Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.652
Πόντοι
26.096
Το παραδέχτηκε ποτέ ο άμοιρος;
Ή αρκεί (αναρώτιεμαι), η μαρτυρία μιας γυναικός, με άγνωστα κίνητρα, ίνα καταδικασθή ένα μέλος, εις διαδικτυακόν θάνατον;
Δεν έχει σημασία, εις το παρόν Νήμα, εάν το παρεδέχθη ο ίδιος.
Σημασία έχει ότι η κατάδοσις έγινε αποδεκτή, κύριε.

Πρέπει να φύγω όμως και σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι ευρίσκομαι υπό αυστηράν επιτήρησινν υπό της Μ εξαιτίας ενός ατυχούς συμβάντος την Άνοιξιν 2023.

Είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα το ατυχές τούτο συμβάν θα καταδοθεί υπό των παλαιοτέρων εις τους νεοτέρους του παρόντος Νήματος...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
κ. CaptainK,
κατά την διάρκειαν της συμμίξεως, που ήδη διενεργείται, της ιδικής σας ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗΣ παρέας Υμών εις το Νήμα ίσως να ανακαλύψωμεν ότι έχομεν πολλά κοινά εμείς οι δύο μεταξύ μας.
Ειδικότερον αναφέρω:

1. Παρεξηγούνται θήλεα μεθ΄ Υμών άνευ λόγου και αιτίας [ως ακριβώς συμβαίνει και μετά του Νηματοθέτου].

2. Καίτοι ουδείς εξ Ημών ασχολείται ιδιαίτερα με τα αθλητικά και τα πολιτικά εις το παρόν Νήμα, όλοι μας υποστηρίζουμε κάποια ομάδα της Α΄ Εθνικής [ο κ. κωλο-γερος υποστηρίζει ομάδα της Β΄ Εθνικής]. Σεις είσθε ΑΕΚ και ο Νηματοθέτης είναι ΠΑΟΚ. Άρα είμεθα εξαδέλφια!

3. Πείτε μου επίσης κάτι ακόμη... Τα θήλεα -πριν παύσουν να ομιλούν προς το Νηματοθέτην- του απευθύνουν [ανυπόστατους εννοείται ...] χαρακτηρισμούς.
Ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφέρω τους χαρακτηρισμούς που η κα. @Sexyjoanna απηύθυνε προς το Νηματοθέτη [ενοχλητικός, γκρινιάρης, με κάνει να αισθάνομαι άβολα κλπ κλπ].
Δια να μην αναφερθώ εις την Αγγλίδαν τροφόν μου, η οποία μετά 3ήμερον κοινήν διαμονήν μας εις Ζυρίχην Ελβετίας και 4ήμερον κοινήν παραμονήν μας εις Εδιμβούργον Σκωτίας Ηνωμένου Βασιλείου, αρνείται τώρα να συνομιλήσει μαζί μου, χαρακτηρίζοντας [πλην πολλών άλλων ήσσονος βαρύτητος χαρακτηρισμών] τον υπερήλικον, ασθενήν, αδύναμον και ταπεινόν εν ταυτώ τούτο Νηματοθέτην ως <curse of my life>.
Απευθύνουν και προς Ημάς τοιούτους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, κύριε;

Φευ!

Υ.Γ. Παρακαλώ, κ. amjik, μην οδηγηθείτε εις εσφαλμένα συμπεράσματα εκ νέου.
3. Έτσι ακριβώς είναι. Μου είπαν ότι μιλώ αγενώς, σαν βαρκάρης, ενώ εγώ απλώς ήθελα να μεταλαμπαδεύσω γνώση όταν πρότεινα σε μια αιθέριαν ύπαρξη να της δείξω πως φουντάρουμε καραμοσάλι εμείς οι ναυτικοί! Άλλη με έκανε πλοκ επειδή απλώς την ρώτησα εάν εκτός των προκαταρκτικών της αρέσουν και τα κύρια πιάτα. Ακόμα μια μου "έκοψε την καλημέρα" επειδή ματαίωσα συνάντηση μαζί της για τον λόγο ότι ενδιάμεσα βγήκα θετικός εις τον κορονοϊό.

