Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506
Καλέ μου φίλε, θα έλεγα και σε σένα αλλά εσύ έχεις ήδη πολλά χρόνια. Να τα δεκαχιλιάσεις. Πάντως ο νηματοθέτης μας μάλλον έχει δίκιο. Η κυρία Ιωάννα ή Joanna φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρή.
δεν ξερω δεν ξερω
δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο γυναικες
ειχα λιγοστες γυναικες στη ζωη μου
παντα ημουν ενας αντρας που δεν χρειαζονταν πολλα

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Καλέ μου φίλε, θα έλεγα και σε σένα αλλά εσύ έχεις ήδη πολλά χρόνια. Να τα δεκαχιλιάσεις. Πάντως ο νηματοθέτης μας μάλλον έχει δίκιο. Η κυρία Ιωάννα ή Joanna φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρή.
Ε, όχι και αυστηρή η κυρία Joanna! Είναι η πιο γλυκιά, αξιοπρεπής και συμπαθητική εδώ μέσα, με διαφορά!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
δεν ξερω δεν ξερω
δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο γυναικες
ειχα λιγοστες γυναικες στη ζωη μου
παντα ημουν ενας αντρας που δεν χρειαζονταν πολλα
Jimmy εσύ είσαι ή σε απήγαγαν εξωγήινοι;

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506
Προς κ. Jim2323 η ερώτησις!

κ. Jim2323,
παλαιότερον εις το παρόν Νήμα εδραστηριοποιείτο αγαπητόν μέλος υπό το νικ JimJim.
Κατά την πορείαν των εργασιών του Νήματος απεκαλύφθη το επίμηκες του πέους του και ως εκ τούτου η λαθραία είσοδός του εις το Νήμα Ημών.
Οίκοθεν νοείται ότι τα αντανακλαστικά του Νήματος ενεργοποιήθησαν πάραυτα και ο κ. JimJim παρεδόθη εις δημοσίαν διαπόμπευσιν και εις την δημοσίαν χλεύην των μελών μας.
Εξηναγκάσθη να αλλάξει το νικ από JimJim εις Jim25Jim και συνέχισε να μετέχει των εργασιών του Νήματος έως ότου Γαλλίς τινά ηράσθη των προσόντων του και εις την συνέχειαν ούτος ηράσθη της Γαλλίδος κ.ο.κ. Και δηλαδή εξηφανίσθη εκ του Νήματος Ημών, ως ακριβώς συμβάνει και με τον αχαΐρευτον ανεψιόν μου, όστις ηράσθη επίσης.

Η ερώτησις του Νηματοθέτου είναι η εξής:
Μήπως, κ. Jim2323, ο αριθμός 2323 εις το νικ Υμών, παραπέμπει Ημάς [εμμέσως πλην όμως σαφώς] εις όσα αναφέρω παραπάνω;;;;;

Δηλαδή παραπέμπει Ημάς εις μέγεθος [περίπου] ως το κατωτέρω;;;;;
caption.jpg
το 2323 ειναι ενα εντελως τυχαιο νουμερο κ.μπλιζ
τωρα οσον αφορα το μεγεθος δυστυχως κινουμαι στα ελληνικα στανταρ
μη σας πω στα αρχαιοελληνικα:cheesy:

peos-1.jpg

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Περπατώντας στη γειτονιά μου την Τούμπα, θυμήθηκα την συνέχεια της ιστορίας του Πεοντα και της Αιδιουσας:
" Με τον καιρό οι δυο τους συνήθισαν στην καινούργια τους κατάσταση, και αποφάσισαν ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι πρέπει να το ρίχνουν κι έξω που και που ( σεξακι). Έτσι λοιπόν ο Πεοντας φούσκωνε τα νερά του και γινόταν ορμητικός , ενώ η Αιδιουσα καθόταν κόντρα στο ρεύμα σε στάση κατάλληλη για συνουσία. Στο σημείο της επαφής δημιουργούνταν ισχυρές δίνες, τις οποίες όταν έβλεπαν οι κάτοικοι, χαίρονταν, γιατί ήξεραν τι συμβαίνει. Τις ημέρες των δινων παρατηρούνταν αύξηση στις γεννήσεις των αιγοπροβάτων και στην καρποφορία των δέντρων και των σιτηρών. Εξ ου και το ρητό:" όταν ο Πεοντας αγαπά αυξάνονται τα σιτηρά". Βέβαια είναι παροιμία που με το πέρασμα των ετών εξαφανίστηκε από την καθομιλουμένη "

