Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Α, έτσι λοιπόν εξηγείται ...Να προσέχετε αγαπητέ νηματοθέτη. Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες μας έχουν προειδοποιήσει σχετικώς. Ο φίλος μας ο Αρίστος, ο Ανπλάγκν, πλήρωσε το τίμημα πρόσφατα και τώρα μαζεύει πετραδάκια στον Πέοντα μονολογώντας ιστορίες για φαντάσματα.
Ναι!35 ρε Άριστο; 35; Και το λες έτσι, απότομα, σε εμάς τα γεροντακια, αντί να το φέρεις σιγά -σιγα;
Να, έτσι την πατάς και γίνεσαι φάντασμα του εαυτού σου. Σε θαμπώνει η ομορφιά και δεν πρόσεξες ότι ο ενισχυτής είναι για ξεκάρφωμα και δεν έχει βίσμα από την κιθάρα προς αυτόν. Κοινώς, το κορίτσι γαργαλάει το όργανο αλλά δεν το παίζει. Εσύ ερωτεύεσαι, λες "θα ξυπνάω και θα μου παίζει sweet child of mine, θα πηγαίνουμε σε ροκ συναυλίες, θα κάνουμε κάμπινγκ στην Γαύδο" κλπ. Την γνωρίζεις και της λες για τον έρωτά σου κι αυτή σε κοιτάζει σαν χάνος. Έπαιξε με τα αισθήματά σου αλλά δεν είναι αυτή που πίστευες. Τώρα αισθάνεσαι προδομένος αλλά φταις εσύ. Ενώ αν της έλεγες να αφήσει την κιθάρα και να πιάσει το όργανο σου, όλα θα είχαν πάει καλά.
το παθαινω συνεχεια...Να, έτσι την πατάς και γίνεσαι φάντασμα του εαυτού σου. Σε θαμπώνει η ομορφιά και δεν πρόσεξες ότι ο ενισχυτής είναι για ξεκάρφωμα και δεν έχει βίσμα από την κιθάρα προς αυτόν. Κοινώς, το κορίτσι γαργαλάει το όργανο αλλά δεν το παίζει. Εσύ ερωτεύεσαι, λες "θα ξυπνάω και θα μου παίζει sweet child of mine, θα πηγαίνουμε σε ροκ συναυλίες, θα κάνουμε κάμπινγκ στην Γαύδο" κλπ. Την γνωρίζεις και της λες για τον έρωτά σου κι αυτή σε κοιτάζει σαν χάνος. Έπαιξε με τα αισθήματά σου αλλά δεν είναι αυτή που πίστευες. Τώρα αισθάνεσαι προδομένος αλλά φταις εσύ. Ενώ αν της έλεγες να αφήσει την κιθάρα και να πιάσει το όργανο σου, όλα θα είχαν πάει καλά.
Ευχαριστώ κ. blizardeye. Ενδιαφέρον φαίνεται - θα το αναζητησωΕξαφανίζομαι τώρα διότι οφείλω να προσέχω για να έχω και να μην αρχίσω να περιδιαβαίνω τους δρόμους της πόλης μου αναζητώντας στοιχειωμένα σπίτια και φαντάσματα ...
Συστήνω το παρακάτω για τον κ. Αρίσταρχο!
Έτσι ακριβώς..δεν αλλάζω ούτε ένα κόμμαΝα, έτσι την πατάς και γίνεσαι φάντασμα του εαυτού σου. Σε θαμπώνει η ομορφιά και δεν πρόσεξες ότι ο ενισχυτής είναι για ξεκάρφωμα και δεν έχει βίσμα από την κιθάρα προς αυτόν. Κοινώς, το κορίτσι γαργαλάει το όργανο αλλά δεν το παίζει. Εσύ ερωτεύεσαι, λες "θα ξυπνάω και θα μου παίζει sweet child of mine, θα πηγαίνουμε σε ροκ συναυλίες, θα κάνουμε κάμπινγκ στην Γαύδο" κλπ. Την γνωρίζεις και της λες για τον έρωτά σου κι αυτή σε κοιτάζει σαν χάνος. Έπαιξε με τα αισθήματά σου αλλά δεν είναι αυτή που πίστευες. Τώρα αισθάνεσαι προδομένος αλλά φταις εσύ. Ενώ αν της έλεγες να αφήσει την κιθάρα και να πιάσει το όργανο σου, όλα θα είχαν πάει καλά.
Εγώ θα προσθέσω.Έτσι ακριβώς..δεν αλλάζω ούτε ένα κόμμα
Θα το διαβάσω και θα πάρω ένα για καβαντζα για την επόμενη ανάλογη περίπτωση που θα προκύψει..Εγώ θα προσθέσω.
Ότι έπρεπε να της είχες δώσει να διαβάσει ολόκληρο το "Πούτσα και Βρωμόξυλο" του Κοκτώ.
το παθαινω συνεχεια...
Πάντως, εμείς, δε θέλουμε τη σιωπή σου, Jimmy. Την παρέα σου θέλουμε.εδω διαγω περιοδο σιωπης και περισυλλογής ωριων
αυτος ο αρισταρχος με κολλησε
πλακα κανω βρεΠάντως, εμείς, δε θέλουμε τη σιωπή σου, Jimmy. Την παρέα σου θέλουμε.
Την καλύτερη δουλειά έχεις κάνει.πλακα κανω βρε
το εχω ριξει στις ταινιες
τωρα βλεπω αυτο πολυ γελοιο και ταυτοχρονα ευχαριστο δες το αμα εχεις χρονο
Κατόπιν πολυετούς και ωρίμου σκέψεως κατέληξα πως η απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήματα είναι πως για όλα φταίει το μυαλό μας, ίσως και να βρίσκομαι σε πλάνη βέβαια...Καπετάνιε και εγώ έχω κάποιες απορίες που δεν μπορεί να μου τις λύσει κανένας ακαδημαϊκός μέχρι τωρα.
1.Στην ψηφοφορία της μαλακίας, εμείς που δεν θα βγούμε πρώτοι, είμαστε καλύτεροι μαλακες από τον πρώτο; Η χειρότεροι;
2. Η πουτσα μου ταλαιπωρεί το χέρι μου, η, το χέρι μου την πουτσα μου;
Σίγουρα βρίσκεσαι σε πλάνη εκτός αν είσαι κι εσύ καπετάνιοςΚατόπιν πολυετούς και ωρίμου σκέψεως κατέληξα πως η απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήματα είναι πως για όλα φταίει το μυαλό μας, ίσως και να βρίσκομαι σε πλάνη βέβαια...
Εντάξει! Ήταν .... πώς να το πω; Σουρεαλιστική!τωρα βλεπω αυτο πολυ γελοιο και ταυτοχρονα ευχαριστο δες το αμα εχεις χρονο
να αυτα βλεπει ο αρισταρχος και δεν παντρεύεται δεν φοβαται το γαμο το διαζυγιο φοβαται- στην αρχαια αθηνα θα πληρωνε προστιμο αμα ηταν 35 χρονων αγαμος - παλι τυχερος ειναιΕντάξει! Ήταν .... πώς να το πω; Σουρεαλιστική!
Είχε πλάκα πάντως! Ιδίως εκεί που έμεινε μόνος με την πρώην γυναίκα, για να της αυξήσει τη διατροφή. Στην ουσία, αυτό γίνεται συνήθως, σε αντίστοιχες περιπτώσεις!
Η άρνηση της κ Τροφού μού ενθυμίζει τον απελθόντα Μάρτη πού μία νεαρά καθηγήτρια από το Columbia με μύησε στήν θεωρία τών Υπερχορδών (κβαντική θεωρία) ίσως Κ Μπλιζ ίσως έτσι κατανοήσουμε το τριγωνό σας...Τελείως εσφαλμένο συμπέρασμα.
Η Μ είναι παρούσα και όλα δείχνουν ότι θα είναι παρούσα και στο απροσδιόριστο μέλλον μου.
Μετά της Αγγλίδος δε τροφού μου πέρασα 7 μέρες στα τέλη του Μαρτίου 2023. Βεβαίως τώρα και πάλι αρνείται την ύπαρξη μου αλλά και ο Πέτρος είχε αρνηθεί 3 φορές τον Ιησού.