Δεν είναι να έχει ένας άνδρας αγαθές προθέσεις στον κόσμο αυτό, αγαπητέ νηματοθέτη. Τον σταυρώνουν

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.652
Πόντοι
26.096
3. Έτσι ακριβώς είναι. Μου είπαν ότι μιλώ αγενώς, σαν βαρκάρης, ενώ εγώ απλώς ήθελα να μεταλαμπάδευσω γνώση όταν πρότεινα σε μια αιθέριαν ύπαρξη να της δείξω πως φουντάρουμε καραμοσάλι εμείς οι ναυτικοί! Άλλη με έκανε πλοκ επειδή απλώς την ρώτησα εάν εκτός των προκαταρκτικών της αρέσουν και τα κύρια πιάτα. Ακόμα μια μου "έκοψε την καλημέρα" επειδή ματαίωσα συνάντηση μαζί της για τον λόγο ότι ενδιάμεσα βγήκα θετικός εις τον κορονοϊό.

Δεν είναι να έχει ένας άνδρας αγαθές προθέσεις στον κόσμο αυτό, αγαπητέ νηματοθέτη. Τον σταυρώνουν
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ένα θα σας πω: Για κάθε μία ερωτική απογοήτευση που έχει ο Αρίστος, υπάρχουν τουλάχιστον έξι (6) κορίτσια που θα κλάψουν γι'αυτόν. Θα το δείτε σύντομα.
Είναι συγκινητικές οι ιστορίες μου..σαν αρλεκιν..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795
Θα σας είπω, κύριε.
Κατεδόθη υπό εργαζομένης εις τον διαδικτυακόν αδελφόν μου [και απέχοντα του Νήματος διά προσωπικούς λόγους] και μέγα επιβήτορα, κ. NICK TRIVE και ούτος το κατέδωσε -ως όφειλε- πάραυτα εις το Νήμα μας.

Τα υπόλοιπα και δηλαδή η Δημοσία Χλεύη κλπ αποτελούν Ιστορίαν!
Πληροφοριακά μόνο, εφ όσον το μέλος Jim25jim δεν συμμετέχει προς το παρόν στις εργασίες του νήματος, να σας πω ότι αυτή την στιγμή ευρίσκεται πιθανόν στο Παρίσι, και ετοιμάζεται για το μέγιστο των εγκλημάτων. 31 Δεκεμβρίου ταξιδεύει για Ταυλανδη, όπου θα μείνει επί 15μερον με την Γαλλική φρεγάτα. :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Σ.Σ. Γαλλική φρεγάτα= Θήλυ εκ Γαλλίας.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Λίγα περισσότερα στοιχεία για τον πεοντα ( από γουικιπιδια):
" Ο Πεων ή Πεοντας ήταν δεύτερος ξάδερφος του Κρέοντα ( νομίζω βασιλιά των Θηβών). Ο Πεων είχε ερωτευτεί μια πολύ όμορφη κοπέλα ( την Αιδιουσα) , αλλά τα σόγια μπήκαν ανάμεσα και τους χώρισαν. Ο Πεων - Πεοντας από τη στεναχώρια έκλαιγε ασταμάτητα, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε από τον Δία - Ζευ, να του δίνει κι άλλα δάκρυα, να τρέχουν σαν ποτάμι, μήπως κι ο πόνος του μικρύνει. Ο Ζευς τον λυπήθηκε και τον έκανε παραπόταμο του Αχέροντα ( ο Πεων είχε πάει στην Ήπειρο, στη Δωδώνη,στο μαντείο για να βρει παρηγοριά). Στην διάρκεια της απουσίας του , τα σόγια υπαναχωρησαν κι έδωσαν το ΟΚ, αλλά ήταν πια αργά, ο Πεοντας ήταν πλέον παρα-ποταμος. Η Αιδιουσα απτον καυμο της έπεσε μέσα στον Πεοντα , και η Ήρα την μετέτρεψε σε νύμφη για να είναι πάντα κοντά στον αγαπημένο της..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αργότερα θα σας πω και μια φρέσκια ιστορία με φαντάσματα, χθεσινή..( κι εντελώς αληθινή)

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.838
κ. CaptainK,
κατά την διάρκειαν της συμμίξεως, που ήδη διενεργείται, της ιδικής σας ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗΣ παρέας Υμών εις το Νήμα ίσως να ανακαλύψωμεν ότι έχομεν πολλά κοινά εμείς οι δύο μεταξύ μας.
Ειδικότερον αναφέρω:

1. Παρεξηγούνται θήλεα μεθ΄ Υμών άνευ λόγου και αιτίας [ως ακριβώς συμβαίνει και μετά του Νηματοθέτου].

2. Καίτοι ουδείς εξ Ημών ασχολείται ιδιαίτερα με τα αθλητικά και τα πολιτικά εις το παρόν Νήμα, όλοι μας υποστηρίζουμε κάποια ομάδα της Α΄ Εθνικής [ο κ. κωλο-γερος υποστηρίζει ομάδα της Β΄ Εθνικής]. Σεις είσθε ΑΕΚ και ο Νηματοθέτης είναι ΠΑΟΚ. Άρα είμεθα εξαδέλφια!

3. Πείτε μου επίσης κάτι ακόμη... Τα θήλεα -πριν παύσουν να ομιλούν προς το Νηματοθέτην- του απευθύνουν [ανυπόστατους εννοείται ...] χαρακτηρισμούς.
Ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφέρω τους χαρακτηρισμούς που η κα. @Sexyjoanna απηύθυνε προς το Νηματοθέτη [ενοχλητικός, γκρινιάρης, με κάνει να αισθάνομαι άβολα κλπ κλπ].
Δια να μην αναφερθώ εις την Αγγλίδαν τροφόν μου, η οποία μετά 3ήμερον κοινήν διαμονήν μας εις Ζυρίχην Ελβετίας και 4ήμερον κοινήν παραμονήν μας εις Εδιμβούργον Σκωτίας Ηνωμένου Βασιλείου, εις τα τέλη Μαρτίου Ενεστώτος Έτους, αρνείται τώρα να συνομιλήσει μαζί μου, χαρακτηρίζοντας [πλην πολλών άλλων ήσσονος βαρύτητος χαρακτηρισμών] τον υπερήλικον, ασθενήν, αδύναμον και ταπεινόν εν ταυτώ τούτο Νηματοθέτην ως <curse on my life>.
Απευθύνουν και προς Υμάς τοιούτους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, κύριε;

Φευ!

Θα φταίει η κοινή μου καταγωγή με την αγγλίδα τροφο σας ,διακρίνω ομοιότητες στην συμπεριφορά μας απέναντι σας..κοινώς ξινιλα χαχαχαχαχαχαχα!!
Καλή χρονιά κε Μπλιτζ..(μου αρέσει να σας πειράζω.. )

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.838
Λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων μου, είναι δύσκολο να παρακολουθώ άλλα νηματα, ακόμα και στο δικό μου λιγο παραμένω, θα ευχηθώ σ ολα τ αγόρια εδω, μια καλη νέα χρόνια, με υγεία κι επιτυχίες !!
Τα φιλιά μου και τον σεβασμό μου!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.473
Πόντοι
11.146
κ. CaptainK,
Ειδικότερον αναφέρω:

Δια να μην αναφερθώ εις την Αγγλίδαν τροφόν μου, η οποία μετά 3ήμερον κοινήν διαμονήν μας εις Ζυρίχην Ελβετίας και 4ήμερον κοινήν παραμονήν μας εις Εδιμβούργον Σκωτίας Ηνωμένου Βασιλείου, εις τα τέλη Μαρτίου Ενεστώτος Έτους, αρνείται τώρα να συνομιλήσει μαζί μου, χαρακτηρίζοντας [πλην πολλών άλλων ήσσονος βαρύτητος χαρακτηρισμών] τον υπερήλικον, ασθενήν, αδύναμον και ταπεινόν εν ταυτώ τούτο Νηματοθέτην ως <curse on my life>.

Απευθύνουν και προς Υμάς τοιούτους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, κύριε;

Φευ!

....μηπως θραϋετε όρχεις?!!?!? :think::think::think:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων μου, είναι δύσκολο να παρακολουθώ άλλα νηματα, ακόμα και στο δικό μου λιγο παραμένω, θα ευχηθώ σ ολα τ αγόρια εδω, μια καλη νέα χρόνια, με υγεία κι επιτυχίες !!
Κέι. Κάπτεν Κέι. Χαίρω πολύ και χρόνια πολλά!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
:hi:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506
χρονια πολλα sexyjoanna
ο κ.μπλιζ σας συμπαθει πραγματικα

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
μη δεις γυναικα εσυ αμεσως να της πεις χρονια πολλα:cheesy:
εχω δει γαμους να ξεκινανε ετσι:angel:
Καλέ μου φίλε, θα έλεγα και σε σένα αλλά εσύ έχεις ήδη πολλά χρόνια. Να τα δεκαχιλιάσεις. Πάντως ο νηματοθέτης μας μάλλον έχει δίκιο. Η κυρία Ιωάννα ή Joanna φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρή.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795
Tον σεβασμο μας τον εχετε και εσεις κυρια. Χρονια σας πολλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom