Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Να προσέχετε αγαπητέ νηματοθέτη. Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες μας έχουν προειδοποιήσει σχετικώς. Ο φίλος μας ο Αρίστος, ο Ανπλάγκν, πλήρωσε το τίμημα πρόσφατα και τώρα μαζεύει πετραδάκια στον Πέοντα μονολογώντας ιστορίες για φαντάσματα.

Α, έτσι λοιπόν εξηγείται ...
Εύγε, κύριε, διά την κατάδοσίν σας.
Δηλώ συγκεκινημένος. Πλέον δείχνετε να έχετε αφομοιώσει το DNA του Νήματος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

35 ρε Άριστο; 35; Και το λες έτσι, απότομα, σε εμάς τα γεροντακια, αντί να το φέρεις σιγά -σιγα; :confused:
Ναι!
Ναι!
Συνομήλικος είναι. Και εμείς τόσο ήμασταν το 1915 μ.Χ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Εξαφανίζομαι τώρα διότι οφείλω να προσέχω για να έχω και να μην αρχίσω να περιδιαβαίνω τους δρόμους της πόλης μου αναζητώντας στοιχειωμένα σπίτια και φαντάσματα ...

Συστήνω το παρακάτω για τον κ. Αρίσταρχο!
εικόνα_2023-12-28_131404400.png

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.595
Πόντοι
2.536
Να, έτσι την πατάς και γίνεσαι φάντασμα του εαυτού σου. Σε θαμπώνει η ομορφιά και δεν πρόσεξες ότι ο ενισχυτής είναι για ξεκάρφωμα και δεν έχει βίσμα από την κιθάρα προς αυτόν. Κοινώς, το κορίτσι γαργαλάει το όργανο αλλά δεν το παίζει. Εσύ ερωτεύεσαι, λες "θα ξυπνάω και θα μου παίζει sweet child of mine, θα πηγαίνουμε σε ροκ συναυλίες, θα κάνουμε κάμπινγκ στην Γαύδο" κλπ. Την γνωρίζεις και της λες για τον έρωτά σου κι αυτή σε κοιτάζει σαν χάνος. Έπαιξε με τα αισθήματά σου αλλά δεν είναι αυτή που πίστευες. Τώρα αισθάνεσαι προδομένος αλλά φταις εσύ. Ενώ αν της έλεγες να αφήσει την κιθάρα και να πιάσει το όργανο σου, όλα θα είχαν πάει καλά.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Να, έτσι την πατάς και γίνεσαι φάντασμα του εαυτού σου. Σε θαμπώνει η ομορφιά και δεν πρόσεξες ότι ο ενισχυτής είναι για ξεκάρφωμα και δεν έχει βίσμα από την κιθάρα προς αυτόν. Κοινώς, το κορίτσι γαργαλάει το όργανο αλλά δεν το παίζει. Εσύ ερωτεύεσαι, λες "θα ξυπνάω και θα μου παίζει sweet child of mine, θα πηγαίνουμε σε ροκ συναυλίες, θα κάνουμε κάμπινγκ στην Γαύδο" κλπ. Την γνωρίζεις και της λες για τον έρωτά σου κι αυτή σε κοιτάζει σαν χάνος. Έπαιξε με τα αισθήματά σου αλλά δεν είναι αυτή που πίστευες. Τώρα αισθάνεσαι προδομένος αλλά φταις εσύ. Ενώ αν της έλεγες να αφήσει την κιθάρα και να πιάσει το όργανο σου, όλα θα είχαν πάει καλά.
το παθαινω συνεχεια...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εξαφανίζομαι τώρα διότι οφείλω να προσέχω για να έχω και να μην αρχίσω να περιδιαβαίνω τους δρόμους της πόλης μου αναζητώντας στοιχειωμένα σπίτια και φαντάσματα ...