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Παρότι μένω Τούμπα εδώ και πολλά χρόνια είμαι ΑΕΚ, λόγω του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Παρόλα αυτά αν δεν το πάρουμε εμείς, ας το πάρει ο ξάδερφος που φέτος είναι πολύ καλός. Ραζβαν αλάνι μπιπ το λιμάνι.. χαχαχαχ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Περπατώντας στη γειτονιά μου την Τούμπα, θυμήθηκα την συνέχεια της ιστορίας του Πεοντα και της Αιδιουσας:
" Με τον καιρό οι δυο τους συνήθισαν στην καινούργια τους κατάσταση, και αποφάσισαν ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι πρέπει να το ρίχνουν κι έξω που και που ( σεξακι). Έτσι λοιπόν ο Πεοντας φούσκωνε τα νερά του και γινόταν ορμητικός , ενώ η Αιδιουσα καθόταν κόντρα στο ρεύμα σε στάση κατάλληλη για συνουσία. Στο σημείο της επαφής δημιουργούνταν ισχυρές δίνες, τις οποίες όταν έβλεπαν οι κάτοικοι, χαίρονταν, γιατί ήξεραν τι συμβαίνει. Τις ημέρες των δινων παρατηρούνταν αύξηση στις γεννήσεις των αιγοπροβάτων και στην καρποφορία των δέντρων και των σιτηρών. Εξ ου και το ρητό:" όταν ο Πεοντας αγαπά αυξάνονται τα σιτηρά". Βέβαια είναι παροιμία που με το πέρασμα των ετών εξαφανίστηκε από την καθομιλουμένη "
:2funny::2funny:

Γιατί δεν βάζεις, απλώς, τον σύνδεσμο της γουικιπίδια και κάθεσαι και αντιγράφεις ολόκληρα τα κείμενα;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
:2funny::2funny:

Γιατί δεν βάζεις, απλώς, τον σύνδεσμο της γουικιπίδια και κάθεσαι και αντιγράφεις ολόκληρα τα κείμενα;
Γιατί έτσι διάβασες το ιστορικό ντοκουμέντο ενώ εάν πόσταρε μόνο τον σύνδεσμο δεν θα τον άνοιγες...
Παρότι μένω Τούμπα εδώ και πολλά χρόνια είμαι ΑΕΚ, λόγω του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Παρόλα αυτά αν δεν το πάρουμε εμείς, ας το πάρει ο ξάδερφος που φέτος είναι πολύ καλός. Ραζβαν αλάνι μπιπ το λιμάνι.. χαχαχαχ
Κάθε τουμπιώτης-ενωσίτης είναι πρόσωπο τιμώμενο στη Ν.Φιλαδέλφεια. Εάν έρθεις στην πόλη μας θα σε έχουμε άρχοντα... Είσαι ο τέταρτος που γνωρίζω. Εύγε και πάλι εύγε. Ο Καπετάνιος θα σε στηρίζει ακόμα και απέναντι σε δαίμονες και φαντάσματα, αγαπητέ Αρίστο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γιατί έτσι διάβασες το ιστορικό ντοκουμέντο ενώ εάν πόσταρε μόνο τον σύνδεσμο δεν θα τον άνοιγες...
Ετσι ακριβώς!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάθε τουμπιώτης-ενωσίτης είναι πρόσωπο τιμώμενο στη Ν.Φιλαδέλφεια. Εάν έρθεις στην πόλη μας θα σε έχουμε άρχοντα... Είσαι ο τέταρτος που γνωρίζω. Εύγε και πάλι εύγε. Ο Καπετάνιος θα σε στηρίζει ακόμα και απέναντι σε δαίμονες και φαντάσματα, αγαπητέ Αρίστο.
Ευχαριστώ καπτεν! Χαρά μου και τιμή μου! ( Αν μείνω ποτέ Αθήνα, εννοείται Νέα Φιλαδέλφεια)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.652
Πόντοι
26.096
Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα...
Συλλήβδην!

Εξαφανίζομαι εκ νέου!

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.838

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Καλά και εσείς, μην ξανοίγεστε τόσο πολύ...ο Αρίστος είναι γνωστός παραμυθάς. Εγώ, δεν το θεωρώ διόλου απίθανο να είναι Θρύλος (επειδή Θρύλος ήταν ο πατέρας του) και να σας τρολάρει με την ΑΕΚ.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Καλά και εσείς, μην ξανοίγεστε τόσο πολύ...ο Αρίστος είναι γνωστός παραμυθάς. Εγώ, δεν το θεωρώ διόλου απίθανο να είναι Θρύλος (επειδή Θρύλος ήταν ο πατέρας του) και να σας τρολάρει με την ΑΕΚ.
Αυτό είναι λυμένο από πέρυσι που μιλούσε για τον Θ(ε)ωμά Μαύρο. Είχαμε πει κι άλλα στο κιτρινόμαυρο νήμα σε στιγμές ανύποπτες. Είναι τσεκαρισμένα τα φρονήματα του άρχοντα Αρίστου. Τί είναι ο θρύλος; κάποια ιστορία με φαντάσματα και αστείους νάνους πάλι; Πρόσεξε πώς θα απαντήσεις μούτσο πειραιώτη γιατί θα γίνω αμείλικτος.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Τί είναι ο θρύλος; κάποια ιστορία με φαντάσματα και αστείους νάνους πάλι; Πρόσεξε πώς θα απαντήσεις μούτσο πειραιώτη γιατί θα γίνω αμείλικτος.
Ο επιτυχημένος πατέρας μου λέει "η σιωπή είναι χρυσός".
Eddie Murphy Shut Up GIF by Bounce

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.838
χρονια πολλα sexyjoanna
ο κ.μπλιζ σας συμπαθει πραγματικα
Το γνωρίζω γλυκέ μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Tον σεβασμο μας τον εχετε και εσεις κυρια. Χρονια σας πολλα.
..τον εισπράττω αγαπητέ μου απ όλους σας..!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Έχει όχι και "θρύλος".. θρήνος ναι... χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom