
Εντάξει τον ύμνο τον ακούω συχνά. Κάτι άλλες λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για μας τους easy riders ( kaι να πω δε θα καταλάβεις)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.591
Πόντοι
3.846
Αγαπητέ Ωρίωνα ,το σημαντικό είναι να έχεις και το σώμα και το πνεύμα σου χορτάτο. Για αυτό δεν πρέπει να χάνεις ευκαιρίες για τον κάθε τομέα της ύπαρξής σου.
Ας πούμε αν τη βρεις εσύ την αιθέρια ύπαρξη και έχεις την ευκαιρία να την πας για τριήμερο στην Αράχοβα να σου δείξει τα κόκκινα γιορτινά εσώρουχα που πήρε για την περίσταση, αδράττεις την ευκαιρία και τέλος. Το βιβλίο του Νίτσε μπορεί να περιμένει 3 μέρες στο κομοδίνο, δε χάλασε ο κόσμος.
Αν τώρα έχεις μία δωρεάν πρόσκληση για διάλεξη του Σλαβόι Ζίζεκ ,ώστε να ακούσεις το Σλοβένο φιλόσοφο να σου λέει πως η μετασοσιαλιστική εποχή μας οδήγηση στην εποχή του κοινωνικού ατομικισμού και πως από το εγώ, πήγαμε στο εμείς και μετά στο εγώ κι ο σκύλος μου.... τσεκάρεις το κινητό και αν δεν έχει στείλει μήνυμα η αιθέρια ύπαρξη πάς στη διάλεξη. Ποιος ξέρει μπορεί να τσιμπήσεις καμιά ατάκα και να τη λες και εσύ που και που.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020