Συστήνω το παρακάτω για τον κ. Αρίσταρχο!
εικόνα_2023-12-28_131404400.png
Ευχαριστώ κ. blizardeye. Ενδιαφέρον φαίνεται - θα το αναζητησω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι ακριβώς..δεν αλλάζω ούτε ένα κόμμα

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.117
Πόντοι
6.236

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγώ θα προσθέσω.
Ότι έπρεπε να της είχες δώσει να διαβάσει ολόκληρο το "Πούτσα και Βρωμόξυλο" του Κοκτώ.
Θα το διαβάσω και θα πάρω ένα για καβαντζα για την επόμενη ανάλογη περίπτωση που θα προκύψει..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.117
Πόντοι
6.236

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.117
Πόντοι
6.236
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
Καπετάνιε και εγώ έχω κάποιες απορίες που δεν μπορεί να μου τις λύσει κανένας ακαδημαϊκός μέχρι τωρα.
1.Στην ψηφοφορία της μαλακίας, εμείς που δεν θα βγούμε πρώτοι, είμαστε καλύτεροι μαλακες από τον πρώτο; Η χειρότεροι;
2. Η πουτσα μου ταλαιπωρεί το χέρι μου, η, το χέρι μου την πουτσα μου;
Κατόπιν πολυετούς και ωρίμου σκέψεως κατέληξα πως η απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήματα είναι πως για όλα φταίει το μυαλό μας, ίσως και να βρίσκομαι σε πλάνη βέβαια...:confused:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.595
Πόντοι
2.536
Κατόπιν πολυετούς και ωρίμου σκέψεως κατέληξα πως η απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήματα είναι πως για όλα φταίει το μυαλό μας, ίσως και να βρίσκομαι σε πλάνη βέβαια...:confused:
Σίγουρα βρίσκεσαι σε πλάνη εκτός αν είσαι κι εσύ καπετάνιος

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.117
Πόντοι
6.236
τωρα βλεπω αυτο πολυ γελοιο και ταυτοχρονα ευχαριστο δες το αμα εχεις χρονο
Εντάξει! Ήταν .... πώς να το πω; Σουρεαλιστική!
Είχε πλάκα πάντως! Ιδίως εκεί που έμεινε μόνος με την πρώην γυναίκα, για να της αυξήσει τη διατροφή. Στην ουσία, αυτό γίνεται συνήθως, σε αντίστοιχες περιπτώσεις!

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Εντάξει! Ήταν .... πώς να το πω; Σουρεαλιστική!
Είχε πλάκα πάντως! Ιδίως εκεί που έμεινε μόνος με την πρώην γυναίκα, για να της αυξήσει τη διατροφή. Στην ουσία, αυτό γίνεται συνήθως, σε αντίστοιχες περιπτώσεις!
να αυτα βλεπει ο αρισταρχος και δεν παντρεύεται δεν φοβαται το γαμο το διαζυγιο φοβαται- στην αρχαια αθηνα θα πληρωνε προστιμο αμα ηταν 35 χρονων αγαμος - παλι τυχερος ειναι:angel:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Τελείως εσφαλμένο συμπέρασμα.

Η Μ είναι παρούσα και όλα δείχνουν ότι θα είναι παρούσα και στο απροσδιόριστο μέλλον μου.

Μετά της Αγγλίδος δε τροφού μου πέρασα 7 μέρες στα τέλη του Μαρτίου 2023. Βεβαίως τώρα και πάλι αρνείται την ύπαρξη μου αλλά και ο Πέτρος είχε αρνηθεί 3 φορές τον Ιησού.
Η άρνηση της κ Τροφού μού ενθυμίζει τον απελθόντα Μάρτη πού μία νεαρά καθηγήτρια από το Columbia με μύησε στήν θεωρία τών Υπερχορδών (κβαντική θεωρία) ίσως Κ Μπλιζ ίσως έτσι κατανοήσουμε το τριγωνό σας...
Φεύ είς τόν διάπλουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom