blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.652
- Πόντοι
- 26.096
Ακούω ήχους...
Ξυπνάει!
Εξαφανίζομαι, 'παιδιά'....
Ξυπνάει!
Εξαφανίζομαι, 'παιδιά'....
Δεν έχει σημασία, εις το παρόν Νήμα, εάν το παρεδέχθη ο ίδιος.Το παραδέχτηκε ποτέ ο άμοιρος;
Ή αρκεί (αναρώτιεμαι), η μαρτυρία μιας γυναικός, με άγνωστα κίνητρα, ίνα καταδικασθή ένα μέλος, εις διαδικτυακόν θάνατον;
3. Έτσι ακριβώς είναι. Μου είπαν ότι μιλώ αγενώς, σαν βαρκάρης, ενώ εγώ απλώς ήθελα να μεταλαμπαδεύσω γνώση όταν πρότεινα σε μια αιθέριαν ύπαρξη να της δείξω πως φουντάρουμε καραμοσάλι εμείς οι ναυτικοί! Άλλη με έκανε πλοκ επειδή απλώς την ρώτησα εάν εκτός των προκαταρκτικών της αρέσουν και τα κύρια πιάτα. Ακόμα μια μου "έκοψε την καλημέρα" επειδή ματαίωσα συνάντηση μαζί της για τον λόγο ότι ενδιάμεσα βγήκα θετικός εις τον κορονοϊό.κ. CaptainK,
κατά την διάρκειαν της συμμίξεως, που ήδη διενεργείται, της ιδικής σας ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗΣ παρέας Υμών εις το Νήμα ίσως να ανακαλύψωμεν ότι έχομεν πολλά κοινά εμείς οι δύο μεταξύ μας.
Ειδικότερον αναφέρω:
1. Παρεξηγούνται θήλεα μεθ΄ Υμών άνευ λόγου και αιτίας [ως ακριβώς συμβαίνει και μετά του Νηματοθέτου].
2. Καίτοι ουδείς εξ Ημών ασχολείται ιδιαίτερα με τα αθλητικά και τα πολιτικά εις το παρόν Νήμα, όλοι μας υποστηρίζουμε κάποια ομάδα της Α΄ Εθνικής [ο κ. κωλο-γερος υποστηρίζει ομάδα της Β΄ Εθνικής]. Σεις είσθε ΑΕΚ και ο Νηματοθέτης είναι ΠΑΟΚ. Άρα είμεθα εξαδέλφια!
3. Πείτε μου επίσης κάτι ακόμη... Τα θήλεα -πριν παύσουν να ομιλούν προς το Νηματοθέτην- του απευθύνουν [ανυπόστατους εννοείται ...] χαρακτηρισμούς.
Ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφέρω τους χαρακτηρισμούς που η κα. @Sexyjoanna απηύθυνε προς το Νηματοθέτη [ενοχλητικός, γκρινιάρης, με κάνει να αισθάνομαι άβολα κλπ κλπ].
Δια να μην αναφερθώ εις την Αγγλίδαν τροφόν μου, η οποία μετά 3ήμερον κοινήν διαμονήν μας εις Ζυρίχην Ελβετίας και 4ήμερον κοινήν παραμονήν μας εις Εδιμβούργον Σκωτίας Ηνωμένου Βασιλείου, αρνείται τώρα να συνομιλήσει μαζί μου, χαρακτηρίζοντας [πλην πολλών άλλων ήσσονος βαρύτητος χαρακτηρισμών] τον υπερήλικον, ασθενήν, αδύναμον και ταπεινόν εν ταυτώ τούτο Νηματοθέτην ως <curse of my life>.
Απευθύνουν και προς Ημάς τοιούτους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, κύριε;
Φευ!
Υ.Γ. Παρακαλώ, κ. amjik, μην οδηγηθείτε εις εσφαλμένα συμπεράσματα εκ νέου.
3. Έτσι ακριβώς είναι. Μου είπαν ότι μιλώ αγενώς, σαν βαρκάρης, ενώ εγώ απλώς ήθελα να μεταλαμπάδευσω γνώση όταν πρότεινα σε μια αιθέριαν ύπαρξη να της δείξω πως φουντάρουμε καραμοσάλι εμείς οι ναυτικοί! Άλλη με έκανε πλοκ επειδή απλώς την ρώτησα εάν εκτός των προκαταρκτικών της αρέσουν και τα κύρια πιάτα. Ακόμα μια μου "έκοψε την καλημέρα" επειδή ματαίωσα συνάντηση μαζί της για τον λόγο ότι ενδιάμεσα βγήκα θετικός εις τον κορονοϊό.
Δεν είναι να έχει ένας άνδρας αγαθές προθέσεις στον κόσμο αυτό, αγαπητέ νηματοθέτη. Τον σταυρώνουν
Δεν είναι να έχει ένας άνδρας αγαθές προθέσεις στον κόσμο αυτό, αγαπητέ νηματοθέτη. Τον σταυρώνουν
Είναι συγκινητικές οι ιστορίες μου..σαν αρλεκιν..Ένα θα σας πω: Για κάθε μία ερωτική απογοήτευση που έχει ο Αρίστος, υπάρχουν τουλάχιστον έξι (6) κορίτσια που θα κλάψουν γι'αυτόν. Θα το δείτε σύντομα.
Πληροφοριακά μόνο, εφ όσον το μέλος Jim25jim δεν συμμετέχει προς το παρόν στις εργασίες του νήματος, να σας πω ότι αυτή την στιγμή ευρίσκεται πιθανόν στο Παρίσι, και ετοιμάζεται για το μέγιστο των εγκλημάτων. 31 Δεκεμβρίου ταξιδεύει για Ταυλανδη, όπου θα μείνει επί 15μερον με την Γαλλική φρεγάτα.Θα σας είπω, κύριε.
Κατεδόθη υπό εργαζομένης εις τον διαδικτυακόν αδελφόν μου [και απέχοντα του Νήματος διά προσωπικούς λόγους] και μέγα επιβήτορα, κ. NICK TRIVE και ούτος το κατέδωσε -ως όφειλε- πάραυτα εις το Νήμα μας.
Τα υπόλοιπα και δηλαδή η Δημοσία Χλεύη κλπ αποτελούν Ιστορίαν!
Ελπίζω να έχει και σεξ η ιστορίαΑργότερα θα σας πω και μια φρέσκια ιστορία με φαντάσματα, χθεσινή..( κι εντελώς αληθινή)
κ. CaptainK,
κατά την διάρκειαν της συμμίξεως, που ήδη διενεργείται, της ιδικής σας ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗΣ παρέας Υμών εις το Νήμα ίσως να ανακαλύψωμεν ότι έχομεν πολλά κοινά εμείς οι δύο μεταξύ μας.
Ειδικότερον αναφέρω:
1. Παρεξηγούνται θήλεα μεθ΄ Υμών άνευ λόγου και αιτίας [ως ακριβώς συμβαίνει και μετά του Νηματοθέτου].
2. Καίτοι ουδείς εξ Ημών ασχολείται ιδιαίτερα με τα αθλητικά και τα πολιτικά εις το παρόν Νήμα, όλοι μας υποστηρίζουμε κάποια ομάδα της Α΄ Εθνικής [ο κ. κωλο-γερος υποστηρίζει ομάδα της Β΄ Εθνικής]. Σεις είσθε ΑΕΚ και ο Νηματοθέτης είναι ΠΑΟΚ. Άρα είμεθα εξαδέλφια!
3. Πείτε μου επίσης κάτι ακόμη... Τα θήλεα -πριν παύσουν να ομιλούν προς το Νηματοθέτην- του απευθύνουν [ανυπόστατους εννοείται ...] χαρακτηρισμούς.
Ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφέρω τους χαρακτηρισμούς που η κα. @Sexyjoanna απηύθυνε προς το Νηματοθέτη [ενοχλητικός, γκρινιάρης, με κάνει να αισθάνομαι άβολα κλπ κλπ].
Δια να μην αναφερθώ εις την Αγγλίδαν τροφόν μου, η οποία μετά 3ήμερον κοινήν διαμονήν μας εις Ζυρίχην Ελβετίας και 4ήμερον κοινήν παραμονήν μας εις Εδιμβούργον Σκωτίας Ηνωμένου Βασιλείου, εις τα τέλη Μαρτίου Ενεστώτος Έτους, αρνείται τώρα να συνομιλήσει μαζί μου, χαρακτηρίζοντας [πλην πολλών άλλων ήσσονος βαρύτητος χαρακτηρισμών] τον υπερήλικον, ασθενήν, αδύναμον και ταπεινόν εν ταυτώ τούτο Νηματοθέτην ως <curse on my life>.
Απευθύνουν και προς Υμάς τοιούτους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, κύριε;
Φευ!
....μηπως θραϋετε όρχεις?!!?!?κ. CaptainK,
Ειδικότερον αναφέρω:
Δια να μην αναφερθώ εις την Αγγλίδαν τροφόν μου, η οποία μετά 3ήμερον κοινήν διαμονήν μας εις Ζυρίχην Ελβετίας και 4ήμερον κοινήν παραμονήν μας εις Εδιμβούργον Σκωτίας Ηνωμένου Βασιλείου, εις τα τέλη Μαρτίου Ενεστώτος Έτους, αρνείται τώρα να συνομιλήσει μαζί μου, χαρακτηρίζοντας [πλην πολλών άλλων ήσσονος βαρύτητος χαρακτηρισμών] τον υπερήλικον, ασθενήν, αδύναμον και ταπεινόν εν ταυτώ τούτο Νηματοθέτην ως <curse on my life>.
Απευθύνουν και προς Υμάς τοιούτους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, κύριε;
Φευ!
Κέι. Κάπτεν Κέι. Χαίρω πολύ και χρόνια πολλά!Λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων μου, είναι δύσκολο να παρακολουθώ άλλα νηματα, ακόμα και στο δικό μου λιγο παραμένω, θα ευχηθώ σ ολα τ αγόρια εδω, μια καλη νέα χρόνια, με υγεία κι επιτυχίες !!
Τα φιλιά μου και τον σεβασμό μου!
Λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων μου, είναι δύσκολο να παρακολουθώ άλλα νηματα, ακόμα και στο δικό μου λιγο παραμένω, θα ευχηθώ σ ολα τ αγόρια εδω, μια καλη νέα χρόνια, με υγεία κι επιτυχίες !!
μη δεις γυναικα εσυ αμεσως να της πεις χρονια πολλαΚέι. Κάπτεν Κέι. Χαίρω πολύ και χρόνια πολλά!
χρονια πολλα sexyjoannaΛόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων μου, είναι δύσκολο να παρακολουθώ άλλα νηματα, ακόμα και στο δικό μου λιγο παραμένω, θα ευχηθώ σ ολα τ αγόρια εδω, μια καλη νέα χρόνια, με υγεία κι επιτυχίες !!
Καλέ μου φίλε, θα έλεγα και σε σένα αλλά εσύ έχεις ήδη πολλά χρόνια. Να τα δεκαχιλιάσεις. Πάντως ο νηματοθέτης μας μάλλον έχει δίκιο. Η κυρία Ιωάννα ή Joanna φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρή.μη δεις γυναικα εσυ αμεσως να της πεις χρονια πολλα
εχω δει γαμους να ξεκινανε ετσι
Tον σεβασμο μας τον εχετε και εσεις κυρια. Χρονια σας πολλα.Λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων μου, είναι δύσκολο να παρακολουθώ άλλα νηματα, ακόμα και στο δικό μου λιγο παραμένω, θα ευχηθώ σ ολα τ αγόρια εδω, μια καλη νέα χρόνια, με υγεία κι επιτυχίες !!